0 oy
289 göst.
Diğer kategorisinde (10,253 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Almayı düşündüm beşik var aslında ama hepsini top

image

lu veriyomuş  hepsinin fiyatı 1200 TL   alma sebebim ranza  var oğlum için kulanir diye yatak aldimi güzel olur ve beşik var almıyem dedim ama belki satarım kaça gider bilmiyom 

image

image

image

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bı özenip düzgün cekseymis albenisi yok hicbirinin açıkçası. Ben olsam başka bakarım 
(10,253 puan) tarafından
Dolapları yokmuş ondan dolayı almıslar ama böyle bırakmışlar
tarafından
Ya öyle de en azından elbiseleri üstünden çekip beşiği boşaltsa düzgün gösterse yine iyi. Tâbi senin kararın ona bişi diyemem
(10,253 puan) tarafından
Haklısın canım biraz dağınik biri sanırım hamileyim oğlum ben eşim yatakta yatiyoz sığamiyoz acaba oğlan kulanirmi ranzayı beşik var alırsam 2 tane olcek
-Reklam-
0 oy
(2,129 puan) tarafından

Besige ne kadar diyo cnm bende cok guzel bir sepet besik var tasinicaz bir turlu alici bulamadim ve acayip fiyati indim 450 ye kadar ;( annemin arkadasi bi alalim bi almayalim diyo dusunuyo besikte bu nevresim setinide hediye vericem icinde yanlarinda sokulmeler oldugu icin ama yeni gibi 

image

(10,253 puan) tarafından
Hepsini 1200 dedi bende basık var ben ranza olduğu almayı düşündüm aynı yatakta yatiyoz oğlan ben eşim sıgamıyoz sabahları kolum çok uyuşuk şekilde uyaniyom
(2,129 puan) tarafından
Ya fiyati iyi mi bilemedim 2. El sonuc olarak dolapta daha guzel urunler bulursun insallah bulabilirsin yakin olsak besigi sana satmak isterdim yesyeni ve cok uyguna veriyorum acelem var
(837 puan) tarafından
Istanbuldamısın
(2,129 puan) tarafından
Yok cnm denizli :( uymadi bizim sehir nasip
(837 puan) tarafından
Ayynen cnm uyöadı
0 oy
(17,860 puan) tarafından
1200 çok canım  1000 liraya verirse al bence. Pazarlık yap biraz. 
(10,253 puan) tarafından
Onu dedik. Canım  kabul etmedi daha fiyatı ucuz buldu  ranza niyetine gitik eşim hurda topluyo uyguna kadın toplu bunları 1200 veriyom dedi
(10,253 puan) tarafından
Ben ranzayı alsam yetcekti bana yürüteç var beşikte var
(17,860 puan) tarafından
Hepsini al. Beşiği 500 liraya satsan. Yüruteci 200 liraya satsan. Karyola sana 300 liraya gelmiş olur.
(10,253 puan) tarafından
Tm canim sağol olmadı öyle yapayım

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,499,671 soru

24,494,218 cevap

357,890 kullanıcı

...