0 oy
1,055 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (337 puan) tarafından
Kızlar içimi dökecek beni anlayacak kimsem yok yedi buçuk aylık kas hastası bir bebeğim var onunla beraber hayat mücadelesi veriyorum isterdim ki alt katımda oturan kayınvalidem bana destek olsun cumartesi günü boş bir sebepten bir kavga çıkardı benim pazarımı o yapıyor neymiş beni çağırmış ben bebeği uyutuyordum gidip yardım etmemişim size anlatamam bütün mahalle ayağa kalktı neymiş ben onun oğlunun parasını yiyormuşum klima aldırmışım soba aldırmışım ben bunları haketmiyormuşum bu eve gelirken bir çöp getirmemişim benim evlenmeden önce kıyafetlerim bile yokmuş evimi temizlemiyormuşum kurtlar basmış güya evimi yiyecekle dolduruyormuşum daha say say bitmez merdivenleri yıkamıyor dedi pazar sabah dokuzda kalktım merdiven yıkamaya yine geldi evime bağırdı çağırdı hakaret etti eşimin yanında eşim de bana sus diyor anneni sustur gücün bana mı yetiyor dedim oğlumu aldım annemin evine gittim yakın bize yarı yolda arabayla gelip aldı bıraktı halledicem ben seni seviyorum falan dedi neyse konuştuk ettik ben akşam yine geldim bugün de görümcem bana surat asıyor benle aynı yaşta kaynanam geldi oğlumu almaya yenu uyandı yemek yesin banyo yaptiriyim getiriyorum dedim tamam indi aşağıda balkona çıkıp bas bas bağırdı neymiş çocuk onunmuş benden nasıl kurtulcakmış bana sabri kalmamiş diye soylendi durdu bebeğim ağlıyor süt için sütüm yok oturup bende ağlıyorum eşim de halledicez diyor başka eve geçmeyi kabul etmiyor ne yapicam bilemiyorum biri bana bı akıl versin 

