0 oy
489 göst.
Diğer kategorisinde (796 puan) tarafından
Ben en son 17 haftalıkken kontrole gitmiştim. Orda gördüm çocuğu ellerini kafasını yüzünü falan. Zaten devlet hastanesi siyah beyaz ne kadar ne olursa işte. 23.haftada da detaylı ultrasona girdim, doktora dedim bakabilir miyim diye o da hayır size göstermiyoruz dedi. Neyse ordan çıktı bir saat sonra kadın doğum doktoruna gittim detaylının sonucunu almak için. Doktordan rica ettim ultrasonda bakmak için. Ne farkı var o da bakmış niye Aynı şeyleri yapalım dedi. Ben de ama ben görmedim bana göstermedi zaten sizden başka doktor da böyle göstermiyor dedim. Bana bağırdı çağırdı. Göstermek zorunda değiliz ben kendime bakıyorum sana bakmıyorum niye göstereyim dedi. Neden diye sordum bana yine aynı şeyleri söyleyip geçerli bir sebep sunmadı. Hayır yani mantıklı bir açıklaması olsa tamam ama açıklama da yapmıyor. Kimin çocuğunu kime göstermiyorlar. Çocuk doğmuş olsa muayene sırasında biz oluyoruz yanında, bir şey olsa yine biz oluyoruz. Ama bebek kanımızdayken ne farkı var bebek aynı bebek merak ediyoruz özlüyoruz görmek istiyoruz. Dediğim gibi bir buçuk ay önce gittiğimde ne kadar mutlu olmuştum her şeyini gördüm diye. Şimdi de burnumdan geldi valla ya. Haklı sizce ben anlamadım bu işten 

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bana ekranı çevirip bak burası baş bu bacak bak hareketli diye hep gösterdi şu an fotoğraf veremem kağıt yok hemen telefonunu ver de çekelim bebişi demişti niye öyle dediler sana ya 
(796 puan) tarafından
Devlet hastanesinde miydin
tarafından
Evet devletti
tarafından
Banada böyle demişti tek tek parmaklarını bile gösterdi devlet hastanesi özelede gittim oda ayrıntılı gösterdi
-Reklam-
0 oy
(3,201 puan) tarafından
Bnm devletteki doktorum gostersemde anlamazsın demişti yinede anlatacağım şekilde iyi kötü gpstermisti ama ultrason fotosu hiç net yoktu ,özelden özellikle görmek için gitmiştik renkli net görünüyordu 
0 oy
(302 puan) tarafından
Ben özelde gittim. DAha sormadan gordugu her şeyi anlattı. Videoya bile cekmistik. Göstermeyince ne oluyor acaba
0 oy
(4,746 puan) tarafından
Ben kontrollerimi özelde yaptırdım ekstra ekran vardı görüyordum, detayliyi ise devlette yaptım doktorum herşeye baktık sonra bana gösteri fotoğrafta verdi. Sana neden böyle yaptiklar ki yerinde olsam cimere yazarim hakları yok böyle yapmaya. 
(796 puan) tarafından
Valla ne bileyim bacı bir sürü bağırdı. En son geç yat ablacım geç yat sen de kurtul ben de dedi. Belim ağrıyor ne zamandır. Onu sordum fizik tedaviye gideyim mi mr falan için dedim. Boş şeyler için doktora gitmeyi bırakın dedi. Gitsen nolcak kestircen mi dedi. Şok oldum çıktım yanından
(4,746 puan) tarafından
Ma.nyak mi nedir. Senin yerinde başkası olsa olay çıkarırdı. Başka doktora gitmeni tavsiye ederim en azından insan gibi davrani. Ve bu doktoru kesinlikle şikayet et
0 oy
(4,333 puan) tarafından
Ben hangi doktora gittiysem hepsi ekrani çevirip gösteriyo sana manyak denk gelmiş 
(796 puan) tarafından
Valla anlamadım kendi doktorum gitmiş ordan geçen ay mecbur başkasına geldim aşırı memnun kalmıştım her şeyini gösterdi diye. Meğer yanında stajyerler var diyeymiş. Şimdi yine faklı doktora gidicem bakalım artık
(4,333 puan) tarafından
Bazıları gerçekten çok kötü oluyorlar Allah merhamet versin
0 oy
(2,309 puan) tarafından

yaa niye böyle davrandı ki bide bağırarak çağırarak tövbe yaa ..

