Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_73bf199948582981ceb874c3a63aaf43, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Sahibinden adını kullanip dolandirdilar bizi-Alışveriş-Hediye
0 oy
417 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (513 puan) tarafından
Eşime klima alalım dedim oda 2. El alabileceği söyledi Facebookda gördü adam dedi sahibinden.com dan size satayım montaj kargo ücretsiz WhatsAppdan link attı tıkladıktan sonra ibana para attık adam birazdan sizi müşteri hizmetleri arayacak onaylayin diye 5 dakika sonra aradı işte refans kodu girmen lazım onu gitmemissin dedi simdi size link yine atacağız yeniden sipariş oluşturun diğer paraniz banka 15 dakika icinde atacak orda daha şüphelendik sahibinden müşteri hizmetleri arayınca dolandırıcı olduğunu söylediler satıcı mesaj atıyoruz hani kargo ne zmn gelecek diye adam görüldü atıyor havada 5500 gitti eşim sıkma canını falan dedi ama ben çok üzüldüm:(

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bende üzüldüm. Haram zıkkım olsun. 

Size de kat kat fazlası hanenize gelsin inşallah.
(513 puan) tarafından
Amin bacim sağolasin Rabbım evini berektlendirsin
-Reklam-
0 oy
(227 puan) tarafından
Aaaa geçmiş olsun cnm ya haram zıkkım olsun bizim de başımıza gelmişti 1.2 defa bizi de dolandırdılar haram olsun insalla çoluk cocugumuzn rızkını yediler
(513 puan) tarafından
Ay Allah sorsun hesabını şikayet ettiniz mi?
0 oy
(1,062 puan) tarafından
25 bın de biz dolandırıldık site adı vs hepsi aynısı ama dolandırıcı
(513 puan) tarafından
Geçmiş olsun sizede siz ne yaptınız şikayet ettiniz mi?
(1,062 puan) tarafından
Ettık sonuc çıkmadı
(513 puan) tarafından
Hadi yaa :(( valla Allah sorsun hesabını siz nasıl dolandirlidinjz?
(1,062 puan) tarafından
Soracak muhatap yokkı ev eşyası alırken ;) eşimden ayrıldım düğün olmadı eşyaları elden çıkarıyorum diye kandırıldık
0 oy
(917 puan) tarafından
Siber suçlara gidip ciktilariyla beraber şikayette bulunun biz öyle paramızı geri aldık ve adam hakkında en hapis istemi vardı bize geldi mahkeme kağıtları 
(513 puan) tarafından
Savcılığa gittik suç duyurusunda bulunduk ise yarar demi delillerimiz herseyimiz var
(917 puan) tarafından
Evet bizde yaradı biraz zaman alıyor ama yapıyorlar
(513 puan) tarafından
İnşallah bacım normalde dusmezdik diyoruz ya işte hersey Bir anlık oluyor
(917 puan) tarafından
Her şey insan için sıkma canını her şer de bir hayır vardir
(513 puan) tarafından
Aynen canım Allah razı olsun
0 oy
(11,753 puan) tarafından
Şikayet edin canım bizde dolandırıldık paramız geri gelmedi ama şikayet edenler sağolsun adamlar hapise girmiş bile 
(513 puan) tarafından
Şikayet ettik canım delilerle beraber inşallah Allahından bulurlar
0 oy
(14,281 puan) tarafından
ne kadar rahat yapıyorlar ya bunu, polise şikayet etmeyi unutmayın
(513 puan) tarafından
Ettim canım delilerle beraber inşallah sonuclanir
0 oy
(5,866 puan) tarafından
Kız o fiyatta klima mi okur caniniz sağ olsun 
(513 puan) tarafından
He vallahi bacı cok gercekciydi
0 oy
(513 puan) tarafından
Şikayet ettik savcılığa delillerle beraber inşallah alırız paramızı 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 292 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (537 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 460 göst.
0 oy
2 cevap 163 göst.
0 oy
1 cevap 82 göst.
2 Ağustos 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Selinnnn (90 puan) tarafından soruldu

413,898 soru

12,458,192 cevap

46,581 kullanıcı

Kategoriler

...