0 oy
180 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,878 puan) tarafından

Kızlar adetime bı gün var korunmasız ilişki yaşıyoruz geçen ayda soğan suyu içtim 2 ye hamile kalamiyorum hemde miyom sorunum var onun için . 3 4 gündür inanılmaz kasık ağrım ve mide bulantısı var bide ara ara başım dönüyor . Kızım da da böyle belirtilerim vardı ama onda gecikme olunca yapmıştım evdeydim. İse gitmek icin kalktım içim bı şey almıyor yiyemiyorum. 

Acile gitsem akşama kan testinde gebelik bakarlar mi ? 

Çok da heves etmek istemiyorum 1 buçuk yıldır deniyoruz olmuyor kaç aydır hep hüsran çıkıyor testler ama yine de acaba diye düşündüm :(

Şimdi de cevap veren herkese teşekkür ederim :)

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet acilde kan verip baktirablrsnz rabbim gönlünüze göre versin 
(3,878 puan) tarafından
Amin canım çok sağol
-Reklam-
0 oy
(252 puan) tarafından
Acillerde genelde beta HCG bakılır kan alındığında yanlış ilaç yazmamak adına sancı ve bulantı olduğunu söyleyin biraz da abartin kan alırlarsa mutlaka beta bakıyorlar 
(3,878 puan) tarafından
Azıcık kıvranarak söylerim ya böyle böyle bişey var bayıldım korunmuyorum derim ilaç yazmak için mecbur gebelik var mı bakması lazım :D
(1,300 puan) tarafından
bende gebelikte supheleniyorrdum bas donmesi kusma bulanti halsizlik vs git test al ezcaneden dedi hamile olmadigim halde kan almadilar gebelikten suphelendigim icin
(3,878 puan) tarafından
Burda da öyle yapıyorlar yasakmış test yapıp giderim de bugün yarın bekliyim bakalım hala bı şey yok
0 oy
(777 puan) tarafından

Test yapın öyle gidin bnce  teste çıkar. Rabbim gönlünüze göre versin :)

(3,878 puan) tarafından
1 gün var adete ama yine de çıkar mı testte :) varsa bile en fazla 3 haftayı doldurmuştur
(777 puan) tarafından
Çıkar olmazsa erkn gebelik testi al  zaten çoğu kişi  bı iki günü gecikti mi test yapıyor
(3,878 puan) tarafından
Yarın da bekliyim bakalım nolcak olmazsa Çarşamba giderim bende napcagimi şaşırdım çok hayal kırıklığı yaşadım çünkü umudum kalmadı
(777 puan) tarafından
Umudunu kaybetme olacağı varsa oluyor olmuyorsada  elden ne gelir çok düşünme olumlu düşün olumlu olsun ☺️
(3,878 puan) tarafından
Mümkün olduğunca düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor :)
(777 puan) tarafından
Doğrudur çok zor
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Şikayetin yoksa kan için sağlık ocağına gönderiyor acile git deki midem bulanıyor işte basik dönüyor de kan alirlar gebelik şüphem var de beta alır sonucu da fazla sürmeden çıkıyor zaten hayırlısı olsun canimcim 
(3,878 puan) tarafından
Şikayetim işte kasıklarda batma mide bulantısı bide iki gündür baş dönmesi oluyor gerçi adet olacak gibi de ağrı var valla şaşırdım artık 1 buçuk yıldır her şeyi hamilelik sanıyorum ama olmuyor
(3,603 puan) tarafından
Bende hamile testi yaptım yaklaşık 10 aydır olmuyordu test pozitif çıktı çok sevindik sonra hastaneye gittim kan verdim işte ultrosyonla baktı kimyasal gebelikmis işte kanamam başladı şuan çok üzüldük inşallah Allah senin gönlüne göre versin canım
(3,878 puan) tarafından
Oyy çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla tekrarını yaşatsın inşallah
(3,603 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(749 puan) tarafından
Direk hcg dersen bazı hastaneler bakmıyoruz diyolar çok ağrın olduğunu dersen gebelik şüphem var ama diye ozmn yaparlar ben istanbulda yaşıyorum burda baklıyoruz dediler ailem bursada orda gittiğimde hemen baktılar hiç sorun olmadı ondan dedim yada özelin acilide bakıyor ben oraya gidiyorum hep sağlık ocağını beklemek çok zor geliyor bana 1 gün insan hevesleniyor çünkü bi sor canım bulunduğun yerdeki acil bakıyormu diye
(3,878 puan) tarafından
Devletin acili bakmıyor özel bakıyor da çok pahalı o da
(3,878 puan) tarafından
Devletin acili bakmıyor kaç kere gittim
(749 puan) tarafından
Ben bursada gittiğimde hemen baktı devlet acil ama burdakiler bakmıyor biraz pahalı ama mecbur gidiyorum zaten artık devlete asla gitmem bebeğimi kaybedeceğimi öğrendim araştırma hastanesine gittim gayet sağlıklı normal dedi özelden aldığım ultrasonu gösterdim evet burda görünüyor ödem toplamış belli olmaz haftaye gel dedi ertesi gün bebiğimin kalbi durmuştu ultrasonlaro bile iyi değil rahdevu bulamıyosun bi doktorda kontrol ettiremiyosun yemem içmem yinede özele giderim bıktırdı devlet hastaneleri
(3,878 puan) tarafından
Evet devlet hastanesinde bende kızıma hamileyken öyleydi kötüydü cok doktorlar desen berbat
0 oy
tarafından
Aynen gidebilirsin 
(3,878 puan) tarafından
Sağol cannm
0 oy
(5,637 puan) tarafından
Acilden acile değişiklik gösteriyor ama genelikle bakılıyor canım
(3,878 puan) tarafından
Devlet bakmıyor ama özel bakıyor
(5,637 puan) tarafından
Yok kız devlet bakıyor ama acilden acile değişiyor burda iki hastane var mesela ben birine gitim bakmazlar dedi sekreter işte doktora sor şansını dene dedi yada öbür acile git orda kesin baklarlar dedi direk öbür acile gitim baktı şikayetlerimi anlatım gebelik şüphen vardım evet dedim direk baktı
(3,878 puan) tarafından
Yarına kadar bekliyim bakalım hala geçmedi mide bulantım. Basım da döndü bugün
(5,637 puan) tarafından
Benimde aynı şekilde çok midem bulanıyor du aşırı kötüydüm inşallah hayırlı haberler alırsın canım
(3,878 puan) tarafından
İnşaallah canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 82 göst.
5 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 49 göst.
26 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Citipiti (3,983 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 104 göst.
2 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.
31 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birdilektut (1,304 puan) tarafından soruldu

408,629 soru

12,279,074 cevap

37,824 kullanıcı

Kategoriler

...