Yaw nasıl kendimi tutuyorum ne demek kız taş misin nasıl durdun valla benim kaynanam ailede sevmediği bir akraba var onun yürüyüşüne benzetti oğlumu söylediğine pişman ettim sakın ola daha kendini tutma sen kimsin la hayırdır kimin çocuğuna PC diyosun ananı skrm dediği zaman gel yapsana bir bakalım nasıl yapıyorsun de ya canım benim bak kızın bebek olabilir ama herşeyin farkında ve herşeyi anlıyor birincisi asla öyle konuşan kimsenin yanına götürme kızını sende gitme evine çünkü bir zaman sonra kızın da buna alışır nasıl algılar biliyo musun " haa insanlar bana annemin yanında bile khpe orspu diyebiliyorsa demek bu normal bişey eğer kötü bişey olursa annem zaten buna izin vermezdi " bak ne eksik ne fazla sana bu cümle ile söylemez ama tamda böyle düşünür kabullenir bu kelimeleri. Sen ona saygı duydukça o da kendine saygı duyup değer verecek bizim zamanımız gibi değil artık hiç bir şey biz susmuşuz karşılık verememişiz ama artık bu dünya o zamanın dünyası değil kim ne derse desin artık kızının bir halası yok tamam mı canım lütfen bu konuda istikrarlı ol