0 oy
217 göst.
Aile kategorisinde (571 puan) tarafından
Ailem uzakta bir sürü sorunlarımız var iki tane de küçük çocuğum var 5 ve 4 yaşlarında 7 8 aydır evime misafir gelmedi bende ailem dışında kimseye gitmedim doğru mu yapıyorum sizce insan sevmez oldum resmen eskiden böyle değildim hiç 

6 Cevaplar

0 oy
(1,914 puan) tarafından
İnsanlarla konuşmak görüşmek bence bana göre yaşam belirtisi ya görüşmemek konuşmamak ne bileyim değişik 
(571 puan) tarafından
Artık kimse samimi değil ki birde bir sürü hazırlık yapmak zorundasın bana yapmayın bir kahve yeter ama çok çeşit yapınca mecbur bende yapmak zorunda kalıyorum bu durum beni yoruyor ve samimi gelmiyor
(1,914 puan) tarafından
Ben severim misafirime hazırlık yapmayı. Biz burda bir binada 8 daire var nereden baksan 10 bina var hepsiyle gelip gideriz hiç ben sana bunu koydum sen bana bunu koydun lafı geçmedi herkes istediğini yapar. Bebeğim var diye çaylarını kendileri koyuyorlardı iyi insan olunca komşuluk güzel
(571 puan) tarafından
Doğru diyorsun
-Reklam-
0 oy
(258 puan) tarafından
Beni anlatmışsın bu seferde gelmeye başlayınca beş dk yerinde oturamiyorsn zırt pirt kapı çalıyor çocukları al parka git karşı taraftaki komşuna alt kattaki komşuyla samimiyet kurabilirsnz
(571 puan) tarafından
Yok onu bile istemiyorum artık herkes bir hazırlık çeşit çeşit pasta yapmak zorundaymış gibi samimi gelmiyor artık
0 oy
(2,253 puan) tarafından
Parka git cay filan al yanina termos piknik gibi, oradaki cocuklarin annesiyle muhabbet kurabilirsin yanina davet edebilirsin. Konusmak rahatlatıyor insani
(571 puan) tarafından
Işte kimseyle samimi olmak istemiyorum nedense
(2,253 puan) tarafından
Bende ayniyim senin gibi, ama etrafimda 2 3 tane aile yakinim var yetiyor. Bazen parkta merhaba merhaba o gun konusup birdaha gormuyorum. Iyi geliyir
0 oy
(144 puan) tarafından
Bende öyleyim mecburi olmadığı sürece kimseyle samimi olmam ve en iyisi yalnızlık biliyor musun 
0 oy
(742 puan) tarafından
Bende öyleyim ailem harici kimse ile görüşmek istemiyorum 
0 oy
tarafından
Doğru değil. Çocukların da ihtiyacı var, birileriyle görüşmeden konuşmadan , çocukları sadece park, eğlence yerlerine götürmen onları sosyal yapmaz maalesef. Sende negatif bir hâle dönersin. İçinden hiç bir şey yapmak gelmez.
(571 puan) tarafından
Galiba doğru diyorsun

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 5,719 göst.
0 oy
3 cevap 99 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde heygirls (729 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 894 göst.
27 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy