0 oy
660 göst.
Diğer kategorisinde (3,757 puan) tarafından
Kızlar temu diye bir uygulama var sürekli karşıma çıkıyor daha önce alışveriş yapan var mı 

7 Cevaplar

0 oy
(3,757 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Evet kızlar 1000 TL vergi ücreti çıktı 
(1,896 puan) tarafından
Bence almamak daha mantıklı olmazsa iade işi de sıkıntılı olur bence
(3,757 puan) tarafından
Alinmaz zaten kız güven olmaz bunun yerine Hepsiburada in yurtdışı yerine bakacam istediğin şey orda var mı diye
-Reklam-
0 oy
(13,386 puan) tarafından
aliexpress muadiliymiş. ekşi sözlükte okudum, alışveriş yapan var 10güne falan geliyormuş 
(3,757 puan) tarafından
Öyle mi ya çok uygunsa merak ettim
0 oy
(120 puan) tarafından
Evet ben yapiorum 2 hafta icinde gelior aldiklarim. Bebek kiuafeti aldim kalite 100% koton oluyor ayni magaza satisi orda vereceme binlerce tl zaten çin malı getirip burda kat kat pahaliya satiolar. Ben cok memnunum kiyafet olsun ivir zivir olsun
(135,131 puan) tarafından
koca burnunuz derken? biraz terbiyeli olsaniz seviyeli yazsaniz yorumlarda hakaret tahrik etmeseniz sizi terbiye edebli olmaya davet ediyorum
(20,040 puan) tarafından
Baby boy da kötü bişey dememiş ki. Ne var sanki böyle söyleyecek. Surda güzel güzel bilgi alışverişi yaparken
anlatmak istedigim sey yurtdisinda yasadiginu belirtmeden ben aliyorum demesi simdi post sahibi bu yoruma guvenip alisveris yapsa binlerce kira gumruk vergisi gelse nolucak isine gelmeyen direk hakaret etmeye basliyo burda
(120 puan) tarafından
Siz araya girmeseniz benim cok sukur yazim varki anlatabilirim degilmi. Kalite oranini sordum iyi diye. Dukkanda satilanla bir farki yok sonucta hepsi çin malı. Neyse ii gunler lutfen birdaha yorumuma karismayin cunku bu sizin ilkiniz degil daha öncede yapmistiniz.
evet daha oncede siz post actiniz turkiyede hastanede bebek  esyalari vermiyolarmi diye ☺️☺️☺️ burdaki arkadaslarin hepside hastanede bedava bebek esyasi veriliyo sanmisti yarım yamalak yazıp insanlari yanlis yonlendirmediginiz surece karisicak degilim yanlis veyahut eksik bilgi verirseniz insan olarak gordugum yerde duzeltir uyaririm tot straks
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Evet canım çocuğumun çoğu şeyini oradan aldım, kendime de bir şeyler aldım. Genel olarak kullanışlı bebek kıyafetlerini filan yıkadım çekme yapmadı. Şifonyer filan da aldım. Bana iyi geldi inşallah senin de öyle olur
(3,757 puan) tarafından
Öylemi ya çok uygunda dedim acaba bir şey mi var öyle uygun
(85 puan) tarafından
Türkiye de mı yaşıyorsunuz . Yani Türkiye'ye geliyor mu ürünler
(3,460 puan) tarafından
Ben Türkiye de değilim canım, zaten yanlış bilmiyorsam ürünler cinden geliyor. Buraya da gelmesi 10 günü buldu. Yeni şeyler sipariş edeceğim hatta bugün. Bebekle alakalı anca gelir
(85 puan) tarafından
Yaa zannettim Türkiye ondan bende sipariş oluşturacaktim bebek için
0 oy
ben yaptim burda 2 veya 3 hafta suruyo gelmesi ama ayni gorundugu gibi ve eksiksiz geliyo 
(7,777 puan) tarafından
Kalıpları nasıl sevdoşş güzel şeyler varmış
giyim almadim hic ben ivir zivir aldim hep
(7,777 puan) tarafından
Ayakkabı vs demi almadın kız
kiz taki toka plastik aldim ben
plastik mutfak esyalari aldim gec geliyo ama ayni gorundugu gibi eksiksiz geliyo
(7,777 puan) tarafından
Teşekkür ederim aşkom bakayım bende ❤❤
bi bak begenirsin guzel seyler var
(7,777 puan) tarafından
Var baya kız hele ayakabılar :D
(3,757 puan) tarafından
Bayad auygun ya geliyorsa sipariş vereyim diyorum ondan
belcikada sorunsuz geliyo gec geliyo ama geliyo bacikom
(3,757 puan) tarafından
Canım baktım zaten 1000 TL gümrük parası var vazgeçtim bide sıkıntı olsa nasıl geri yollaucam
iste ipekcim ankatmak istedigim bu alisverid yapiyo olabilirler belirtmeleri gerek
(3,757 puan) tarafından
Takılma canım zaten ürünleri sepete ekleyince gönderim ücretleri yazıyor ayriyeten üstüne gümrük ekleniyor dikkatlice baktım o yüzden çok pahalıya geliyor göründüğü gibi değilmis zaten haklısın arkadaş hangi şehirde oldunu belirtebilirdi ama kendi tercihi bir şey diyemeyiz
0 oy
(49 puan) tarafından
Ben henüz almadım arkadaşım aldı kalitesi çok güzel
(3,757 puan) tarafından
Vergi ücreti çıktı canım 1000 TL
(85 puan) tarafından
Gerçekten 1000 TL mi o zmn gerek yok ordan almaya
(3,757 puan) tarafından
Evet canım gerek yok ve gördüğün fiyat olmuyor sepete ekliyorsun geliş fiyatını üstüne ekliyor sonra ayriyeten de gümrük parası alıyor baya pahalı denk geliyor
(85 puan) tarafından
Çok teşekkürler bilgi için. Uygulamayı indirmiştim bile . Sileyim o kdr şeyler vardı halbuki yaa. Neyse zengin olunca alırız :⁠-⁠):⁠,⁠-⁠):⁠,⁠-⁠)
(3,757 puan) tarafından
Aynen canım bende bakmıştım ama maalesef
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Simdi inceledim sayfayı çok uygun acaba güvenli mi 
(3,757 puan) tarafından
İşte canım bende güvenli mi alan var mı diye sordum alanlarda varmis

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 461 göst.
2 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde gamzekusdemir (332 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 218 göst.
21 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (737 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 99 göst.
3 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Jajakkn (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 218 göst.
3 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Aslı saray (387 puan) tarafından soruldu

410,794 soru

12,361,583 cevap

41,598 kullanıcı

Kategoriler

...