0 oy
197 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar merhaba bebeklerinizi kaç yaşından itibaren parka götürdünüz? 

Hergün dışarı çıkıyormusunuz ya da parka götürüyor musunuz? 

8 Cevaplar

0 oy
(7,735 puan) tarafından
3 aylıktan beri hergün çıkıyoruz kışları bile güneş varsa cikardim soğuğa aldirmadim alışsın bünyesi diye
tarafından
Keşke bende yapabilseydim süpersin
-Reklam-
0 oy
(16,406 puan) tarafından

4 yaş ve 2 yaş çocuklarım ile eşim nöbetteyken çıkıyoruz 2 günde bir :)

tarafından
Tayin çıktımı size bastınızmı butona
0 oy
tarafından
Her akşam gidiyoruz oğlum 32 aylık çok sıcak olduğu için gündüz cikmiyoruz
tarafından
Süper bence fırsat bulup çıkman
tarafından
Bazen arada tekliyotum ama2 gün üst üste cikarmamazlik etmiyom
0 oy
(2,623 puan) tarafından
Maalesef gebersemde çıkıyorum durmuyor çünkü 24 saat ağlayabilir kapasitesi var
tarafından
Çok zor ya inat etmesi
0 oy
(6,078 puan) tarafından
Biraz duruma göre değişiyor bu bizde yani bazen hergün çıkıyoruz bazen hiç 2 3 günde bir 
tarafından
Ben haftada bire düştüm neredeyse gelişimini etkiler mi diye endişeleniyorum bazen
0 oy
(9,723 puan) tarafından

1 yaş biri 4 yaş biri bahçeye İnsel birşey yok park uzak cikmiyoruz eve hapsolduk ya sıcakta bı bahçeli evim olsa ne güzel salıncak kur kaydırma oyuncakları al eylendir :(

tarafından
Aynen bahçemiz olsa bırakırdık rahatça koşsun düşsün kalksın özgürce ama yok işte
0 oy
(892 puan) tarafından
Kışın kar yağıyor çok soğuk o yüzden pek çıkarmamıştim geçen sene. Ama bu sene alışsın soğuğa sonuçta burda büyüyecek diye arada çıkardım karda oynadık flan. Bu arada öbür ay 2 yaşında olacak oğlum. 6 7 aylıktı parka götürüyordum salıncağa biniyordu çocukları izliyordu. Şimdi de her gün park olmasa bile bahçeye fln çıkarmaya çalışıyorum. Bu aralar çocuklarda salgın var bugün biraz ateşli o yüzden çıkarmadım. Ama çıkarınca daha güzel uyuyor hem daha keyifli oluyor evin içinde. 
tarafından
Aynen çocuklarda sıkılıyor evde şaka gibi :) beni geçti benimki
(892 puan) tarafından
Tabiki canım sıkılır tüm gün oyuncakla oyna TV izle (izliyor maalesef şükür bir sorun yaşamadık onunla ilgili ) VS. Derken bir süre sonra kurcalayacsk yer de kalmıyor
0 oy
(651 puan) tarafından
Ben hiç aldırmadım 20 günlükken uçak yolculuğu yaptık ailemin yanından kendi evime ordads devali gezdik hava güzelse hemen hazırlanıp dışarı çıktık soğuk falan aldırış etmedim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,494,964 soru

24,422,790 cevap

351,715 kullanıcı

...