0 oy
73 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
2 yaş ogrettm kızıma 2 buçuk yaş kabız oldu geriledik hep altına kaçırdı popo yırtılma oldu 6 aydirr söylemesi çok nadir hep ben götürüyorum ne güzel ogrenmisri kabızlık snra soğudu gece söylüyor ama gündüz pek soylmez bqlazem direniyor gitmcm diye bazen direk hadi kızım çiş gelmiş diyorum gidiyor.suan 6 aylık hamileyim sezeryan olacağım .şuan kizim 3 yaşında . Hamilelik zor geçiyor ne yapcm blmyrm tekrar söylemesi için ne yapablrm blmyrm doktor zorlamadan kaçırmasi geçsin dedi kacimada geçti ayda 1 defa falan bazen tutamıyor kaçırıyor o kadar olur ama söylememesi beni zorluyor bide doğum yapcm nasıl olck blmyrm.kacirmiyor 4,5 aydır ben götürdüm için zamana mi birakmaliyim blmyrm üstün düssemde umursamasanfa hiç bişe degismiyor.kiizm cisim gelince anneye söyle diyorum tamam diyo ama günde 1 defa anca söylerse 

1 cevap

0 oy
(14,164 puan) tarafından
Canım ben 1bucuk sene oldu öğreteli 1 ay öncesine kadar hâlâ ben götürüyordum şimdi daha yeni yeni söylüyor önceden ara ara söylerdi yani daha vakit var sıkma kendini ne yaparsan yap o çocuk canı ne zaman isterse o zaman söyleyecek 
(2 puan) tarafından
1 sene oldu ben ogreteli zamanimi var blmyrm bu sefer kendimi suçlu hissetmeye başladım yanllis ogrettm mi acaba diyorum ama yanlış bişe yapsam hep altına iserdi yani herkes etrafımda diyo 3 yaş ama kızım daha büyük duruyor ben ve babası uzun kocaman olmuş daha çiş demiyor mu diyolar .kayinvakdem doior eltinin oğlu 2 yaş o söylüyor seninki 3 yaş söylemiyor diuo eve geldim cnm sıkıldı.Altina istemediği için ben umursamıyordum ama.nu ay kim gelse evime yada görse aynı seyler diyor
tarafından
Oy çok zor işimiz desene söylemezse ben de işe dalarım her yer göl olur
(14,164 puan) tarafından
Yok ya tutuyorlar büyüdükçe
(2 puan) tarafından
Evet büyüdükce tutuyo ama söylemediği için insan canı sklyr gece hiç altına isemez şükür ana gündüz ayda 1 bazen 2 defa kaçırır oda olur yani bı söylese bnde rahat edicm
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 79 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Aynur236 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 636 göst.
22 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Gizem2125 (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
24 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Leylakeles27 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy