+2 oy
353 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,765 puan) tarafından

Kızlar biliyorsunuz 1 hafta önce belimi incitmiştim. Öyle kötüydüm ki ayağa kalkamadım. Elimde babasını aradı gelip 2 kere serum taktı. Kaynanam bu bir haftada 1 tencere çorba getirmedi. 3 kere aradı onuda kayınpederim aramasını, sormasını söylemiş. Bugün kendi babamla babannem geldi. Babam şehir dışında olduğu için bugün gelebildi. 76 yaşindaki kadın 4 çeşit yemek yapıp getirmiş bana. Zaten şimdi o kadar kötü olmadığım halde. Bende eşime annene yazıklar olsun bir çorba getiremedi dedim. Haklısın biliyorum annemi diyor ama üzülüyor farkındayım. Ama o kadar sinirleniyorum ki annesine. Birde yüzsüz gibi bugün arayıp iş yapabiliyor musun diye soruyor. İnsan kibarlık için yardım lazımsa geliyim der. Yaşlı da değil 50 yaşında daha. Yüzsüz gibi gelse yemek bekler çay bekler

11 Cevaplar

+2 oy
önce (1,658 puan) tarafından

Şahsen böyle kaynananın ne telefonunu açarım nede kapıma gelirse kapımı açarım insanlıktan nasibini alamamış herkese bu muamele şarttır 

önce (2,765 puan) tarafından

Artık geldiğinde bile nasılsın demeyi düşünmüyorum. Eşime de söyledim anneni sakın çağırma evime istemiyorum diye

En iyisi bizim kültürümüzde komşu hastaysa ona bile çorba yapılıp götürülür Bi ihtiyacı var mı sorulur ondan bile yoksunsa senin evinde işi yok hele çay demleyip önüne sermek asla yapmam ben 

Bu saatten sonra bulursa içer çayı, zıkkım yesinler

Aynen öyle hiç takma gelirse kapını da açma çalsın çalsın gerisin geri gitsin 

-Reklam-
+1 oy
önce (92 puan) tarafından

Beklentiler sadece üzer diyodu şarkının birinde 🙋 insalardan beklentini sıfırlamadıkça üzülmeye devam edersin aklında bulunsun 

Bu beklenti değil insanlık ama. Sonuçta ben onun geliniyim. Komşu bile olsa hastayken bir tas çorba gider, bu bizim kültürümüzde vardır

önce (92 puan) tarafından

İnsanlar başka başkadır bacım, hepimizin huyu suyu başka. Biri yedi kat elin derdiyle dertlenir, bi başkası kendi derdine bile yanmaz, bilemezsin. Fıtrat meselesi. Dert etme, üstünde durma. Düşünüp durmak anca sana zarar

+1 oy
önce (2,915 puan) tarafından

Arayip sordugunda dersinki Allah razi olsun babannem yasina basina bakmayıp kac cesit yemek getirdi, ijdqn bugunlerde yapaninunutmuyor de. Yuz goz olma derim. Esinin hatrina birsey deme, herkes kendine yakisani yapar

Öyle ama içim almıyor. Perşembe günü bir nişana gitmişler eve gitmeden 10 dakika gelmişler yeminle yüzüne bakmak gelmedi içimden. Nasılsın demedim, bugün aramış dalga geçer gibi konuşuyor. İnsan tanımadığına bile yapar bir yardım. Ya da bir teklif et çok mu zor

önce (2,915 puan) tarafından

Acma telefonu bi sure. Gun gelir devran doner

Öyle canım herkes ettiğini bulur

+1 oy
önce (410 puan) tarafından

Sana ne yapıyorsa karşılığında aynısını yap sana en kötü zamanında destek mi olmadı sende olma 

Öyle zaten düşmez kalkmaz bir allah var. Eşime bile diyorum sakın annem deme bana diye

+1 oy
önce (69 puan) tarafından

Hiç kimse sizi annenizden daha çok sevemez bunu unutmayın. Beklentinizi sıfıra indirin ben öyle yaptım. Dolabımı bomboş görüpte umruna bile takmayan ben kuru ekmek yerken dolabı et dolu olan nice zalimlikleri olan kaynanası ben sildim gitti

Yüzsüz aman benimki. Yarın hastalansa bekler benden

önce (69 puan) tarafından

Hani diyorlar ya kaynananizin yerine köyü  kendinizi oğlunuz gelininiz böyle yapsa size diye.. Ben oğlumun gelinimin dolabını boş görsem koşa koşa market yapardım al bak yerine koyuyorum gene ben haklıyım. :))) heleki zenginsem hayat bu yani insan maddi sıkıntı çekebilir dolap boş kalabilir çalışsakta kiracı olduğumuz için zorlanmış olabiliriz o dolap boşsa ve sen o halde bizi bıraktıysan vicdanını sorgularım.

