0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (59 puan) tarafından
Kızlar bebeğim bayramda 16 günlük oluyor . Dışarı çıkmak istiyorum ama hasta falan olur mu acaba daha küçük ya . Kararsız kaldım. 

6 Cevaplar

0 oy
(1,575 puan) tarafından
Ne hastası canım bu sıcakta mart'ta dogum yaptım ben ramazan bayramında daha kırkımız çıkmamıştı dışarı çıkardım korkma kalın giydirme bebeği hiç bişey olmaz
(59 puan) tarafından
Havadan dolayı değil zaten . İstanbulda yaşıyoruz çok kalabalık mikrop falan kapmasindan korktum . Ama açık havaya da çıkarmak istiyorum bakalimm
(1,575 puan) tarafından
Bende istanbulda Pendik'te yaşıyorum 20 günlükken sahile götürmüştüm valla bebek arabasından çıkarmadım tabiki ve ramazan bayramıydı havada güzeldi hiç korkma bişey olmuyor tam tersi temiz havada mis gibi uyuyolar
(59 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bende cikaricam sanırım. Temiz hava iyi gelir hep evde olmuyor
(1,575 puan) tarafından
Çıkar tabiki alışsın yaz geldi hasta olur diye korkma bende korkuyordum ilk başlarda hiç bişey olmuyo çok kalın giydirip bunaltma çokta ince giydirme sen daha iyi tanıyorsun bebişini huyunu suyunu daha iyi bilirsin ama emin ol rahatlıyolar dışarı çıktıkları zaman ve o gece güzel bir uyku çekiyolar
-Reklam-
0 oy
tarafından
İnanmayın böyle şeyler hurafeden başka bişey değil. Çıkın biraz hava alsın bebek. Tabii kalabalık ev ortamına girmemeniz uygun olur çünkü ortalık mikrop kaynıyor ama açık havada gezebilirsiniz 
(59 puan) tarafından
40 a falan inanmıyorum zaten canım. Sanki 41. Gün çıkınca bişey olmicak mi . Sadece daha küçük ya İstanbul da malum çok kalabalık hele bayrdamda daha kalabalık oluyor . Ondan korkuyorum hasta olmasından
tarafından
Başlığa 40 çıkmadan yazınca öyle anladım sorry :) yani çok kalabalık ortama girmedikten sonra bişey olmaz hatta bebişe ve sana da iyi gelir
(59 puan) tarafından
Haklısınız başka başlık bulamadimm. Açıklayınca soruyla aynı oluyordu bende öyle kisalttim. Bakalım cikicam gibi duruyor
0 oy
(2,734 puan) tarafından
Canım bu zamana kadar hiç hastaneye gitmediniz mi? Orası mikrop yuvası sonuçta. Temizde görünse aksıran tıksıran dolu ki bir de açık hava da olcaksınız. O yüzden bir şey olmaz. Kalın giydirme bebek arabasınında üstünü kapatma. Dışarı 32 33 derece bebek arabasının üzerine örtü örtünce 50 60 dereceyi buluyormuş içi.
(59 puan) tarafından
Teşekkür ederim tavsiyeler için.cikaricam bende temiz hava iyi gelir
0 oy
(9,609 puan) tarafından
Enfeksiyona acık olur canım anan baban dısında kimseye götürme kalabalıga sokma 
0 oy
(3,902 puan) tarafından

Doğdu 1 gün evde durmadım çok şükür birşey de olmadı 

(59 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bende cikaricam
0 oy
(13,596 puan) tarafından
Kızım yaz dedesiyle oğlum kış bebesi ikisinde de hep dışarı çıktım her gün çıkarırdım
(59 puan) tarafından
Teşekkür ederim bende cikaricamm

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 414 göst.
30 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde Aysedem (535 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 198 göst.
15 Haziran 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 502 göst.
25 Mart 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kubraaa (571 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
10 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Aysenur5561 (261 puan) tarafından soruldu

405,735 soru

12,158,707 cevap

36,600 kullanıcı

...