Ben en son 17 haftalıkken kontrole gitmiştim. Orda gördüm çocuğu ellerini kafasını yüzünü falan. Zaten devlet hastanesi siyah beyaz ne kadar ne olursa işte. 23.haftada da detaylı ultrasona girdim, doktora dedim bakabilir miyim diye o da hayır size göstermiyoruz dedi. Neyse ordan çıktı bir saat sonra kadın doğum doktoruna gittim detaylının sonucunu almak için. Doktordan rica ettim ultrasonda bakmak için. Ne farkı var o da bakmış niye Aynı şeyleri yapalım dedi. Ben de ama ben görmedim bana göstermedi zaten sizden başka doktor da böyle göstermiyor dedim. Bana bağırdı çağırdı. Göstermek zorunda değiliz ben kendime bakıyorum sana bakmıyorum niye göstereyim dedi. Neden diye sordum bana yine aynı şeyleri söyleyip geçerli bir sebep sunmadı. Hayır yani mantıklı bir açıklaması olsa tamam ama açıklama da yapmıyor. Kimin çocuğunu kime göstermiyorlar. Çocuk doğmuş olsa muayene sırasında biz oluyoruz yanında, bir şey olsa yine biz oluyoruz. Ama bebek kanımızdayken ne farkı var bebek aynı bebek merak ediyoruz özlüyoruz görmek istiyoruz. Dediğim gibi bir buçuk ay önce gittiğimde ne kadar mutlu olmuştum her şeyini gördüm diye. Şimdi de burnumdan geldi valla ya. Haklı sizce ben anlamadım bu işten