+1 oy
önce (1,498 puan) tarafından

Asla yüzüne bakmam. Net.

Bende öyle yapıyorum artık

+1 oy
önce (1,509 puan) tarafından

4 sene olacak evleneli. Asla beklediğim değeri ilgiyi goremedm. TEk oğlan eşim . Ama eşimin benden önceki Nisanlisina gayette herseyi alıp satmışlar. Ben en ufak bisey gormedm. Sonuç olarak bu bana meme kanseri olarak geri döndü  :) şimdi sağlıgmin derdindeym. Tek sağlıgm yerinde olsun da en ufak biseyleri nasip olmasn diyorm 

+1 oy
önce (2,038 puan) tarafından

Doğum yaptım gelmedi kaynanam(sezaryen). 2 yaşındaki oğluma üst komşum yemek getirdi sen yapamazsın diye sağ olsun. O yüzden oğlumu üst komşum görüyor kaynanam göremiyor. Herkese hak ettiği muameleyi yap canım 

Bundan sonra kızımı zaten beklesin görmeyi. **** **** arayıp ilaç iç diyor anca. 76 yaşindaki kadın yemek yapıp getiriyor kaynanam da gelince benden hizmet bekliyor

0 oy
önce (916 puan) tarafından

Beklentiyi kesmelisin canım birinci de yapmayan ikinci de yapar mı Allah aşkına diğer postuna da yazmıştım ama yapmayana sende yapma dediğim gibi beklentini kes yoksa kendi kendine boşuna düşünüp kafanı ağrıtırsın 

Ya o da belki annesinden bekledi annesi de yapmayınca üzülmüştür doğal olarak kendi annemiz yapmayınca biz nasıl üzülüyorsak eşinde doğal olarak üzülür canım ben bile bazen annesine laf attığımda yüzü düşer üzülür eşim ben laf söyledim diye değil annesinin olumsuz davranışları için üzülür 

Valla o üzülecek diye içimde tutamıyorum. Heleki hasta olunca hiç dayanamıyorum

Söyle tabi ben ilk başlar hiç söylemez kendi kendimi yer bitirir eşime de söylemediğim için onlar ballandıra ballandıra anlatıp beni haksız çıkarırlardı şimdi bişey olunca hemen söylerim eşime en ufak bişey bile olsa ben üzüleceğime onlar üzülsün aman 

Aynen öyle ben söylenmeyince eşim umursamıyor. eskiden söylemezdim ama artık minicik olayı dev yapıyorum

En güzeli valla söylemedikçe suç bastırıp ezilmiyorlar insanı bende aynı şekilde söylüyorum artık 

0 oy
önce (1,248 puan) tarafından

Boşver ya yapmasın kaynana işte niye canını sıkıyosun boştan 🙂

0 oy
önce (6 puan) tarafından

Aynı benim kaynanam ailecek hastayız kapımızı açmadı şimdi kendi hasta etme bulma dünyası bide sen hastalandın mi diyor birde eşime diyormi o senden daha güçlü hemen iyi oluyor diyor

Benimki de eşime dönüp oğlum yardım et demiyor

Kız kardeşim 3 gün gelip kaldı sağolsun. Kız kardeşin 10 gün kalsın gitmesin diyor. Geliyim 2 günde ben yemek temızlık yapıyım dediği yok

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 619 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 487 göst.
15 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Denizinizzz (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 402 göst.
8 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde Gizem91 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 905 göst.
5 Nisan 2021 Diğer kategorisinde SL (1,161 puan) tarafından soruldu

411,410 soru

12,384,526 cevap

43,430 kullanıcı

Kategoriler

...