0 oy
650 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,023 puan) tarafından
Eşimden biraz önce kızımın yastığını istedm.. yatak odasına gitti. Bende oturma odasında sallayacaktm.  İsteğin hiç bitmiyor diye başladı söylenmeye. Halbuki ben onun her dediğini yaparm. Yemekte şu ister verirm. Çayını kahvesini meyvesini getirirm. Ama o benm ayda yilda Bi istediğim şeyleri söylenene söylenene yapar. Ne olmuş ki yani versen.. söylenmesen. Zor Bi zamandan geçiyorm bide Bilenler biliyor.. Bana şimdi en ufak bisey dememesi lazm ama beni hep üzüyor strese sokuyor  .. gerçekten bazen çok yoruluyorm beden olarak..

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Skma canini canim,zaten zor bi dönemdesin 
(2,023 puan) tarafından
Ben çalışıyorum ama etrafimdaki insanlar özellikle de eşim sıkıyor
-Reklam-
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Çünkü biz onlara o yüzü veriyoruz. Eşimiz gibi değil, çocuğumuz gibi davranıyoruz sonra tepemize çıkıyorlar doğal olarak. Boşver takma canım 
(2,023 puan) tarafından
Gerçekten oyle..
0 oy
tarafından
Hiç sıkma canını canım boşver Allah vicdan merhamet versin inşallah 
(2,023 puan) tarafından
Amin canm aminn
0 oy
(3,172 puan) tarafından
Canim yapmayan kıymetli bu hayatta kendini sen seveceksin yormayacaksin oyle olunca köpek oluyorlar kapında. Sen kendini paralara her işe koş bunlar zorunluluk gibi kalır üstüne kimse eline sağlık bile demez 
(2,023 puan) tarafından
Gerçekten oyle. Nerde gezen tozun eşine evine bakmayan var onlar kıymetli oliyor
0 oy
(5,428 puan) tarafından
Eveet benım esım de böyle ama brn hasta drğilim. Esın fazla odun malesef. Ama takılma ay kpcam brnım kıyamam sana senn olmasan naparım de. Gazla calısıyo bunlar
(2,023 puan) tarafından
Kız gaz da ise yaramıyor ya :)
0 oy
(213 puan) tarafından
Bende aynisini yasiyordum ama artik susmuyorm eslerimize annesi gibi davrandik artik soyluyorm cnku okdar yoruldin ki bu cocuk tek benim degil ve bu evde tek ben yasamiyorum o birsey istediğinde ben söylenip duruyorm yada yapıyorm yap dediginde sen benim dedigimi yap bmde yaparm bn senin hizmetcin deglm kendi isini kendim yap yapiyorm cok sey soyliyorm artik demekki bu dilden anliyor 
(2,023 puan) tarafından
Valla söylüyorum gene anlamiyor bacm
(213 puan) tarafından
Birgun boyunca evi temzleme bak bakalm ne oliyor yemek yapma bn ole yapiyorm uc cesit se tek cesit yapar onune koyarm evide toplamam ole kalir agzini acip tek kelime edemez
0 oy
(28,647 puan) tarafından
Böyle durumlarda çirkef olurum o yüzden bişey diyemez ben evde akşama kadar iş yapmaktan cnm çıkıyosa o yastığı istediğimde kimse bana of dmesin
(2,023 puan) tarafından
Çirkefte olmayı ben beceremiyorum bacm :)
(28,647 puan) tarafından
:) konuşmayı denedin mi gülüm
(2,023 puan) tarafından
Hep deniyorm ama Bi faydasi olmiyor maalesef  :) ben ilaç alınca belli olacak bakalm o zaman ne yapacak inşallah çok ağır atlatmam da bu süreci. Allahim kimseye muhtaç etmesnde
(28,647 puan) tarafından
Amiiinnn Allah hep yanında olsun yardımcın olsun seni kimseye muhtaç etmesin eşinede merhamet vicdan nasip etsin ❤️
(2,023 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun...
0 oy
(612 puan) tarafından
Bi tek sende yok üzülme daha beterleri de var küçüğüm 1 yas buyuk oglum 7 yas buyuk oglum kardesi dogdugundan beri korkuyor kendi odasinda yanliz yatamiyor mecburen onun odasında kalirken kucugumde beniml yatiyor esim kocaman yatakta tek basina uyuyor ve cocuklar hastalandimi misal kucugum 4 gun atesle mucadele.ettim birgun yardim etmedi araba kapida duruyor ben yuruyerek 30 dk mesafe yuruyip cocugu hastaneye goturuyorum hadi hafta ici calisiyor hafta sonu da yalvardim bir saat oyalada uykumu alayim dayanamiyorum artik dedim mi bir hafta sonum var da sen yine buldun zehir edecek biseyler de bir oturtturmuyon insani da.... Asil oturmayan benim haftasonum da yok gezelim derim anasini getirir pesimize hastalikda varligiyla darlar zor günde tuyer ortaliktan amaaan azicik aşim ağrısız basım 3 tane 5 tane heryere yastik koy canim erkeklerle uğrasilmiyor sonra cocuklara sabir falan kalmiuo
(2,023 puan) tarafından
Ay suan halime şükür ettm canım. Allahim yardımcın sn inşallah  ...
0 oy
(976 puan) tarafından
sende biraz eksik et o zaman kim yarandı ki şimdiye kadar.değer bilene yapılır hizmet.Ben senin bir dediğini iki etmiyorum böyle mi davranıyosun diye yüzüne söyle utansın biraz.
(2,023 puan) tarafından
Valla ne yapsam yaranamiyorm. Kötü olsaydim nasl kiymetim bilinirdi ama
0 oy
(2,923 puan) tarafından
Simdi.cikar canm biri iste benm esim soyle iyi boyle iyi her istedgimi yapar eder falan gibi uzar gider.sonra senin moralin dahada bozulur canm benm.oyizden sorma bole seyler cunku halden anlamayan hava atan kendinj ustun goren varlik cok burda.bazi adamlae bu sekilde napcan biz herseyi yapariz tek 1sey isteriz zorlarina gider takma kafana sen huzurnu bozma derim.hayatn tadini cikarmaya bak.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 464 göst.
0 oy
51 cevap 1,328 göst.
20 Nisan 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,934 soru

24,393,598 cevap

349,486 kullanıcı

...