19 Cevaplar

+4 oy
(2,943 puan) tarafından
Rabbim şifa versin insallah.. O kadına da merhamet versin. 
(337 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
-Reklam-
+1 oy
(1,221 puan) tarafından
Bu kadar şey olurken eşin nerde
(337 puan) tarafından
Pazarımı eşim yapsa zaten sen kavgayı o zaman gör pazar günü kalkıp patates kızartıyor bazen kocam unlu yapıyor güzel oluyor ben yapiyim diyor ona bile laf söyledi neymiş ben oturuyormuşum oğlu çay yapıyormuş patates kızartıyormuş
(6,109 puan) tarafından
ccguna ck
gecmis olsun . kaynanana da minnet etme. soba aldirmissin klima aldirmissin  kimene . istersen kicindaki donla gelirsin eve sadece. onane. oglum evlenmis  artik benle bagi kesildi baska bir eve bakip baska bir ailesi var vari yogu esi ccklari diye dusunemeyecek kapasitede demekki kaynanan. bosver pazari cok mu issiz biyerdesin koymu.? trendyoldan soyle gtsin gelmiyormu trendyol market bulundugunuz adrese
(1,221 puan) tarafından
Sağır ol bir kulagindan girsin diğerinden çıksın tapusu bende ister kullanırım ister atarım ister satarım sananee desene şuna
(6,109 puan) tarafından
ister elimi yikar ister ayagimi yikar ister oatatesimi
kizartir ister ccayimi karistirir oglundan kopanamissa niye evlendirmis . birlik
yasamiyorsaniz onane isterse halin olup serilsin onune esin annesini baglamazki bu
(337 puan) tarafından
Bilmiyorum canım eşime diyorum bana verdiği cevap sende iki gün sabret eski haline döner napalım huyu bu can çıkar huy çıkmaz ve o günden sonra şimdiye kadar bana soğuk davranıyor bir şey yok falan diyor ama ***** değilim yani anlıyorum hem onca hakarete maruz kaldım hemde üstüne trip yiyorum kaç gündür ne bi yüzüm güldü ne biri gelip gönlümü aldı
+1 oy
(7,243 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm Rabb'im bebeğine şifa versin:( senin sıkıntın sana yeter zaten kimseyi kafana takma bebeğine odaklan. Eşinden yana başka bir problemin yoksa al karşına konuş bu durumu daha fazla kabullenemeyeceğini taşınmak istediğini anlat kuru kuru seviyorum demekle olmaz o iş. Kimsenin anasının kahrını çekmek zorunda değilsin hiççç bir mecburiyetinde yok. Kişi evlendiği zaman önceliği eşi ve çocuklarıdır sizi böyle mağdur edemez. İzin verme. 
(337 puan) tarafından
Taşınma işi yaş evin tek oğlu birde o kadar bağlılar ki beni bırakır onları bırakmaz maalesef birkaç gündür konuşmuyorum ailesiyle kafam rahat şimdi de beyefendi trip atıyor bana sanki olan herşeyin suçlusu benmişim gibi. Ama ben annesi gittikten sonra ona dedim sana hakkımı helal etmiyorum dedim madem biliyordun annen böyle bir kadın ne hakkın vardı beni bu cehenneme atmaya hadi evlendin niye üst katlarına getirdin kiraya bile raziydim dedim sesini çıkarmadı
0 oy
tarafından
Allah sana bol sabır versin canım bebegin ne hastası erkek kardeşim de kas hastası dmd yürüyemiyor 20 yaşında 
(337 puan) tarafından
Dmd benimde maalesef Allah sabır versin
tarafından
Ah ya geçmiş olsun canım erkek dimi bebeginiz
(337 puan) tarafından
Evet canım dmd erkeklerde oluyor zaten bende taşıyıcı çıktım üstüne kalp hastasiyim
tarafından
Anladım canım
0 oy