benimki kendi gösterirdi ultrason kağıdını falan ben istemeden verirdi,  bi kere gorumcemle gittim kapıdaki hemşire gorumcemi almadı, bende doktordan rica ettim, tabi ultrasondan bişey anlamaz ama gelsin baksın demişti. bence senin dokturunu değiştir canım ya
(796 puan) tarafından
Değiştiricem doktor doktor geziyorum bakalım sonum ne oluyor. Valla gözlerim doldu öyle bağırınca ağlamamak için zor tuttum kendimi
0 oy
(14,479 puan) tarafından
yani göstermek çok zor olmamalı. bazısı eho kasıyor sinir bozucu 
(14,479 puan) tarafından
detaylıda evet bizim anlamamız zor ama az biraz bile gösterse yeter
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Allah allah doktorlarda bi hal olmuş kendine güzel bir doktor bul doktorunu değiştirmelisin
0 oy
(20,576 puan) tarafından
İlk defa böyle bişey duyuyorum. Hiç de haklı falan değil doktor. Göstermesine bir mani varsa söylesin. Mesela monitor donmuyodur falan. Ama kendi kafasindan göstermem etmem falan demesi çok saçma .  Ben gittiğimde de hep gördüm. 
0 oy
(394 puan) tarafından
E nabizda yok mudur ki? Ordan baksan üzülme doktorlar bazen acımasız oluyorlar.
0 oy
(413 puan) tarafından
Doktordan kaynaklı bence şehir haritasınde benmde doktorum gostermisti
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Bende ilk kizimda doktor baktı nasıl hocam bakabilirmym dedim nesine bakican yaşıyor işte dedi şok oldum
0 oy
(264 puan) tarafından
Gerçekten rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın 8-9 haftalık kanamayla acile gitmiştim birkaç gün sonra kontrol için bir doktora gittim baktı hicbir şey söylemedi ben bir sorun var mı diye sorduğumda da varda annesi üzülmesin diye söylemiyoruz sana diye ukalaca cevap vermişti yüzüme bile bakamdan. 

Sonra başka bir doktora gittim bebeğim 15 hafta civarıydı bebeğim ellerini ayaklarını yüzünü her yeri tek gösterdi anlattı hatta fotoğrafını bile vermişti bu iki doktor da aynı hastanede çalışıyorlar devlet hastanesi

Velhasıl kelam rabbim iyi insanlar çıkartsin karsimiž inşallah 
0 oy
(798 puan) tarafından
Şikayet et . Böyle böyle insanlara normal davranmayı öğrenirler ..  
0 oy
(11,764 puan) tarafından
Ben devlete bir kez gittim ağzım açık kaldı daha da adım atmadım. Hastaları içeri muayeneye 5/5 alıyorlar biri muayene olurken derdini anlatırken öbürü dinliyor hasta mahremiyeti asla yoktu. Soru soranları azarlıyordu bu devletteki doktorları zorla iş yaptırıyorlar heralde 
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Başka doktora geç ben her gittiğimde bana anlatmak zorundasın tek tek soruyordum böbrek genişliği ne kadar boyu kilosu sormadığım detay kalmıyordu ki zaten sürekli gösteriyordu ekran bana dönük olmak zorunda sonuçta devlet çok önemsemiyor fazla hasta bakıyorlar ve malesef çok rahatlar iki kez gittim devlete ve bir sorunum olduğu için doktorunda kızı aynı şeyi yaşamış empati yaptığından göstermişti ilgilenmisti yoksa ilgilenmezdi diye düşünüyorum ama doktor kesinlikle haklı değil 
0 oy
(19,413 puan) tarafından
Bu konudaki en büyük şansım bütün kontrolerim devlette olduğu için anlamadığım ultrason fotoğrafı var. Doğumu özelde yaptım doğmadan üç gün önce sadece yüzünün ultrason fotoğrafı var

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 191 göst.
2 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif3405 (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 143 göst.
3 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,887 soru

23,598,407 cevap

305,881 kullanıcı

...