0 oy
328 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hanımlar benim bekarken kilom 54-56 civarındaydı ve fiziğim de ayıptır söylemesi baya iyiydi belim ince karnım dümdüzdu. O zamanlar tabi bunun farkında değildim. Taaa ki evlenip çocuk doğurana kadar. 

İlk çoğumda doğumdan sonra 62 kg ye kadar düştüm. Ne güzel veriyorum derken ikinci çocuğum oldu ve şuan 70 kiloda takılı kaldım.. tiroidim var ondan mı bilmiyorum asla kilo veremiyorum. Birkaç haftadır da diyet ve Leslie deniyorum evet hafifledigimi hissediyorum ama devamıni getiremiyorum. 

Yani bir başlayıp bir bırakıyorum. 

Sizde durumlar nasıl azimle kilo veren var mı bu iş nasıl olacak hiç mutlu değilim böyle. 10 kilo versen rahatlicam :(

4 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Evet aynen ben de böyleyim yazıyı ben yazdım zannettim derler ya öyle 
(5,481 puan) tarafından
Bende hocammmm yemeyince sütte olmuyo :(
tarafından
Evet ya. Peki ne yapıcaz böyle bir başla bir bırak olmuyor. Tam oturtmak lazım
(5,481 puan) tarafından
Ben baslayamiyorum bile kız ek gıdaya geçince dikkat ederim diyorum sadece
tarafından
Hım evet sizin biraz zaman geçsin baslarsnz benim başlamam gerek ama olmuyor bir türlü:((
-Reklam-
0 oy
(33 puan) tarafından

Valla bende bir haftadır başladım bakalım inşallah irademe bişey olmaz gerçekten çok zor bende Bir iştah var aman aman :D önce kendimi sağlıklı beslenmeye alıştıracam abur cuburu şekeri kolayı bırakmaya başladım ekmek de yok denecek kadar az yiyorum günde 2 buçuk litre su ve bir litre kadar da Dukan birasi yapıyorum bakalım böyle alışayim biraz spora da başlıcam önce yemek düzeni uykuyu da düzene koyarsam tamamdır diye düşünüyorum dua edin bana le :D<3

tarafından
Ben her gün çikolata yerdim. Haftada bir iki de cips yerdim. Cipsi bıraktım sayılır çikolata da bir haftadır yemiyorm.. ama zorlanıyorm ya suyu da az içerdim şimdi bolca içmeye çalışıyorum ve akşam yediden sonra yemek yemiyorm çok zor ama ya. :(( hani bunu alışkanlık haline getirip tamamen bu şekilde devam etmek lazım bir başla bir bırak olmuyor
(33 puan) tarafından
Ayyy deme deme bana çikolata demeyin abartmıyorum sırf Nutella yemek için sabahları kahvaltı hazırlıyordum :/ onu bıraktım tatlı olarak sadece ya meyve ya da dondurma işte ama az hatta çok az . Su içmeden asla zayiflanmiyor boşuna aç kalmış olursun canım. Kesinlikle haklısın bu sağlıklı düzenli beslenmeyi yaşam biçimi haline getirelim Allah'ın izniyle haftada üç dört spor yürüyüş de olursa miss gibi oluruz vallaa :)
0 oy
(2,479 puan) tarafından
Aynen bacım, üstelik değerlerim de düşük onun da etkisi var. Allah kolaylık versin bize 
tarafından
Benim de canım. B12 demir düşük çıktı. Amin inşallah basaririz
(2,479 puan) tarafından
Benimde. Amin
0 oy
tarafından
Amacım kendim ile seni kıyaslamak asla değil sadece motive amaçlı söyle birşey söyleyebilirim ben 1.75 kilom 130 du sen düşün vermek ne kadar zor ve , zahmetli kendime hep bir bahane buluyordum bana kilon çok belli olmuyor böylede iyisin diyende oldu mu oh benden iyisi yok ye babam ye daha öncede 15 kg vermisligim oldu ama gebe kaldıktan sonra geri aldım ama kat kat aldım 130 a dayadım ve bu sayıyı görünce kafayı yicektim bismillah diyerek başladım bazen boş verdim bazen vaz geçtim bazen çok zorlandım bir gün yeme atağı geçirip herşeyi gomunce a tamm gitti diyet bitti bu süre zarfı içinde 118 kilo olmuştum ameliyat oldum bahanesiyle tekrar yedim 127 kiloyu tekrar gördüm tekrar başladım bu sefer bilinçli başladım yesem de yarın dengelerim diyorum bu şekilde ilerlemek çok daha sağlıklı ve iyi şuan 2 haftadır dartilmadim ama tahminimce 115 e düşmüşümdur dartilmama nedenim 3 günlük ara vermiştim bı sure o ödemi atınca dartilmaya tekrar baslicam yani benim var surda en az 30 kilo vermem gereken keşke. Sen olsam dicem bende 10 kilocuk ya 10 sen kendini aç birakmadan bile 2 ayda bitirirsin bu işi kendini söyle motive et senin yolun benimkinden az :) motive olman için söylüyorum kolay değil ama yapmalıyız 
tarafından
Çok güzel bir cevap yazmışsın teşekkür ederim. İnan ki o on kilo gözümde büyüyor yani başlasam devamı gelmiyor. Aslında çok aşırı yiyen biri değilim mesela bugün kahvaltıda domates salatalık zeytin peynir yedim..öğlen mücver bir tane biber dolması akşam meyve doğru düzgün bir şey de yemedim ve saat yedi sekizden sonra bir şey yemiyorm. Bu ara egzersiz de yapıyorm ama boşa gidiyorms gibi hissediyorum. Spora yazılmak istiyorum bakalım. Sen de inşallah verirsin ya biraz da motive amaçlı açtım bu postu
tarafından
Kuzum sen bedenini biliyorsun az yedim diyorsan az yemişsindir beynin bu sinyali boşuna vermez imkanın el veriyorsa spor ortamı insanı daha çok motive eder benim kısıtlı imkanlarla koşmam gereken çok yolum var Rabbimden sabır ve güç diliyorum umarım sende bnde istediğimiz hedeflere ulaşabiliriz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 286 göst.
21 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sakinol (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 265 göst.
22 Ekim 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 698 göst.
4 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 121 göst.
5 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisa Kaya (30 puan) tarafından soruldu

413,506 soru

12,448,500 cevap

46,224 kullanıcı

Kategoriler

...