(6,905 puan) tarafından
Rabbim evladına şifa versin tez zamanda canım sana sabır o kayınvalidene de merhamet vicdan versin duadan başka ne desek boş 
(337 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(2,424 puan) tarafından
Sende napacaksın biliyor musun? Deli taklidi. O 1 şey söylüyorsa sen 10 söyleyip ortalığı yıkacaksın. Her günü zehir edeceksin, her şeye kavga çıkaracaksın. Dinsizin hakkından kimin geldiği belli çünkü. Bunlar bundan anlıyor. 
tarafından
Çok haklısın bazıları bundan anlıyor benimde kaynanam evlendiğim ilk zamanlar eşimle bir kere tartıştık eşim gidince bana dediki neymiş ben kadın kısmıymışım ben susacakmışım eşim beni dövsede sövsede alttan alacakmışım bi bağırdım buna dedim bana öğüt verme git oğluna öğüt ver ben haklıyım dedi ben zaten oğluma diyorum dedi nerde diyosun dip dibeyim bir kere görmedim oğlunu kenara çektiği sakin bana karışma öğüt verme dedim o gün bu gün arada sürtüşmelerimiz olur lafı çakarım hemen bazılarına kenoi dillerinder cevap verecen
(337 puan) tarafından
Bacım kadın deli deli ben onunla baş edemem ki ben edep ahlakla imanla büyümüş bir kızım bunlar gibi balkona çıkıp bağırıp kendimi rezil edemem ben genelde cevap vermiyim takmiyim kudursun taktiğini yapıyorum ama kadın için için köprürüyor kapıma gelip yüzüme söylüyor cevap veriyim diye
(2,424 puan) tarafından
Edep,ahlaktan anlamayana bu şekil konuşacaksınız. Yoksa sizin ömrünüzü en son sizi psikolojik hasta olarak yapıp bırakırlar. Denendi onaylandı.
(337 puan) tarafından
Bende o yöne doğru gidiyorum zaten inanır mısın kaç gündür doğru düzgün yüzüm gülmedi ne yapacağimi şaşırdım mesafe koydum ailesiyle arama şimdi de eşim bana tavır aldı
0 oy
(4,261 puan) tarafından
Allah ıslah etsin ya ne biçim kadın rabbim sana sabırlar versin 
(337 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(2,935 puan) tarafından
Ben sana bişey diyeyimmi al çocuğunu da kaç başka yapacak biseyin yok bebeğinin sağlığı için koca bulunur ama bu gençlik bidaha çok zor sen bir melek annesisin X2 güçlü olmak zorundasın çekme o delileri kendine o tımarhaneye mahkum etme kaç kurtul bak omzundan dağlar kadar yük inmiş gibi olacaksin bir seviyorum sozune geri gelme lütfen bebeğin için 
(337 puan) tarafından
Ya eşimle aramda bir sorun yok zaten o yüzden kıskanıyor çekemiyor ama eşimin sorunu da ana kuzusu olması anası basım ağrıyor desin sabaha kadar dertlenir çok bağlı annesine aşırı manipülasyona mağruz kalmış annesine bambaşka bir şey diyoruz oğluna diyor ki ben senin için ömrümü feda ettim böyle çektim böyle çektim nasıl bana değil de millete para verirsin nasıl milleti yemeğe çıkarırsın millette ben oluyorum :)))
(2,935 puan) tarafından
İşte sorunun tamamen eşin aslnda ana kucağından kopamamis ama evlenmiş senin başını da yakmış
(337 puan) tarafından
Evet durum tam olarak bu yaşım küçüktü evlendim resmen aklım ermedi şimdi olsa başımı yakmalarına izin vermezdim
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Ben asla tahammül edemezdim o evde . Allah o pismlige merhamet, Sanada sabırlar versin kaç kurtar kendini de cocugunuda 
(337 puan) tarafından
