Amacım kendim ile seni kıyaslamak asla değil sadece motive amaçlı söyle birşey söyleyebilirim ben 1.75 kilom 130 du sen düşün vermek ne kadar zor ve , zahmetli kendime hep bir bahane buluyordum bana kilon çok belli olmuyor böylede iyisin diyende oldu mu oh benden iyisi yok ye babam ye daha öncede 15 kg vermisligim oldu ama gebe kaldıktan sonra geri aldım ama kat kat aldım 130 a dayadım ve bu sayıyı görünce kafayı yicektim bismillah diyerek başladım bazen boş verdim bazen vaz geçtim bazen çok zorlandım bir gün yeme atağı geçirip herşeyi gomunce a tamm gitti diyet bitti bu süre zarfı içinde 118 kilo olmuştum ameliyat oldum bahanesiyle tekrar yedim 127 kiloyu tekrar gördüm tekrar başladım bu sefer bilinçli başladım yesem de yarın dengelerim diyorum bu şekilde ilerlemek çok daha sağlıklı ve iyi şuan 2 haftadır dartilmadim ama tahminimce 115 e düşmüşümdur dartilmama nedenim 3 günlük ara vermiştim bı sure o ödemi atınca dartilmaya tekrar baslicam yani benim var surda en az 30 kilo vermem gereken keşke. Sen olsam dicem bende 10 kilocuk ya 10 sen kendini aç birakmadan bile 2 ayda bitirirsin bu işi kendini söyle motive et senin yolun benimkinden az :) motive olman için söylüyorum kolay değil ama yapmalıyız