0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Allah nasip ederse ağustos fln gibi yüzme kursuna yazılayım diyorum kızlar yaşım 38 çokkk istiyorum o bir gercek ama cokkk korkuyorum bebim ayaklarım yere değecek bırakamıyorum yaa hocayı delirtğrsem diye çekiniyorum aslında cokk sıkıyorum kendimi ve havuzda kolay olur mu öğrenmek birde kalp hastalığım olduğu için nefes darlığı sorunum oluyor yüzmede de nefes önemli diye biliyorum yapabilir miyim sizce denesem mi varmı kolay öğrenme fikri VS gideyim mi yoksa öğrenmesem olur mu 

5 Cevaplar

0 oy
(11,608 puan) tarafından
canım olimpik yüzücü olmana gerek yok, nefes evet önemli ama yavaş yüzersin. öğrenirsin de yani ne olacak 
-Reklam-
0 oy
(5,809 puan) tarafından

yarim saat icinde ogrendim. aquaparkta universtede bana yazan adini bile hatirlamadigim aguaparkta tanistigim

yagiz deluganli ogretti yarim saat icinde:). 2007  yilindan beri beni idare ediyor:)) sorunsuz deniz havuz heryere yuzerim hatta sudan cikmam tatillerde. cocuk olunca tabi mecbur ccklara atak uyduruyorum . ama  ayak degmedne daha iyi. 

tarafından
Nasıl yaptın ysa yarım saatte anlatırmısın
(5,809 puan) tarafından
aslinda biz giderken simit alacaktik utandik makarnalardan aldik yuzme sosusleri oluo ya ondan. arkadasim sey dedi 1 satte yuzmeyi ogrensek bikac saat yuzer aksama yurda doneri:) dalga gectim bi saate nasi yuzme ogrencen diye. neyse iraya gttik iki cck bize yazdi ciDi arkadasim yuz vermedi ben yuz verdim:). cvk havuzda ilk 140 cm lik yerde karnimdan tutup yuz ustu yatirdi arada birakti karnima dokunmayi ben kendim su yuzeyinde kaldim. sonra sirt ustu ayniseyi yapti. sirt ustu yatip kaldim cck dokunmadan. sonra minik minik ellerini bileklerinden döndur dedi batar gbi olunca . suyun ustunde zaten elini azcik suyu okşar gibi yapsan kaliyirsun yuzeyde. sert cirpinmassan. neyse onu da becerdim. ssonra 250 cm yere gdelim diye israr etti baya tiratim ama guven verdi. cckla sohbet de ediyoruz bu arada muhabbeti de sardi. iletisim kesilmesin diye  red ettek de istemedim. gittik.250 cm bölume havuzun o kosesine yani. ben dik dururken ilk elimden tuut tek elimi cirpip vatmamaya calistim ayaklarimi da. sinra iki elimi biraksi suyun icince kucuk kucuk hareketlee  batmadan durdum. sknra kendim cesaretlenince suyu. ustune atilip batmadan yuzdum. mevzu suyun ustune atlamak yataga atlar gibi suyu gogsunle. karsilamak .
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Bende bilmiyordum. Eşimle denize gide gele öğrendim. Usta yüzücü değilim ama idare ediyorum zamanla gelişir. O kadar istiyorsan dene sende. Olmazsa da birşey kaybetmezsin 
0 oy
(1,007 puan) tarafından
Tabiki denemelisin havuzda öğrenmek daha rahat güvenli alan çünkü .ilk 3 4 derste su uzerinde durma 5. Dersten itibaren kulaç atma kopekleme yüzme şeklinde ogrenirsin 10 ders sonra her yerde yüzer hale gelirsin .önemli olan heyecanlanma ve acele etme .suda panik yapma su seni kaldırır zaten .
0 oy
(2,535 puan) tarafından
Bende yüzme bilmiyorum denize gidince suyun içinde dururum eşim biraz yardımcı olur bende gidicem kursa benim yaş 43 olacak artık bende senin gibi düşünüyorum acaba azda olsa öğrenebilirmiyim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 187 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (383 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 144 göst.
0 oy
5 cevap 141 göst.
2 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 98 göst.
28 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (844 puan) tarafından soruldu