0 oy
166 göst.
Diğer kategorisinde (109 puan) tarafından
Bebeğim emzik tutmuyor öğürüyor fiye hiç zorlamadım ama elini emmeye başladı elini de daha uzun yıllar emsin istemeyorum dış yapısını daha çok bozuyormuş. 4. Aya girdik bugün emzik alıştırmak istiyorum nasıl yapabilirim sizce. Benim gibi olup da sonradan alıştırabilen var mı 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Emziktense elini emmesi daha iyi, bir müddet sonra birakir . Benim bebemin eli hep agzindaydi. Sonra bıraktı. Hem 3. Aydan sonra emziği alistirsmazsin bence
-Reklam-
0 oy
tarafından
Emzik zaten öyle aman aman önerilen bir sey değil ama illa kullanılacaksa sadece ilk 6 aylık dönemde kullanıp sonlandırmak gerek.  O da ani bebek ölümü sendromunu veya gaz sancılarını azıcık ta olsa aza indirmek için. 3.aydan sonra zaten hiçbir yararı kalmıyor Faso zarar...  bence bu aya kadar hazır almadiysa bundan sonra hiç bulaşma canım onun alismasindan daha zor dönem varsa o da bıraktırma dönemi... İnan çocuk için çok kötü oluyor psikolojik olarak. 
0 oy
(14,491 puan) tarafından
4.5 aylıkken alışmıştı kızım
0 oy
(5,502 puan) tarafından
Benim kızım elini emiyordu doğduğu günden beri emzige alışması 4bucuk aylıkken elini emmeyi bıraktı 5 ayligiz şimdi pırasa kemirir oldu diş yerleri kabarmaya basladi
0 oy
tarafından
Kızım 21 aylıkken tuttu.d
0 oy
(13,521 puan) tarafından
Bi dönem elini emiyorlar kizim da emzik tutmadi sonra.parmak emmeye basladi ama kisa sürdü suan 2 yasinda ilk 4 ay zorlandim sonrasi daha basit oldu iyiki de tutmamis emzik diyorum
0 oy
(3,575 puan) tarafından
Oğlum 4. Ayda babasının bi gün aklına gelip teklif etmesiyle tek seferde almıştı. 
0 oy
(11,304 puan) tarafından
4. Aydan sonra alıştı kızım çok da rahat ettim artık geç deme dene 
0 oy
(504 puan) tarafından
Valla neler neler denedim emzik aldırmak için kaç tane denedim en sonunda aldı 

Daha sonra biraktiemak bir çile oldu 2.5 yaşında zor bıraktık öyle soylim 

Sen ister ver ister verme 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 118 göst.
16 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Ebruliiiiii (327 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 158 göst.
17 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,347 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 214 göst.
0 oy
5 cevap 76 göst.
6 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde muhendisbirana (290 puan) tarafından soruldu

407,230 soru

12,223,779 cevap

36,823 kullanıcı

...