+1 oy
519 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (111 puan) tarafından

Bugün adetimin 4. Günü ve soğan kürüne başlıyorum inşallah hayırlısıyla hamilelik haberini alırım bu ay 

Rabbim olmayan isteyen herkese hayırlı zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin bana da inşallah 

image

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
Adetken kullanılan duymadım zarar vermesin? 
(111 puan) tarafından
Adetten sonra mı kullanıliyor
tarafından
İbrahim Saraçoğlu soğan kürü yazıp netten iyice bak ben yapmıştım. Şimdi unuttum ama adetken değildi kesinlikle düzenini bozarsın.
(611 puan) tarafından
Ben adetli iken kullandım hem sancıya çok iyi geliyor hemde enfeksiyon varsa yok ediyor yumurtalıklar daha da güzel çalışıyor ama ben adet olduğum gün başlar 15 tamamlana kadar devam ederdim ve gayet faydasını gördüm gerçekten
tarafından
Adetken kullanilir ağrı kesici özelliği vardır soğan suyunun hiç bir şekilde adet düzenini bozmaz
-Reklam-
0 oy
(748 puan) tarafından
Soğan kürü gebelik için mi yoksa adet düzeni için mi genelde iltihap filan için kullanıldığını biliyorum hatta komşum 1 ay duzenli içmiş iltihap için iyi geldiğini söylemişti 
0 oy
tarafından
İçmeye çalıştım ama en fazla 2 3 yudum onu da zar zor burnumu kapata kapata 
tarafından
İçine 1 yemek kaşığı elma sirkesi koy tadı da kokusu da gayet güzel oluyor öyle ancak içebildim bende
tarafından
Teşekkür ederim canım demiyecem
0 oy
(5,399 puan) tarafından
Evet adetken kullanilmasi daha iyi cunku normal zamanda kullanmak düşünen sebep olabilir. Soğanı kabugu ile kaynattin demi
0 oy
(2,245 puan) tarafından

Ahh nazlı ahh hamile kalsanda sende burdakilerde rahat etse artık :D

(10,161 puan) tarafından
Tam kocasınin sonuçlarından kurtulduk derken bu defa gebeliğe taktı
0 oy
tarafından
Hayırlısıni işte Allah'tan. Rabbim vermiyorsa bir bedeni vardir, bu kadar zorlama.
0 oy
(432 puan) tarafından
Soğan kürü bildiğüm kadarı ile adet olmayınca söktürsün diye içilir. 
0 oy
tarafından
Rabbimin izniyle hayırlı mübarek evlâd nasib etsin Nazlıcığım adetin bitince de 3 zeytin 1 incire Meryem sûresi her gün okuyup 5 gün boyunca ye sonra bana duâ edersin ❤️ 
tarafından
Noluyo kuzum bunu okuyunca bilgi verirmisin
0 oy
tarafından
Sen bol bol ceviz ye bence
0 oy
(1,561 puan) tarafından
Hayırlı zaman da hayırlı evlat olsun 
0 oy
(5,462 puan) tarafından
Ismini niye degistirdin  cnm hastaneye git bak bakalım sorun varmi rahminde yumurtaliklarinda hormonlarinda
0 oy
(7,867 puan) tarafından
Senin çocuğun zaten küçük değil mı 
(111 puan) tarafından
3 buçuk yaşında
0 oy
(218 puan) tarafından
Amin inşallah olur bende 4. Yıldır bekliyorum senin neyin var 
(111 puan) tarafından
Canım bi sıkıntı yok ikinciyi 4 yıla yakındır istiyoruz olmuyor
(218 puan) tarafından
Hayırlısı rabbim tez zamanda nasip etsin
0 oy
(155 puan) tarafından
Sen adet mi oldn
(111 puan) tarafından
Evet oldum canım sen ne yaptın
(155 puan) tarafından
Bugün gunumdu henüz olmadm sabah test ypcm
(4,669 puan) tarafından
Derya sende olmadın mı adet benimde yarın günüm bakalım olmazsa bende Çarşamba yapcam
0 oy
(61 puan) tarafından
O soğan kürü zayıflamaya da yarıyor bu arada kilo da verdiriyor
0 oy
(4,669 puan) tarafından
Canım bunu geçen ay bende yaptım ama adetten 3 gün sonra başlaman gerek kanamayı arttırabilir hadi inşallah beraber kalırız benim de yarın adet olmam gerek belirtim var test yapmadim eğer yoksa hamilelik bende adetim bitince içeceğim tekrar 
0 oy
(6,957 puan) tarafından
Canım regl bittikten sonra başlanıyor diye biliyorum ben de yaptım da tam olarak hatırlamıyorum 
0 oy
(369 puan) tarafından
İnşallah olur cnm bende bir zamanlar yaşadım bunları şimdi ikitane çocuğum var ama yıkık duvar gibiyiz boşandık biz 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 53 göst.
26 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 110595 (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 67 göst.
26 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 110595 (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 34 göst.
0 oy
6 cevap 392 göst.
18 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yonca23 (439 puan) tarafından soruldu

411,511 soru

12,388,037 cevap

43,621 kullanıcı

Kategoriler

...