0 oy
246 göst.
Diğer kategorisinde (37 puan) tarafından
Benim üç çocuğum var digerleri de tedavi yoluyla oldu tekrar anne olmak istiorum ama yine her zamn ki gibi doktor doktor gezdi dedirmek  istemiyorum eşim istio nasıl kolay yoldan başlarım tekrar hamile kalırım folik asit aldım yeni bigun başladım ama şansa bugunde adet oldum

11 Cevaplar

0 oy
(12,241 puan) tarafından
Kiz zaten 3 tane varmis ya Allah vermis ne guzel. Onlari buyutsene hakkiyla :)
(37 puan) tarafından
Eşim istio bende tekrardan anne olmak istiorum  tekrar o yüzden bilmiorum bende walla ama anne olmak istiorum tekrardan
-Reklam-
0 oy
(797 puan) tarafından
Kendiniz bilirsiniz bakacak sizsiniz ama bence yeter bukadar allah bunları saglıklı ve hayırlısıyla büyütmenizi nasip etsin 
0 oy
(1,541 puan) tarafından

4. Çocuğu yapma isteği nasıl geldi yani nasıl kendini ikna ettin hemde tedavi görerek. Ben mi çok abartiyorum şu çocuk doğurmak işini acaba bana çok ağır geliyor belkide benim çocukları asiri yaramaz yada doğumum zor diye de olabilir.ammaaan bide para yok başlı başına bir engel zaten :D

Canım yanlış anlama ne olur 

tarafından
Genelde işsiz güçsüz, hayattan bir gâyesi olmayan, meslek sahibi olmayan ve özellikle erken yaşta evlenen insanlar çok çocuk yapıyor maalesef. Çok aşırı zenginlik yoksa 3-4 çocuğa yeterince kimse maddi manevi ilgi vermiyordur.
0 oy
(6,657 puan) tarafından
Ben adetliykende içmeye devam etmiştim 4 haneye maddi manevi bakacak gücün varsa neden olmasın 
0 oy
(742 puan) tarafından
Adet bitimi devam et folik asit için canm adet takvimine göre yumurtlama dönemini takip et hayırlısı ile olsun İnşallah 
0 oy
(5,503 puan) tarafından
Maşallah cesaretinizi hayran kaldım Allah gönlünüze göre versin 
0 oy
(18,892 puan) tarafından
Doğurganlık günlerinin yüksek oldugu günler ilişki olmasına dikkat edin. Ben hamilelikten önce folik asit hiç kullanmamıştım. Ama sen kullan tabi. Stres yapma . Akisjn bırak olur gider o. 
0 oy
(4,467 puan) tarafından
Doktor doktor gezmek kötü bir şey değil ki, bunu neden kafana takıyorsun? Bak gitmişsin doktora 3 tane olmuş, kime ne ki doktora gitmişsin ya da kendiliğinden olmuş.. Sen bu düşünceyi önce kenara bırak. Yumurtlama günlerini takip et, beslenmene dikkat et. Ayrıca doktora gittiğinizi herkese söylemeniz de gerekmiyor hoş bence saklanacak bir durum değil bu. 
0 oy
(935 puan) tarafından
Canim ınstagramda docdrmfk ismi ile Dr Mehmet Fatih Karslı var. Kendine ait ürünleri var ve adam sürekli canlı yayın yaparak bilgi veriyor. İyi ve yardımcı olan bir doktor. Bir hesabına bak istersen. Çok takipçisi ve memnun kalan kadın var. 
0 oy
(2,734 puan) tarafından
Kız ben 2.ye kendimi ikna edemiyorum. Sen 4. Diyorsun. Allah 3ünü size bağışlasın. Vakti geldiğinde olur. Deneyin yine.
0 oy
(393 puan) tarafından
Neden olmuyordu bilgi verir misiniz ? Nasıl bir tedavi uygulandı?
(393 puan) tarafından
Tek tüp var ve o da bağlı canım. Her zaman inanmışımdir mucizelere
(634 puan) tarafından
Ameliyatla açsalar ve sonrasında tüp bebek denemesi yapılsa aslında olabilir canım neden olmasınki. Kurban olduğum neleri mucizeye çevirmiş. Yaşın kaç bu arada
(634 puan) tarafından
Çok gençmişsin gerçekten ama umudunu kaybetme ne olur Allah ol dedikten sonra ne olursa olsun olacaktır . Hangi ildesin
(634 puan) tarafından
Hissettim sadece inşallah sen çok güzel bir anne olacaksın :) ❤️
(393 puan) tarafından
Nasip inşallah ❤️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 109 göst.
4 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde ASIL KADIN!! (594 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 101 göst.
3 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy