0 oy
888 göst.
Diğer kategorisinde (2,029 puan) tarafından
tarafından kapalı
Herkes sen açarsan bişey alamazsın diyo ve ücretsiz avukat nasıl alabilirim boşanma hakkında bilgisi olan yardımcı olur musunuz 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

8 Cevaplar

+2 oy
(11,610 puan) tarafından
Nasıl yakalamayı becerdiğini sorsam ayıp etmiş olur muyum? Almaz olur mu donuna kadar alırsın zina davası açmalısın 
(2,029 puan) tarafından
Kendi iş yeri var defalarca aradım açmadı sonra iş yerine gittim kapı kapalı çaldım açmadı kapıda çok az delik vardı ordan baktım ikiside çıplak giyinrken gördüm
(11,610 puan) tarafından
Ay pislik başına taş yağsın inşallah gül gibi karın dururken varya
(2,029 puan) tarafından
Yemin ederim iyi deilim cesaretim yok yapamam saniyorum
-Reklam-
+1 oy
(616 puan) tarafından
Tövbe yarrabim nasıl yakaladın cnm rabbim yardımcın olsun pislik herif
(2,029 puan) tarafından
Kendi iş yeri var defalarca aradım açmadı sonra iş yerine gittim kapı kapalı çaldım açmadı kapıda çok az delik vardı ordan baktım ikiside çıplak giyinrken gördüm
(3,532 puan) tarafından
Foto falan alsaydın delilin olurdu rahat alırdın nafakanı
(616 puan) tarafından
Bende aynı sikintilari yaşadım vay be nasilda benzer bsey ben yakalamadim ama benim eşimde dostuna dükkanına sokuyormus sonradan öğrendim lanet olsun hepsine :(
(2,029 puan) tarafından
YAa çok zor of
(616 puan) tarafından
Hiç kendini üzme Allah'a havale et rabbim gerekeni yapacaktır bunlara insallh
(2,029 puan) tarafından
Çocuklardan yana çok korkuyorum yetemem
(2,029 puan) tarafından
Ailrnle misin
(1,635 puan) tarafından
Nidamsenam canım sanada elis sanada çok üzüldüm geçmiş olsun bu kara değmez üzülmeyin aynı evde yaşamaya devam ediyoruz demişsin nidamsenam nasıl oluyor merak ettim çocuklar için iki yabancı gibi mi yoksa karı koca ilişkisi de devam mi
(2,029 puan) tarafından
İnşallah amin ben babamın evindeyim su an
0 oy
(13,629 puan) tarafından
ne alaka alırsın tabii ki bunun davayı kimin açtığıyla alakası ypk ki. üstelik kanıtın varsa tazminat bile alırsın nafakanın yanında. baroya başvurman lazım sanırım 
(13,629 puan) tarafından
düşünmek bile istemiyorum Allah sabır, güç kuvvet versin, o mendebur da önce hakimden sonra Allahından bulsun
(224 puan) tarafından
Kim dediyse yalan söylüyor sen korkasn diye bu isyelre gitme diye
(2,029 puan) tarafından
Çok kötüyüm valla çocuklarım babalarını sorup hergun isteyecekler diye çok korkuyorum
(13,629 puan) tarafından
kesinlikle doğru gözün korksun yapma diye kandırıyorlar. hiç korkma haklı her zaman kazanır. kolay oşmaz belki bezdirmek isterler ama sen dik durabilirsen sen kazanırsın. çocuklarını da kimse alamaz senden, nafaka da alırsın. bir de kanıt sunarsan mahkemeye o ******** görür dünyanın kaç bucak olduğunu
(2,029 puan) tarafından
Gözümün önünden gitmiyor o goruntuler
0 oy
(471 puan) tarafından
Yok cnm benm alırsın nafaka çocuğun varmı , devlet herşeyi hak veriyo kadina barolar birliğine başvur avukatınla güzel bir yol alırsın bende boşanma durumundayım çocuğum var alıyorum nafaka , 2. Veya 3 ay evli kalıpta senelerce nafaka ödeyen adamlar var sende alırsın Allah yardım etsin boşanma zordur alasını yaşiyorum zor bı süreç boşanma işi
(2,029 puan) tarafından
Yol vercem de hayat çok pahali ev tutcam sıfırdan baslicam üç çocuk cesaretim yok
(471 puan) tarafından
Ailen yokmu kuzum ailenin yanına git annen baksn cocuklara  sen caliş
(2,029 puan) tarafından
Ailem var evleri çok küçük baba evinden bir kere çıkınca eskisi gibi olmuyo annemde rahatsız engelli kardeşim var zor
(471 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun Allah bı kapı açar mutlaka sana , evet annen bakamaz ama sen yinede Bi konuş istersen ailenle , boşanma durumunda helede çocuk varken zor oluyor çocuk goruş günlerinde adam anlayışssizsa yandın zaten benim başımda var öle bela Allah kolaylık versn sanada
(2,029 puan) tarafından
Amin inşallah teşekkür ederim
0 oy
(135,708 puan) tarafından
bu nasi baslik allahim bu nasi bi pislik bacim sen onu bosamaya bak scrim nafakasina once bosan o arada mafaka baglanir
(2,029 puan) tarafından
Aşkım üç çocuk var calisamam ev tutucam mecburum yoksa lanet olsun
0 oy
(8,342 puan) tarafından
Baroya gidiyorsun sana yapman gerekenleri söylüyorlar e devlet şifresi vs isdiorlar evrakları tamamliyorsun falan avukat için 3 4 ay bı süre içersinde ataniyor tabi oda atanirsa .