Kas hastası çocuk özel bakım gerekiyor sürekli hastane kontroller özel beslenme haftada kaç gün fizik tedavi ben bunların üstesinden kendi başıma nasıl geleyim daha 23 yaşındayım yaşlanmış gibi hissediyorum kocamı da çok seviyorum ama o da annesine laf söyleyemiyor o kadar ahlaksız bir kadın ki kendi kocası bile ağzını açamıyor yanında hiç komşulara ayıp olur düşüncesi yok bağırıp çağırıyor ağzına ne gelse söylüyor ailemin de durumu yok kendileri zor geçiniyor nasıl bakacaklar bana
(2,546 puan) tarafından
Canim anliyorim.acaba kaynana bu durumu biliyor diye mi üstüne geliyor bukadarina pes yaaa.sana destek olmaları gerekirken yaptıkları akıl işi değil.esini seviyorsun ama o seni seviyor mu neden bunlara müsade ediyor anlamak mümkün degil
(337 puan) tarafından
Kaynanam çok değişik bir kadın gidip ekmek pişiriyor yapma istemiyoruz diyoruz yok yapcam diyor sonra gelip yok bacağım ağrıdı yok sıcakta bayıldım yok bilmem ne biz ondan bir şey istemeden gelip kendi yapıyor sonra diyor ben size bunu bunu yaptım siz böylesiniz yapma diyoruz kendimiz yapıyoruz o zamanda ağlıyor kavga çıkarıyor yani ben artık ne yapacağımı şaşırdım gerçekten
(2,546 puan) tarafından
Ekmek yapacağına manevi destekte bulunsa size herşey güllük gulistanlik olurdu.neden böyle düz gitmek varken yokuşa sürerler anlamis değilim.senn çocuğunla ilgilen canim kocanda eve gelince pazarını marketini gör yada eşin alsın o da olmassa sanaldan soyle ihtiyaçlarını al
0 oy
tarafından
Canım imtihandan geciyodun eşin halletcez diyosa sık disini biraz daha var bi planı aklında belliki 
(337 puan) tarafından
Sordum canım planını iki gün sonra annem düzelir sende herşeyi boşver abartma küfretmedi dövmedi ya abartılacak bir şey yok her evde olur öyle şeyler dedi ailesiyle mesafe koydum diye de tavır aldı bana planı bu işte ne beklersin ki annesine iki laf edemeyen adam bana kocalık mı yapacak kocaligi sadece eve para getirmek sanıyor hoş onu da bana vermiyor da neyse
0 oy
(19,865 puan) tarafından
Ay Allah'ım seni kurtarsın o kadından. Bizim eski mahallede deli bı kadın vardı. Gelinlerine bağırır çağırırdi. İğrenç bı insandı. Senin kaynanan da ona benziyo biraz. Sen madem onlarla muhatap olma. Gorumcenle de. Eşin halletsin. Geldiği zaman çocuğunu alsın o götürsün o getirsin. Onlar da seninle muhatap olmasınlar. İş eşinde biter. Höt diyemedigi sürece bu böyle devam eder . 
(337 puan) tarafından
Muhattap olmuyorum o günden beridir ve eşim bana tavır aldı soruyorum yok öyle bir şey diyor
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Bu mücadelenin içinde o yavrucagin yanında bu hır gür ne. Hepimiz evlat sahibiyiz RABBIM takdir ederse bizlerde kayinvalide olacağız evet belki bende evladımı kimseyle paylasayamayna klasik bir anneyim. Ama bu demek degilki o geline böyle davranacan çok ayıp. Ne saygı var ne başka bise. O kadar zorki seni anlıyorum ve onca olan şeyin içinde sadece evladını düşündüğünü RABBIM kaynananin diline bal sürsün. Vicdan merhamet versin. İnsan olamayan kimse anne baba olmasın. Herseyi geç görümcen arayı bulmak yerine surat asmasi bekar galiba.

Ne diyeceğimi bile bilemedim okurken. Bu erkek tarafı gelin alırken esir hizmetçi filan aldığını düşünyor özellikle görümce ve kaynana otur denince otur kalk denince kalk süs köpeği istiyorlar o tasma hep ellerinde olsun. Halen daha beyni idrak etmemiş bu oğlan çocuğu evli kendi ailesi var ve Bi oğlu var. Yarın o evlat büyüdüğünde baba neden annemi ezdiriyorsun sahip çıkmıyorsun dediğinde ne cevap verecek yada. Ben hep söyle dua ederim RABBIM BENİM HAKKIMDA IYI KÖTÜ NE DÜŞÜNÜYORLARSA ONLARA ÖN KATINI VER. benimde dalga geçmişlerse aynı şeyleri yasasınlar birde la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyul azim sabır duası hep çekerim. Netten bak daha iyi yazılısı var. ALLAH senin yar yardımcın olsun inşallah eşin taşınır ordan. 
(337 puan) tarafından
Allah razı olsun çok sağol ama eşim taşınmayı bırak konusunu bile açtırmıyor ben bu cehennemde yanmaya mecburum maalesef
0 oy
(8,348 puan) tarafından
Alacan balkon aşağı depecen gotunden intihar süsü verecen koca gotlu kari
(337 puan) tarafından
Ahahahha hiç güleceğim yoktu ya Allah'ta seni güldürsün
0 oy
(20,548 puan) tarafından
Allah kimseyi cahillerle sınamasın ya 
(337 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
tarafından
Allah öncelikle evladına şifa versin sana dda şifa versin kalp hastasiymissin canım uzulme kapını açma cevabını ver susma olmadı annenin yanına git o evden çıkana kadar donmiycem de bak nasıl ev bulup evini taşıyor yoksa bosarim de yeter de ben seninle mi evlendim annenle mi disini az göster bak kaybetme korkusuyla nasıl da adam oluyor ana kuzusu kocanda da suç var annesinin haddini bildirse sustursa onun çiti dahi çıkamaz sana karşı sen dedigimi yap o tıpış tıpış senin dediğini yapacak 
(337 puan) tarafından
Annesini seçer canım
0 oy
(829 puan) tarafından
Kaynanani al karşına anne yaptığın ayıp değil mi kimi kime rezil ediyorsun ben senin gelininim oğlunun karşıyım kızına yapamadığını bana nasıl yapıyorsun oğlunun hatırı yok torunununda mi yok ayıp yaptığın diye de bir yüzüne şunun 
(337 puan) tarafından
Laftan anlayan biri olsa keşke
(829 puan) tarafından
O zaman hiç muhattap olma o zaten kendini rezil ediyor ben olsam böyle yapan birine iyi gözle bakmam çünkü evindeki ne böyle yapan iyi insan olamaz bir evde her şey olur ama evin içinde kalır
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Bazılarından ölmeden kurtuluş yok ayrıca o çocuk benim ne demek ya ne demek bak ben bunu kabullenemiyorum ben bunu anlayamıyorum edepsiz 
(337 puan) tarafından
Bana da diyordu sen doğurdun ama o bizim çocuğumuz
(337 puan) tarafından
Hatta yaşıtım bekar görümcem bebeğe memişlerini yiyim mi dedi diye tepki gösterdim bağırdım o senin değil ki bizim çocuğumuz dedi işte anasına bak kızını al cahil cühela takımı
(1,294 puan) tarafından
Kocanın soyadını taşıyo diye kendi doğurmuş gibi davranmaları nefret getiriyo insana
(337 puan) tarafından
Aynen öyle annem tarafında ilk torun benim oğlum annem bebeği severken kaynanam diyor inşAllah senin de böyle tatlı bir torunun olur dedim onun da torunu zaten diyor yok oğlunun bebeği gibi olmaz
0 oy
(2,826 puan) tarafından
Hicbir sekilde uyma ona, kapini dahi acma, muhattap olma, pazarino carsini da kocan halletsin. Biraz erkek olsun arkanizda dursun. Ha duramiyorsa birdaha eve getirmesin seni, git kafa dinle ailende. Haa olmuyor mu, sabir biryere kadar cikacan sende balkona yeter senden cektigimiz diye inleteceksin mahalleyi
(337 puan) tarafından
Kendi halime bırakmıyor ki canım sürekli bi bahaneyle bizim kapıdalar sürekli eşim onlarla beraber plan yapıyor hiç olmadı aksam kendi yemekten sonra gidiyor bi saat kalıyor ona rağmen sürekli diyor gidelim gelelim onlarda gelsin yok buraya beraber gidelim ha biz ayda yılda bir dışarı çıkarsak da önce gidip haber veriyor buraya buraya gidiyoruz yok geç kalmayız bilmem ne yine sonunda da kavga çıkıyor yalnız çıktık diye kendi kocamla dışarı çıkmaya korkar oldum artık kocama da diyorum niye izin alıyorsun ailenden sen bu evin reisi değil misin kimden izin alıyorsun normal karşılıyor beyefendi ne var ki bunda diyor merak ederlermiş onu ondan haber veriyormuş
(2,826 puan) tarafından
Kusura bakma bunu tavsiye ettigim icin ama kocan iyilikten anlamiyot anlasilan. Buyuk yaygara koparacan. Brn ailenle degil seninle evlendim, yanimda bir cocukla yasayacaksam yasamayim. Ben her adimimi rapor vermek istemiyorum, kocamla bir yere gezmeye gidemeyecek miyim, coxuk musun sen de kopar yaygarayi. Sen alttan aldikca bu boyle devam edecektir uzgunum
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Bana sahip çıkıp beni korumayacak koca bana lazım değil nesin sen bostan korkuluğu mu ?derler adama 
(337 puan) tarafından
O kadar anasına düşkün ki sana anlatamam bana da diyor napiyim sende duymazdan gel sabret falan diyor onunla aram kötü değil ama git gide soğuyorum farkında değil
(18,181 puan) tarafından
Kendi ananı öğret oda kocana ... Gibi davransın bakalım sabredecek mi ?
(337 puan) tarafından
Sordum sabrederim diyor jxjshxhsh

İlgili bir soru bulunamadı

409,793 soru

12,320,023 cevap

38,935 kullanıcı

Kategoriler

...