0 oy
110 göst.
Aile kategorisinde (8,319 puan) tarafından

Kızlar oğlum 2 ay sonra 3 yaşına giricek ama bizimle beraber sofraya oturmuyor hiç. Sabah kahvaltılarinda bazen oturuyor ama akşam yemeğinde hiç sofraya yanasımıyor ben peşinde tabak geziyorum ve her akşam sinir krizine giriyorum benden kaçıyo bi şeyler yapıyor. Ne yapıcam ben ya kafayı yemek üzereyim :(

4 Cevaplar

+1 oy
(1,640 puan) tarafından
Küçüklüğünde nasıldı sizdeb ayrı mi yedi. Büyükmüş canım hem sana zorlk hem çocuk ne sofra adabı bilir ilerde ne yemek yeme alışkanlığı olur. Bir hafta falan ugrasirsin bidha alışır bian önce alıştırmaya bak
(8,319 puan) tarafından
Yok canım küçüklüğünde de mama sandalyesine koyuyordum beraber yiyorduk önceleri oturuyordu yine bu aralar hiç oturmuyor benden kaçıyor bir yere gittiğimizde de aynısını yapıyor nasıl öğreteceğim ya
(1,640 puan) tarafından
Benimki 2 yaşına az kaldı ve en azla 3 ay oturdu mama masasında bidaha ya kucakta ya sandaliyede oturdu. Şimdi yemek yerken o tok olsada cagiriyoruz masaya illaki düzgün durmuyo iki u çatal alıp gidiyo. Sandaliyede teklif et sabah kahvaltiyu hazırla masaya koy
Sen ye o yemezse hiç üzülme öğlene kadar bişey verme aburcubur varsa hepsini kaldr yok bitti de iki üç gün zorlancak bidaha alışacak alışana kadar aburcubur meyve çerez verme .
Oglende yemezse akşam yer yani illaki yer aç duramaaz. Senin peşinden gittiğini bildiği için yemez veya aburcubur için yemez
-Reklam-
+1 oy
(2,071 puan) tarafından
Kovalamayacaksın annesi. Aç kalacak ve açlıktan yemek isteyecek. Bak benimki 2.5 yaşında öğlen adam akıllı bir şey yememiş akşam da yemedi. Benimki de çok seçici ve aç aç uyudu. Eline hiç ekmek meyve de vermedim. Sabah yine önce çorba teklif edeceğim
(8,319 puan) tarafından
Ozamanda kıyamıyorum acıyorum ya
+1 oy
(7,481 puan) tarafından
Yemeyen bebe çok zor kendi kızımdan biliyorum Rabbım kolaylık versin artık saldım canı isterse yer istemezse de kendi bilir artık hasta oldum yememesinden
0 oy
tarafından
Benimki daha 11 aylık aynı durumdayim. En baştan beri sofraya oturtularak yedirilmesi gerekiyormuş yoksa kaçarak yemek alışkanlıklar oluyormuş.
(8,319 puan) tarafından
Vallahi en başından beri sofraya oturtuyordum da bu aralar bir şeyler oldu buna

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 48 göst.
30 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 85 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Nrglksoglu (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
29 Aralık 2023 Aile kategorisinde Aynur236 (14 puan) tarafından soruldu