Senin açman senin için daha iyi olur oda açarsa acsin ama boşanma senin avukatın atanana kadar kimseylede muhattap olma
(2,029 puan) tarafından
Hemen kurtulmak istiyorum çok uzun süre su an benim için 3 4 ay
(8,342 puan) tarafından
Hemen atanmıyor canım ozaman kendin imkan saglayip bir şekilde avukat tutsan senin yararina
(2,029 puan) tarafından
Hiç param yok durumum yok
0 oy
(6,881 puan) tarafından
Ay bayılacağım şimdi. Allah sana sabır versin. Ortalığı ayağa kakdırmadın mı ne yaptın o an
(2,029 puan) tarafından
Kaldırdım bıçak makas ne bulduysam attım avazimin çıktığı kadar bağırdım kadını yıkmaya çok çabaladım ama beni dövdü tuttu kadın kacti
(6,881 puan) tarafından
Aman Allah ım bu yaptığının üstüne bide dövdümü.
(2,029 puan) tarafından
Evet neymiş rezil etmisim
0 oy
(4,669 puan) tarafından
Alırsın donuna kadar hemde elinde kanıt var mı 
(6,881 puan) tarafından
Bi kaç sene önceki neydi nasıl fotoğraflar
(2,029 puan) tarafından
Canım eşimle bir kız dudaktan yanaktan öpüşürken resim atlet sudyenle
(4,669 puan) tarafından
Anlıyorum canım ama bence kabul etme bu sefer fotoğraflar nasıldı
(2,029 puan) tarafından
Yatakta yanaktan dudaktan öperken çekmişler atletle
(6,881 puan) tarafından
Bu ilk değil haysiyetsiz adam. Nasıl durabildin bunca zaman.
Korkma canım benim bu boşanan insanlar nasıl geçiniyorsa sende öyle yapacaksın
Böyle bir adamla aynı evde olacağına aç yatarsın daha iyi
Başta zorlansan da zamanla en iyisi olacaksın inan bu bulunduğun durumdan daha kötü bişey olamaz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 475 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,884 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 288 göst.
28 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Havva37 (240 puan) tarafından soruldu
+1 oy
35 cevap 1,323 göst.