0 oy
334 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,332 puan) tarafından

Hayırlı geceler hanımlar. İki elbisenin de kumaşlarını çok beğendim, astarlı olmaları da hoşuma gitti ama ikisi arasında kararsız kaldım. Fikir verirseniz sevinirim :)

image

image

6 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Güzelde o kadar fiyata değmez bence daha güzelleri var
(2,332 puan) tarafından
Astarlı oldu mu fiyatı fazla oluyo ya. Bende normalde daha çiçekli renkli elbiseler giyerim ama bu defa sade olsun istedim.
tarafından
Doğrudur canım
-Reklam-
0 oy
(1,056 puan) tarafından
2.güzel canım ama elbiseye göre fiyatı çok pahalı
(2,332 puan) tarafından
Elbiselerde astar olunca fiyatı daha fazla oluyo. Bi de artık ortalama bu fiyattalar diye biliyorum
0 oy
(20,358 puan) tarafından
Üsttekinin siyahını aldım. Sanırım aynısı. Ama bu yeşil biraz çiğ duruyo. Sevemedim. Alttaki beyaz daha güzel duruyo.bence . 
(2,332 puan) tarafından
Bayram için almak istiyorum ama hâlâ karar veremedim. Yetişmeyecek herhalde bu gidişle ☺
(20,358 puan) tarafından
Benim 4 5 güne geldi ama bugün alsan zor yetişir heralde. Sürat kargo getirdi. Hem de pazar günü. İlk defa kargonun pazar günü geldiğini gördüm . Bence ekrusunu al
Kaç beden alacaksın. Kaç kilosun. Benim boy 165 kilo 75 42 tam oldu
(2,332 puan) tarafından
Genelde sayfalar bayram için yarın son sipariş günü diye yazıyolar ama bilemiyorum artık. Benim boyum da 1.58 kilom 64.
(2,332 puan) tarafından
Bir de fiyatı da düşündürüyo beni açıkçası o kadar eder mi diye de. Artık zaten bin liradan aşağı elbise bulmak imkansız gibi
(20,358 puan) tarafından
Sen topuklu giymey3ceksen kestirmen gerekebilir.  36 38 beden olur belki sana. Ölçülerine bakarsın yine de. Yani fiyatı elbette değmez. Ama herşey o kadar pahalı ki. Astarsız kıytırık elbiseler bile en az 800 TL. Bu boydan boya kollar dahil heryeri astarlı. Aslında yaz için değil diğer mevsimler için daha uygun. Ben Antalya'da giymekte zorlancam. Ama aldım artık. Başka bişey de almadım bayram için. Bunu giycem. Başka şehirlerde rahat giyilir bence. Fiyat normal sayılır yani tunikler bile 1200 TL civarı.
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Usttekinjn rengi hoş değil diğeri daha iyi bence, geçenlerde bende aldım meysadesing den astarli 1100 tldi
(2,332 puan) tarafından
Anladım doğrudur teşekkür ederim
0 oy
(524 puan) tarafından
Elbise pahalı geldi bana da. Ve aşırı sade hemde beyaz. Başka bir rengi olsa ve daha şık olsa 2
(2,332 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
(610 puan) tarafından
Moda selvimde aynısı 300 çok pahalı bence ama 2 diyorum 
(1,029 puan) tarafından
300 liralık elbise ya çok kötü bir kumaştır ya incecik astarsız karşıdan bakınca ayna gibi her yer görünüyordur canım yoksa elbiseye harcanan kumaşı o kadar paraya alırlar anca bu devirde

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 180 göst.
10 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,446 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 565 göst.
17 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Zeynep2308 (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 393 göst.
0 oy
13 cevap 301 göst.
30 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Mutsuzanne (55 puan) tarafından soruldu