0 oy
605 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (13 puan) tarafından
Dayanamadm hemen giittim.kan verdim yarini bekleyemedimm vee sonucc hamileyimmm darisi tum isteyenlere insallah beta degerim 89.63 acil doktoru 3.haftanin icindesin dedi demekki neymis testler gecte ciksa ve 2.cizgiden itibren renk dagilmasida olsa erken gebelik testinde cikmayip kaset testlerde ciksa veya tam tersi olsaa varmis demekki benim belirtilerim bas donmesi ve uyuma istegiydi en cok bas donmesinden anladim kac defa bayilcak gibi oldum cunku diger 2 hamileliklerimide bas donmesyle anladim ogrendim ayrica dunden beri sag kasgim oyle bi agriyo ki bel agrisida basladi daha bide baska belirtim yok bu arafa sag sol kasik agrimasi cinsiyetle alakasi varmi acaba ??

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gözün aydın canım 
(13 puan) tarafından
Tesekkurler aydinlik icinde ol ♡♡♡
tarafından
Amin canım
(13 puan) tarafından
:) :) ♡♡♡
-Reklam-
0 oy
(8,369 puan) tarafından
Gözün aydın kaçıncı çocuk
(13 puan) tarafından
Sagol canm aydinlik icinde ol 3. Insallah
(8,369 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım
(13 puan) tarafından
Amin hepimizinkini insallah :))
0 oy
(745 puan) tarafından
Aynen öyle aşkım sol kaşığın ağrıyorsa erkektir muhtemelen nazlıcim senin bir çocuğun yokmuydu ne ara 2 oldu :))) 3 geliyor diyorsun kız milletle iyi dalgani geçiyorsun helal olsun oskarlik ödül sana vermek lazım pujajsjsjsjajsjs
(8,369 puan) tarafından
Bu nazlı değildir ya nazlının bıtane çocuğu var bu 3. Çocuk yazmış
(13 puan) tarafından
Yok 2 tane belki yorumlarda yazim hatasi olmustur  dikkat etmedim hic aynen 2 oglum var onlarsa sol kasigim agriyodu budefa sag kasik agrisi cekiyorum herkeste aynimi diye sorayim bi kiyaslama yapim dedim insallah kizim olur ya ailecek sülalecek kiz isiyoruz tabi basta saglikli hayirlisiyla ile :))
(745 puan) tarafından
Bence çok güzel tiye alıyor hepimizi içerikler aynı bakarsan kolay anlaşılıyor
(13 puan) tarafından
Nazlicim diyince mecaz anlamda anladim demek nazli diye biri varmis o ben degilm ohaldee bende nerde 1 cocuk dye bahsettm diye eski yorumlarima bakiyorum :))
(745 puan) tarafından
:))) hadi hayırlısı olsun ne diyelim
(13 puan) tarafından
Bu arada adim nazli degil sema benim akraba cokda burada bazi post acarim falan benim olmadigim anlasilmasin diye ruyam nickiyle katildim :))
(8,369 puan) tarafından
Akraban nasıl çok kız :) (
(745 puan) tarafından
Tabi tabi dikkat et akraba filan olmaz yani:)
(13 puan) tarafından
Yani elti arkadas gorumce amca hala gelinleri falan iste dilim durmadi bi ara boyle bi uygulama kullandigimi soyledim onalrda kullaniyorlar malesef :))
(745 puan) tarafından
Sen yorumlara filan dikkat et bence ne olur olmaz :)
(13 puan) tarafından
Oyle yapmaya calisiyorum :)) bu arada ilk hamilrligimi paylastigim yer burasi bide esim biliyor  :))
(745 puan) tarafından
Tüm akraba eş dost burda desene :)
(13 puan) tarafından
Malesefff :/  :)
tarafından
Malesef kimseye demem bu uygulamayı bilmesinler gidip başka uygulama kullansınlar ☺️
(13 puan) tarafından
Ah ahh dilim durmadi soyledim istee :))
tarafından
Eda yapacak bir şey yok artık söyledim ya sen başka uygulama kullanacaksın ya da dikkatli olacaksın çünkü akraba akreptir hemen ufak bir şeyini gördüklerinde bir de üstüne ekleme yaparlar adama iftira bile atıyorlar vallahi billahi şu uygulamayı kullandığımı ve hanımlarla böyle sohbet ettiğimi duysalar ne diyecekler biliyor musun Ayşenur başkalarıyla fingirdeşiyor o yüzden hiçbirine söylemiyorum yani ne gerek var hiçbir de gerek yok vallahi yemin ederim iftira ve atıyorlar akraba akreptir zaten benim akrabalarım yok da eşimin akrabaları çok
0 oy
(2,055 puan) tarafından

Hayırlı olsun gözün aydın canım :)

