0 oy
342 göst.
Diğer kategorisinde (2,430 puan) tarafından

image

İşler güçler derken kahve saatimiz bu saate kaldı kocam köyden geldi karşılıklı keyif yapıyoruz <3

Yorgunluk kahvesi ;)

Siz neler yapıyorsunuz canlar nasıl geçti pazar :angel:

Pazar demisken yarın iş var kim kalkıp gidecek sabahın köründe iş değil de sabahın köründe kalkmak yoruyor beni :P:(

4 Cevaplar

0 oy
(697 puan) tarafından
Afiyet olsun günün en sevdiğim kısmı eşimle kahve içtiğim zaman
(2,430 puan) tarafından
Benim de canım :) sağolasın :)
-Reklam-
0 oy
(1,836 puan) tarafından

image

sıcakta kahve içilmiyor oglanlarla baba parka gittiler kola sigara içiyorum afiyet olsun 
(2,430 puan) tarafından
40 derece de olsa kahvesiz olmuyor gülüm :D sana da afiyet olsun :* balkonun ne güzelmiş hayalimdeki balkon geniş ferah olcak ama malesef kiradayiz istediğimiz gibi olmuyor çok isterdim böyle kapalı balkon olsun istedim gibi döşeyim  oda gibi :) ama malesef sadece oturduğumuz zaman kilim çıkarıyoruz cadde üstü bide inşaat malzeme deposu var burda bı yükleme yapıyorlar sapsarı toz pislik benim balkonda :((
(1,836 puan) tarafından
Benimkide kira ve 2 3 ay sonra taşınıyoruz çok üzgünüm bu yüzden bir kaç ev buldum geniş kapalı balkon onlardan birine yerlesicez inşallah . Geniş balkon her zaman tercihim günümün çoğu evde geçiyor hapis hayati gibi balkonu küçük eve taşınmak istemiyorum birde kapalı olmasına çok dikkat ediyoruz çocuklardan dolayı oğlumun biri 2 gün önce yüksek yerden düştü bilinç kaybı yaşadı.  2 gün kaldık hastanede kapalı balkon şart o yüzden
(2,430 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım iyimis şimdi. Evet geniş ve kapalı balkon çok iyi oluyor . En önemlisi temiz oluyor ve istediğin gibi döşeme imkanı oluyor
0 oy
(2,430 puan) tarafından
Huhu kızlar dünya insan görmüş ama herkes işine gelene yazıyor herhalde 
0 oy
(215 puan) tarafından
Afiyet bal şeker bol bol muhabbet olsun :) Pazartesi boş günüm yani çalışmıyorum bu yüzden pazar günlerim daha sendromsuz:) 
(2,430 puan) tarafından
Ohh ne güzel :) amin canım inşallah:)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 459 göst.
0 oy
13 cevap 667 göst.
0 oy
6 cevap 128 göst.
0 oy
15 cevap 388 göst.

404,134 soru