0 oy
36 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (33 puan) tarafından

2 gündür 2 saatlik uykuyla duruyorum dişim agridigi icin

Kanal tedavisi yapilacak disime hafta ici randevum var ama dayanamiyorum ozellikle gece agridigi zaman resmen saatlerce agliyorum 

Karanfil yagi,sarimsak,tuzlu su,gargara hepsini denedim ama fayda etmiyor 

Antibiyotik kullaniyorum 4.5 gündür 2 saat once de acilden geldim dayanamadım icin gitmistim 2 antibiyotik guclu bi agri kesici ve 4 gun sabah aksam vurdurmak icin agri kesici igne yazdi(igneyi vurdurunca rahatlatir seni sabah kadar rahat yatarsin dedi) ama agri az once geri basladi 

Yardim edin lutfen ne yapabilirim bu agriyi gecirmek icin

Resmen 2 gunde icmedigim kadar ilac ictim ve resmen zehirlenecegim ilactan

1 cevap

0 oy
(2,199 puan) tarafından
Son noktasına gelince ne içersen iç fayda etmiyor maalesef:( 

Geçmiş olsun canım keşke daha erken randevu bulabilseydin
(33 puan) tarafından
2 disim agriyordu digeri cekildi buna da kanal tedavisi dedi antibiyotik kullaniyordum iste benim ihmalkarligim agrimiyor diye uzerine dusmedim ama 2 gun once oyle bi agrimaya basladi ki nevrim dönüyor resmen agridan kendimi parcalayasim geliyor
(2,199 puan) tarafından
Bende o hatayı çok yapıyorum korktuğumdan ağrımıyor diye bekliyorum sonra birden bı başlıyor. Çok yaşadım bende :/
(33 puan) tarafından
Peki sunu yaptim da rahatladigim oldu dedigin birsey var mi
Esim agri kesici icmeme kiziyor artik cunku
(2,199 puan) tarafından
Yok canım inan ki çünkü bende çok ağrı kesici içerim o an maalesef en son dişlerin kullandığı uyuşturucu spreylerden aldım ve birde suda eriyen bir ağrı kesici vardı o çok etkiliydi dex day adı bunlar biraz iyi geliyo bazen zeytinin çekirdeğini çıkartıp koyardım oda iyi gelirdi
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

408,338 soru

12,267,638 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...