(13 puan) tarafından
Cok tesekurler :)) aydinlik icinde ol
0 oy
tarafından
Kız Allah senin iyiliğini versin çocuk daha 3 haftasında şimdiden ne cinsiyeti kurban olayım hele bir tutunsun öyle bir gebelik sağlıklı ilerlesin iki günde bir kan ver artışı iki kat artacak mı artış hızı ondan sonra kese oluştu mu kesin içinde bebek oluşacak mı hele bir bunları atlat ondan sonra gel 14 15 haftaları ondan sonra Allah'ın izniyle cinsiyetini öğrenirsin ama biraz sabır gerekiyor bu arada gözün aydın
(13 puan) tarafından
Ayy cok tesekkurler :)) ya hic sorma hic istemiyordum dusunmuyordum 3 cocugu ama nasibi varmis duyunca ogrenince heyecanlandim ilk cocugum gibi bide cocuklarim cok sevindi yatip kalkip dua ediyolardi kiz bebegimmiz olsun diyee onlarinmi duasi kabul oldu nebilm hayirlis olsun hakkimiza :)) iki oglum varya iste buda kiz olsun istiyorum oyuzden sordum meraktan :)
tarafından
Böyle mutlu anneleri görünce sanki çocuklarıymış gibi hevesle mutlulukla sevinen anneleri görünce çok mutlu oluyorum gerçekten burada bazı postlar var çocuğunu aldırmak isteyen çocuğunu istemeyen çocuğu oldu diye depresyona giren ne yapacağını şaşıran kürtaj olsam bile düşünen çok insan var onları gördükten sonra hani böyle insanlarla görünce şaşırıyorum ben de hastaneye gittim 2 düşüğüm var Bir kızım var yaşayan bir de şu an bir tane de hamileyim işte bu gebeliğimde kanama alanı vardı bebeğin arka tarafında doktor işte iki santim gibi santime düştü deyince ben çok sevindim çocuk çok iyi ilerliyor bu çocuk çok güzel gelişiyor bu çocuğun ihmal etme deyince ben çok mutlu oldum ve içeride de bir doktor daha vardı o da hamileydi sanırsam 7 haftalık falandı kontrol için gelmiş doktor kıyafetleri de üzerindeydi orada oturmuştu bana eğildi dedi ki iki çocuğun mu dedi dedim hayır ilk çocuğum değil 4 olacak hani iki tane düşüğüm var bir yaşayana bu da inşallah yaşayacak dedi kadın böyle yaptı dedi ya dedi sanki ilk çocuğuymuş gibi seviniyorsun dedim tabii ki de sevineceğim ben çok istedim bu çocuğu hani istemesen bile en azından o çocuk yaşıyor tehlikesi falan yok sağlıklı hani güzel ilerliyorsa ben niye sevimliyim sonuçta evladım evladım ayağına taş değse benim ciğerim yanar o yüzden dolayı kadından helal olsun sana yemin ederim ilk defa böyle anneler görüyorum şaşırıyorum falan demiştim ben de öyle rabbim gönlünüze göre versin Rabbim inşallah abilerinin duasını kabul etsin kız çocuğunu kendime süresi benim kızım vardı dünyalar tatlısı ablası çok güzel kız çocukları çok tatlı eşim diyor ki oğlum olsa kızım bu kadar sevemem saçmalama evlat evlattır tabii ki de hiçbirini ayırt etmeyeceksin falan ama gerçekten öyle kız çocukları çok tatlı erkek çocukları da çok tatlı Rabbim hangisini bize vermemişse onun eksikliğini göstermesin versin onun eksik olanı da hayırlı güzel sağlıklı şekilde de kucağına nasip etsin canım
(13 puan) tarafından
Amin amin insallah hepimize guzel yorumun icin cok tesekkurler :)) tabi sevincem neden uzuleyim neden istemeyim Allah verdiyse vardir bi hayir  cocuklarim buyudu zaten onlarr benden daha cok isteklilee seviniyorlar etrafimizda hic bebek yok evimizi senlendirir degisiklik katar boyle seyler icin uzulmenin bi anlami yok Rabbim cani gonuldej isteyen hak edenlere nasip etsin bu guzel duyguyu insallah :))
tarafından
Amin rabbim yuvana huzur sağlık bereket versin inşallah ❤️
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Allah bağışlasın. Annesine babasına, vatanına milletine hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah. Kasık ağrılarını galiba cinsiyetle pek ilgisi yok. Fakat benim hep sağ kasığım ağrıdı Allahın izniyle kızımız olacak. 25.haftadayız hep sağımda duruyor. 
(13 puan) tarafından
Ayy Allah razi olsun sende sagsalim.kucagina al ayni dileklerimle.insallah  :)) ♡♡ iki oglumda solum agrirdi ama komplede agrirdi bunda sadece sag kasigim agriyor oyuzden merak ettm
0 oy
(678 puan) tarafından
sen geçen gün hapı unuttum hamile kalmak istemiyorum diyodun şimdide darısı tüm isteyenlere yazmışsın:) hayırlı olsun
(13 puan) tarafından
Ee naparsin oyle istemiyordum ama rabbim vermis napalim kismette varmis uzulsem elime ne gececek ki cocuklaeim benden cok sevindiler nasil uzulum hepsi yatip kalkip dua ediyo Allahim.bize kiz bebek ver diyee :))
(678 puan) tarafından
kıyamam yaa inşallah kız olur zaman:)
(13 puan) tarafından
Aminn insallah insallah ♡♡
0 oy
(5,749 puan) tarafından
Gözün aydın sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Bende 74 ile öğrendim şimdi 14 haftaligim.
(13 puan) tarafından
Yaa masallahh ne guzell cok tesekkurler sende sag salim.kucagina al insallah :)) ♡♡♡
(5,749 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun cümlemizle inşallah.
0 oy
(133,540 puan) tarafından
hayirli olsun allah anali babaki buyutsun❤️
(13 puan) tarafından
Amin insallah hepimizin cok tesekkurler :)) ♡♡♡

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 214 göst.
0 oy
5 cevap 371 göst.
17 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy