0 oy
333 göst.
Diğer kategorisinde (11,935 puan) tarafından
Günah almak istemiyorum ama beynimde oturmuyor hesap.

Bu gün vergi dairesinde işimiz vardı.para odeyecegimizi aslında bu kadar para vereceğimizi bilmiyorduk ortaklar olarak.bir de cezneye gidene kadar kim ne kadar ödeyecek belli de değildi.bir kağıt almamız lazımdı hepimizin kağıdın bedeli de 300 TL.

Bize üç ortağa 2800 TL masraf çıkardılar.dediler ki bazılarınizin vergi cezası var.o an kim ne kadar odayacek ogrenemeden oradaki veznedeki tilki yüzlü adam hadi hadi sıra var dedi.kim.cebinde ne varsa çıkardı tamladik.biz kendi aramızda hallederiz dedik.tam.parayi kendim saydım vezneye verdim.

Veznedeki adam ,dalga geçer gibi önümüze parayı atıp sayın bakalım kaç para var burada dedi.tekrar aldık saydık bu sefer 100 tl eksik.ben saydığım paradan eminim.o ara diğer ortaklar girdi işimiz aceleydi yapıp çıktık.

Eve geldik cuzdanlardaki paralar belli .hesapta da 100 tl eksik. Ben cuzdanimdaki paradan eminim.maddiyatim sıkıntı biliyorum.diger ortaklarda emin ve 100 tl açık var.

Günah almak istemiyorum saygısız ,tilki gibi birseydi adam.islem yaparken de yanında bir arkadaşı vardı.onunla dalga geçiyorlardı insanlarla.bu 100 tl iki arada hiç etmiş olabilir mi ? 

Aman 100 tl az para ne yapacak alıp diye insanın aklına geliyor ama her gelen 3 kişiden 100 tl alsa 1 günde dünya para yapar.Aklimiz Cok karisik

1 cevap

0 oy
(745 puan) tarafından
Olmaz demiyorum neler var neler ev aldım notere 50 bin tabu parası çıktı bize dediler 54 bin  4 bin vergi içinmis sonra araştırdık ettik öyle bişey olmadığını öğrendik hepsi içinde mevcut para  böyle insanlar cidden var bu dünyada yaparsın edersin lakin kul hakkını Allah'a hesabını veremezsin eee yerin üstü var ise yerin altıda var elbette hak yerini bulur diyorum 
(745 puan) tarafından
Gene fark etmişsiniz biz edemedik ilk başta
(11,935 puan) tarafından
Bizde cakamadik ki orada .eve gelince herkes birbirini arıyor hesapta eksik var diye
(745 puan) tarafından
Demekki herkesten aldılar topluluk olunca anlaşılmaz diye mi düşündüler tabi dediğin gibi günahta almak olmaz fakat eksik olan belli ise ne diyeceksin ki başka
(11,935 puan) tarafından
Yok yani ben cebimdeki paradan eminim.1200 TL ile gittim.ve orada hepsini verdim.
(745 puan) tarafından
Para kolay kazanılmıyor onlara haksız kazanç elde ediyor yazık günah ya
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 843 göst.
27 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 430 göst.
25 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde yagmurzamani (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 397 göst.
0 oy
6 cevap 364 göst.
25 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,646 soru

12,315,196 cevap

38,809 kullanıcı

Kategoriler

...