0 oy
483 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşim şakadan derdi. 

Sizede sormak istedim kaynansını sevip anlaşan var mı? 

Ayrıca kaynananız sizi kıskanıyor mu? 

Aranızı bozmak için uğraşıyormu. 

Çözümleriniz neler? Çok dertliyim :/

21 Cevaplar

0 oy
(7,765 puan) tarafından

Benim kaynanaya he dedikten sonra anlaşıyoruz:D ama hiç arayıp sormam kıskanmada kızından sıra bana gelmedi daha :woot:

tarafından
Kızı bide aman sıra gelmesin :D  Allah korusun
(7,765 puan) tarafından
Kızının aldığı kıyafetlerin aynısını alıyor :D sen düşün
tarafından
Düşünemiyorum ya abartmış level atlamış kızına bile bunu yapan bilemiyorum yani tövbe :D
(7,765 puan) tarafından
Baya hemde şükür pek mâruz kalmıyorum ona :D
-Reklam-
0 oy
(745 puan) tarafından
Ne kaynana ne görümce ne elti hiç biri yok bende :))
(5,495 puan) tarafından
Ay copsuz üzüm hayalimdi :)))
(299 puan) tarafından
O sırada 8 eltisi olan ben
(745 puan) tarafından
Anlaşıyorsan sorun yok anlaşamiyorsan Allah yardımcın olsun derim"))
(299 puan) tarafından
1 tane hariç hepimiz anlaşıyoruz çok şükür
(1,125 puan) tarafından
Nasıl bir sevap işledin? Yetim mi duyurdun? :D
0 oy
(611 puan) tarafından

Elhamdülillah kaynanamla aram iyidir anlaşılıyoruz merhametli cömert biridir kendisi Rabb'im daim etsin inşallah :angel:<3

tarafından
Ne güzel amin. Benimki şeytan gibi
(611 puan) tarafından
Niye kız
tarafından
Kötü işte ne diyebilirsin. İki tür var bir iyi bir kötü bana kötüsü kıskancı dengesizi denk geldi.
İyi olsaydı keşke de bir şükür postu da ben açsaydım.
(611 puan) tarafından
Allah'tan ümit kesilmez be gülüm
tarafından
Aynen inşallah
0 oy
(8,348 puan) tarafından
Kavga edecek birbirimizi kıskanacak ne bilyim isde yazdıklarını yasayacak kadar mesafemiz yok öyle ayda senede mrb mrb aynı sehirdeyiz biz pek gidip görmeyiz çocuklarla eşim gider genelde bizide goturmez fazla annesinin oraya 
tarafından
Biliyormusun düğünden beri konuşmuyoruz zaten kıskanan kendi kendine kavga eden de o eşim olacak adam gidip anlatıyor herşeyi. Bide dedikodumu yaptıktan sonra bunlar eşim değişiyor hayvanlaşıyor resmen.
(8,348 puan) tarafından
Eşin neden ailesiyle kendi ailesinin ayrı olduğunu bir olmadığını bilmior farkında deil galiba evlendikten sonra ailesini koruması laf ettirmemsi gerektiği idrakina varmamis Allah sabır versin eşinde başlar eşinde biter aslinda
tarafından
Doğru yazıkki büyüyememişbir adam çok mutsuzum ya sorma
0 oy
(1,991 puan) tarafından
Kendisi aramadikca ben hiç aramam oğluyla konusr ama baya kıskanç biri karışır herşeye şükür eskisi gibi gelip gitmiyor da
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Her insan bir değildir canım. Şükür kayınvalidem iyidir severim o da beni sever. Kızlarından ayırt etmez. Bir şey olsun eşimle zıt düşelim Duygu haklıdır der.
0 oy
(5,344 puan) tarafından
Kocami kocasi sanar kiskanir cicek almisti yillar oncesjnde bana ona niye almadi diye dertlendi tansiyonu cikti hastanelik oldu.d.d. somdi gorusmuyoruzda *** yiyesice esim baristirmaya calisiyor cok dertliyim :(
0 oy
(82 puan) tarafından
Kocamla ailemin arası iyidir onu çok kiskanirdi o kıskançlığı da küsme sebebi oldu bazı söylediği laftan yüzünden 1senedirde konuşmuyoruz 
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Bugün eşimle biraz gezmeye çıktık oda aylar sonra ilk defa yani bi yemek yedik neyse sonra kaynanamlara uğradık dönüşte kaynanam sofra kurmuştu bana dediki gel yeemk ye sende yok dedim saol aç değilim başladı saymaya siz dışarda yemek mi yiyounuz ayıp değil mi günah değil mi benim oğlum çalışıyor ne zorluklarla bilmem ne bir sürü laf saydı halbuki bende biliyorum eşimin ne zorluklarla kazandığını o yüzden hiç ısrar etmem o konuda kendisi hadi gel yemek yiyelim dedi (yediğimiz de servet harcanmış bi yemek değil birer porsiyon yemek ve kola bu kadar )kaynanam bunu duyunca az kalsın orta yerinden çatlıyordu bu kıskanmak değil de neee 
0 oy
(3,379 puan) tarafından
Yok canım sorunumuz. Zaten 1 sene Başka sehirdeydik yaklaşık 8 aydır da ben başka ülkeye taşındım. Ama hep araşırız 3 kere de evlerine kalmaya gittim o kadar. Tam tersi kaynanam eslerinizle iyi olun yeter der ben 4. Gelinleriyim tabii ki uzaktan ne kadar da olsa daha iyi kalp kırma ister istemez olmuyor
0 oy
(410 puan) tarafından
Eskiden oğlunu paylaşamiyordu, kıskandırdı , ama şimdi iyi düzeldi 
0 oy
(20,537 puan) tarafından
Ben onu sevmem o beni severmi hiç bilmem uzak durduğum için bozamaz huzurumu uzak durmasam yapardı eminim yüz versem tepeme çıkar mesafeliyim asla samimi olmam çözümüm evine ayda bir giderdim artık gitmiyorum çocuklarıma kıymet vermiyor gereksiz biri kızlarının çocukları gelince öğle uykusuna kendi yatağına yatırıyor gelinlerinkine gelince yere yatak yap diyor bende yatırmıyorum bu sadece biri kayınbabam sert adamdı ama torunlarına kıyamazdı 
0 oy
(2,563 puan) tarafından
Ay onceden cok tartisirdik cunku yalancinin teki kendi jafasnda kurar kendj calar oynardi.esimlede cok arami bozdu allah var helal etmiyorm.sonra tabi ben dilimi cikarimca sen fenasin sana bisj denmez dedi birdahada ne tartismaya girebildi nede ara bozabildj esimdende buyuk tepki alir korkar yani.kiskancliga gelince esim bana dogum hediyesi bilezikler kolyeler bileklikler falan yaomisti takmiyordm sonra esim tak artik diynce taktim kaynana gorunce kudurdu konusmadi bile neymis nasl yapabilmjsjz.ondan oncede kizlarima genc odasi aldim baya pahali bisi 10gun konusmadi kiskancliktan bende hic umursamadm.sonrq esim dedi iste kiskanma kiz sende alirsn kizina dedide sinir krizi gecirdi.yanj sadece beni degil cocuklrimida kiskaniyor haspam
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Kaynanam da kayınbabam da iyiler Allah razı olsun onlardan. Tabii benim onları beğenmediğim noktalar var ama onların da illaki beni beğenmediği noktalar var. Herkes istediğimiz gibi olacak değil. 3 görümcem var onlarla da mesafeliyiz. Zaten aynı şehirde de değiliz. Bulunduğum şehirde kaynanamgil dışında kimsem yok. Allah yokluklarını göstermesin... 
0 oy
(2,239 puan) tarafından
Ara bozmaz genelde yada benim yanımda yapmaz kulağıma gelmez. Ama kıskanır kahve fincanı bile alsam nerden aldın neden aldın dolu. Halı alsam beyaz bu çocuk kirletir. Karışır her işime genelde ona danışırım başka konularda ama ev dekorasyonuma veya aldığım herşeye karışır. Dün beraberdik mağazaya geçtim kızıma şortlu takım aldım. E bu çok pahalı internet ucuz ordan al dedi. Ben onu beğendim onu alacağım dedim bişey diyemedi. Markete gitsem ne aldınız indirim varmı der indirime bakmadım ihtiyaçları aldım derim e indirim oluyor oradan bak araştır al. Bir domates biber alacağım onun da indirimine mı bakacağım. Bazen beni çok sinir ediyor eve davet etmiyorum öyle isterse kızımı sevmeye gelir arada bir. Kızıma bir kiyafet alacakmış gösterdi sanki 90 lardan kalma. Bacakları üşür göğsü üşür. Ben doğurup büyüttüğü mu düşünmüyorum zannediyor herhalde bu sıcaklarda evde zıbın la durur e usuyecek çorap giydir evde biz geberiyoruz sıcaktan 
0 oy
(6,904 puan) tarafından
Anlaşıyoruz arada bı oluyo tabi ama genelde iyiyiz 7 sene oluyo anlaşamasak aynı evde deli olurduk sanırım :D 
0 oy
(2,655 puan) tarafından
Aramızı bozmaya çalışmaz ama beni sevmediğini bilirim. Gidince benimle çok konuşmaz, kızım bebekken hastalanmıştı bir hafta gelmediler hastaneye. Sonra geldikten sonra kayınpederim ded sen 2 saat dursa gelin eve gitsin duş falan alsın diye yok duramam, dedi. Ama eltimin 10 yaşındaki oğlu bademcik aldırdı ama onunla yattı hastanede. Aynı şey mi demeyin, onunda yanında babası yatıyordu ve babası sağlık çalışanı. Ama o kadar kıymetli ki o da yattı
0 oy
(132 puan) tarafından
Önceden çok severdim ama artık cidden soğudum durup dururken sen benim kızlarımı kıskanıyorsun dedi o lafından sınra bitti benim için.. Birde canı sağolsun ama bayramda anneler gününde falan mutlaka hediye alırdım kendim gitmesem bile eşimle gönderirdim geçen onun farkıns vardım 1 kere arayıp ya saol dememiş yalandan bile olsa benden uzak Allâh yakın olsun
0 oy
(434 puan) tarafından
Mesafe tek çözüm bence, kıskanabilir bilmiyorum insani bi durum kıskançlık ama aramızı bozmak için uğraşmaz tam tersi ister ki aramız iyi olsun
0 oy
(3,681 puan) tarafından
Anlaşıyoruz gibi herhalde birazcık az konuşsa keşke olacak da çene maşallah 1500 çalışır 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 511 göst.
29 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Tülay Yıldırım (586 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 363 göst.
17 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annelerrr (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 300 göst.
7 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Sedeff (499 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 427 göst.