+1 oy
102 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Instagram'da görüyorum kızlar kendilerine güzel güzel değişik değişik şeyler dikiyorlar Ben de böyle şeyler yapmak istiyorum kursuna giden var mı Nasıl verim alıyorsunuz 

8 Cevaplar

0 oy
(12,583 puan) tarafından
kayınvalidem gidiyor. neker dikti neler. bana, kızıma, oğluna, kendi kızına, kendine. mesela beğendiğim bir kıyafetimi veriyorum, kumaş alıyoruz. onun kalıbından çıkarıp aynı model dikiyor. eşimin boxer ihtiyacı vardı mesela onu bile dikti
tarafından
Heyecanlandım canım bende istiyorum tabi bu sene bebeğim küçük 1 yaşında seneye filan gidebilirsem gidecem bide makina alacam kendime
(12,583 puan) tarafından
valla çok güzel oluyor, ben de hevesleniyorum ama yakınlarım da kurs yok
(3,440 puan) tarafından
Halk eğitimemi gitti
(12,583 puan) tarafından
evet canım
-Reklam-
0 oy
(3,440 puan) tarafından
Bende gitmek istiyorum nasip olursa 
0 oy
(745 puan) tarafından
Halk eğitim kursları var ücretsiz kayıt oluyorsun bölümü seçiyorsun dikiş nakış boyama kuaförlük eğitimi hepsi bilgisayar ingilizce ne istersen 
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Bekarken gitmistim canm 2sene komek kurslarina.kisin kizima bi esortman alim dedim 1700 verdik 1tanesjne sonra icm gitti tabi.pazardan kumaslar aldim hep kislik esortman takimlari pijamalar diktim kizlarima ve gorende asla diktgimi anlamiyordu.bide yapisknli figurler aldim yaostrdm her goren hazr saniyordu nerden aldn diyolrdi ben diktm diyodm sasiriyrdu herkez.eger imkann varsa git derim valla cok iyi
tarafından
Bende istiyorum canım ama bebeğim daha 1 yaşında 2 3 yaşına gelince kursa gitmek istiyorum
0 oy
(510 puan) tarafından
İki yıldır gidiyorum ve iki yıldır ne kendime nede çocuklarıma bir parça bişey almadım hep diktim hatta anneme babama görümce hediyelik falanda hep diktim çok hoşuma gidiyor biseyeler üretmek 
0 oy
(5,038 puan) tarafından
Ablam gidiyor gğzek seyler dıkıyor bence öğrenmesı de zor dğeil teknıgı bılınce elın de yatkınsa gğxrk seyker cıkarırsın. 
0 oy
(12,533 puan) tarafından
Kayinvalidem gidiyo köyde valla cok guzel seyler dikti bize
0 oy
(2,192 puan) tarafından
Gitmeden evde bile dikebilrsin kendin ben çok küçük yaşta başladım kurslara bana kattığı birşey yoktu açıkçası ben zaten dikiyordum sadece düz dikiş makinayı öğrendim orda makine olduğu için terzilik mesleğim yapmıyorum eğitim verebilcek seviyede bilgim var ama kendime bir şey dikemiyorum bebekle çok zor iş az büyümesini bekle derim özelikle 3 yaş altı bebekle iğne vs. Kullanıyorsun hep bir korku tedirginlik 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 68 göst.
29 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.
24 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Frtnzn (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 156 göst.
0 oy
2 cevap 117 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kokinalog (734 puan) tarafından soruldu