0 oy
469 göst.
Diğer kategorisinde (2,029 puan) tarafından
tarafından kapalı
Herkes sen açarsan bişey alamazsın diyo ve ücretsiz avukat nasıl alabilirim boşanma hakkında bilgisi olan yardımcı olur musunuz 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

5 Cevaplar

0 oy
(4,313 puan) tarafından
Ohaaaaaa yaaaaa... Allah be.la.sini versin harama uckur cözenin. Bidon kafa ... Senin psikolojini de düşüneniyorum bile. Sorunla alakalı da bir bilgim yok.
-Reklam-
0 oy
(2,468 puan) tarafından
Yuhhhhhhh ohaaaaa ay tövbe tövbe ya ne olck böle halimiz ac bacım ne alamıycn söke söke alırsın terbiyesiz pislikler
(2,029 puan) tarafından
Çok kötüyüm
0 oy
(3,637 puan) tarafından
Nasıl yakaladın nerden anladın 
(224 puan) tarafından
Bende merak ettim umarım fotosu falan kanıt bişey vardır
(2,029 puan) tarafından
Eşimin iş yeri var lanet adam eşim demeyim defalarca aradım açmadı merak edip iş yerine gittim kapı kapalı çaldım çaldım açmadı ufak delik vardı baktım ikiside çıplak giyiniyolardi
(1,500 puan) tarafından
Ay Allah bildiği gibi yapsın onları. Sonra ne yaptn. Ben olsam başlarına yikardm orayi
0 oy
(1,713 puan) tarafından
Eşim şu an uyuyor yarın detaylı sorarım ama benim bildiğim sen açmışsın o açmış çok da önemli değil. Hakim kimi kusurlu bulacak o önemli. Kanıtların olursa işin kolay hallolur. Anlaşmalı boşanmayı teklif et kabul ederse uzamaz mahkeme
(2,029 puan) tarafından
O dünden razı boşanmaya razı olmazsa bunu yapamaz bana yazar mısın bilgi alıp eşiniz avukat mi
(1,713 puan) tarafından
Hayır avukat değil Adliye personeli. Konuşup yazacağım
0 oy
(6,196 puan) tarafından
yuk naai yakaladin iyle reaim falan cekseydin video falan delil
(6,853 puan) tarafından
Kız burda bi senin yazdığından bişey anlamıyorum :D nece yazıyorsun hangi dildir bu :D
(2,732 puan) tarafından
"Yuh nasıl yakaladın öyle, resim filan çekseydin video filan delil. " bunu demek istedi. Arada ben de anlamıyorum iki üç defa okuyunca beyin otomatik düzeltmeye giriyor.
(6,853 puan) tarafından
Çok sağol canım .insan gözü kapalı yazsa bu kadar olmaz :D
(2,029 puan) tarafından
Canım işyerinde ufak delikte gördüm kamera çekmedi ama öncekilerin kanıtı var yatakta atlet sudye

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 879 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,871 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 288 göst.
28 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Havva37 (240 puan) tarafından soruldu
+1 oy
35 cevap 1,323 göst.