0 oy
474 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (13 puan) tarafından

Kan vermeye gidemedim biturlu ve esimede bisey demek istemedim henuz umutlanmasin diye 1 gun daha bekleyip bi test yapayim oyle soylerim diye dusundum cogu kisi negatif test bozuk goremedim psikoljik falan denildi ama degilmis sabah erken gebelik testi yaptim cikmadi sonra oglen kaset test aldim baktim 1 saat sonra silik cizgi sonra bitane daha aldim onuda yaptim 1 saat once oda boyle cikti demekki varmis hamileymism cunku 2 gunumde geciyor onceki postumda 3 gun dogum kontrol hapini icmeyi unuttum demisstim 3 gun kanamam oldu sonrasidna hapa devam etmeme ragmen kalmisim benim tahminim suan 2 haftalik oyuzren testim silik cikiyor net cikmiyor 

image

8 Cevaplar

0 oy
(6,086 puan) tarafından
Gebelik testleri 10 dk sonrasında çıkan sonucun doğru olmadığını söylüyor kan vermen lazım her türlü 
(13 puan) tarafından
2 hamileligimide birini 3 4  saat ikinciyi 7 8  sonra cikan test sonucuyla ogrendim canm 1 gun sonra ciksa yine inanirim testij dogrulugunaa
(1,121 puan) tarafından
İnşallah hayırlısı ile gebesinizdir fakat beklenince verilen sonuçlar doğru olmayabilir. Çünkü idrar sıvı ve buharlaştıkça değerler daha net kaldığı için çizgi oluşmuş olabilir. Benim de öyle oldu çünkü. Sahurda yapmıştım negatif çıkmıştı. Sabah uyandığımda baktım çift çizgi olmuş. Kan vermeye gittim negatifti. O ay olmamıştı. Tabii umarım sizin vardır
-Reklam-
0 oy
(4,682 puan) tarafından

Bu testlere güven olmuyor erken gebelik testi daha güvenilir 

(13 puan) tarafından
Erkem gebelik testim negatif cikmadi zaten ngatif ve ben cumartesiden beri kaset test yaptim heoside pozitif ayrica 2 gunumde geciyor
(2,401 puan) tarafından
Kız yok asıl erkenler çok fena hamile olduğum halde negatif gösteriyordu sürekli bu seferde erken pozitif çıktı kan negatif oldu
0 oy
(2,896 puan) tarafından
Hamile olmamama rağmen gebelik testi 1 saat sonrasında cift çizgiye dönmüştü. İlk 5 dk çıkmazsa o çıkan çizgi kuruma cizgisi gebelik cizgisi değil.
(13 puan) tarafından
Canim benim 2 hamileligimide ben gec cikan sonuclarla ogrendim ve iki hamileligimdede pes pese 2 ser tane test yaptim biri 3 4 saat sonra digeri 7 8 saat sonra cikan sonucla 3 4 haftalik hamileydim 1 gun sonra cikan teste yine inanirim varki cikiyo demekki yojsa niye ciksin ben 1 hafta oncesine kadar 5 6 tane test yaptim her markadan denedim hic biri boyle cikmadi malesed sua testin briini attim 2 sini degil zaten
0 oy
(5,400 puan) tarafından
Benimde 4 gün gecti bu testten yaptim golgesi bile yoktu bence bu testte var 
(13 puan) tarafından
Bnde oyle hissediyorum
0 oy
(2,108 puan) tarafından
Herkes Yok demiş bence var..
(13 puan) tarafından
Hay allah razi olsun yaa bnde hissediyorum var cunku kacinci testim bu benim bunda. 1 hafta omcesine kadar 5 6 test yaptim hepsi negatif golgesi bile yoktu ama bunda var
(2,108 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun:-)
(13 puan) tarafından
Sagolasinn ♡♡
0 oy
(15 puan) tarafından
Benimki daha silikti hatta ben negatif diye çöpe at demiştim yengeme acil çıkmam gerekti birkaç saat sonra aradı pozitif diye :) fotoğraf attı ama asla görünmüyordu sonra kan testi verdim değerim 50 çıkmıştı 1 - 2 haftalık hamileymişim :) sağlıkla kucağına al inşallah 
(13 puan) tarafından
Ayy ne guzel  masallah sagol :))
0 oy
(508 puan) tarafından
İlk atiginiz testi ben çok çok hafif bı çizgi fark etti m ama yorumlarin hepsi Yok deyince ben evet deyip seni umutlandirmak istemedim insallh herşey gönlünce olur
(13 puan) tarafından
Kan verdim gece 3 hfatnin icindeymism tesekkurler :)
(508 puan) tarafından
Gözün aydın canım hayırlı olsun
0 oy
(13,429 puan) tarafından
Bu kadar test yapmak yerine kan vereydin ya bacı. En azından net olurdu. Buna göre var ilk attığının yarısı yoktu ondan acaba bozuk mu dediler. Sağlıkla doğsun inşallah 
(13 puan) tarafından
Ya hap kullaniyordum ben emin degildim gecen ayda boyle bisey yasadim kan verdim direk ama negatifti budefa evde testlerle emin olayim oyle kan vereyim dedim

İlgili sorular

+1 oy
44 cevap 1,038 göst.
22 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Anne.adayii (943 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 110 göst.
22 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,437 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 179 göst.
0 oy
0 cevap 56 göst.
13 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu