0 oy
392 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,006 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Ya kızlar şimdi ailem ile aramızda otobüsle 8 saat yol var kaynim tircilik yapıyor oda mersine gidecek diyor anneler bırakayım, ama benim hayal ettiğim şey eşimle gitmekti eşim şuan evde değil ister istemez kaynımdan utanıyor birde 6 haftalık hamileyim, hani diyorum biraz daha geçsin hastane gideyim, sonra annnemler giderim ztn en son şubatta kız kardeşi düğününde gittim ramazan bayramında gitmedim sizce ne gitsem mi hazırlık ta yapmamışım hani bavulumu yok şuan eşim tircilik yaptığı için onun eşyalar koydum kendisiyle götürdü sizce gitsem mi kararsizim 

10 Cevaplar

+1 oy
(1,047 puan) tarafından
6 haftalik hamileyken tirla uzun yola gideceksen doktora gorun once onay versin oyle git daha cok kucuk bebegin yeni tutunmustur
(1,006 puan) tarafından
İşte bende diyorum hastaneye gideyim, bir kere sonra annemlere giderim
-Reklam-
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Ben olsam kaynimla gitmem niye uzun yol gideceksin ki eşinden başka birisiyle  hiç rahat olmazsın yol uzun senin en geç 2 saatte bir durup mola verip yürümen lazım hamileyken 
(1,006 puan) tarafından
Yeni hamileyim, 6 haftalık tahminim randevu bulup hastaneye gidemedi. Birde kaynmdan utanıyor
(1,134 puan) tarafından
Gitmemen daha doğru olur bence 2 saatte bir yürüyüş yapmazsa kan dolasimin tehlikeye giriyor demişti benim doktorum . e kaynin hamileliğini. Bilmiyorsa 2 saate bir durmaz yolda uzun yol şoföru o  4 saat sürer en az
(1,006 puan) tarafından
Yok şimdi kaynanalar söylemiştir öyle tahmin ediyorum çok iyi anlayışlı ben utanıyorum ondan
0 oy
(5,035 puan) tarafından
90 km uzağa eşin olmadan gidemssin canım heleki namahremle hiç gidilmez bide gebesin Allah korusun ne olur ne olmaz
(1,006 puan) tarafından
5 saatlik yol gideceğim yol birde kaynim utanıyor evt Yeni hamileyim
0 oy
tarafından
Bence gitme,bekle biraz daha cunku 6 haftalik yeni 
(1,006 puan) tarafından
Evt canim daha yeni oyle mi dersin
tarafından
Evet cnm hem esinle git daha rahat edersin
(1,006 puan) tarafından
İşte esimedede zor mersin çıkıyor ama eşime diyor sabret gelcek defa cikarsada yine abimle beraber gideriz
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Post yukarı ciksin 
0 oy
(8,382 puan) tarafından
Kız ne ara hamile kaldın sen maşallah... İnşallah eşinle sorunların düzelmiştir. 
(1,006 puan) tarafından
Çok şükür eskisinden iyim post acmistin kaç hafta önce görmemişsin herhalde daha yeni canım
(8,382 puan) tarafından
İyi olmana sevindim canım gözün aydın. Postuna gelicek olursam okadar uzun saat kaynımla tırda gitmezdim ben hem. Hamilesin rahat edemezsin. Tırda yatak var ama yatsan olmaz ayıp olur gibi
(1,006 puan) tarafından
TSK ederim. Canım Allah razı olsun eşim diyor ister git ister gitme bende dedim abi den utanıyorum oda dedi sabret tir tekrar çıkar beraber gideriz gitmek istemiyorsan gidecem diyorsan ibandan para gönderirim soru. Yok  evt ayıptır uzanmam
(8,382 puan) tarafından
Sen bilirsin canım artık. Bide ilk çocuğun kaç aylık :)
(1,006 puan) tarafından
2 buçuk yaşında kızım
0 oy
(523 puan) tarafından
Bendd kaynimla başbaşa gitmezdim namahrem çünkü bı de kaç saat yol olmaz
(1,006 puan) tarafından
Bende gıtmedım ztn
0 oy
(4,228 puan) tarafından
Eşimle giderdim daha rahat yolculuk yapardım. Ayrıca daha cok küçükmüş ilk doktora git muayene ol sonra gidersin. Bu arada hayırlı olsun :)
(1,006 puan) tarafından
TSK ederim canım evt randevu aldım öyle yapacam
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Ben olsam gitmezdim yani .sekiz saat yol kayinla gecermi boşver ararsın durumunu biliyorlsr zaten ailen de hoş görür mazur görmez bence
(1,006 puan) tarafından
Ailem bilmiyor hamilele olduğumun TIR ile 5 saat yol
0 oy
(3,058 puan) tarafından
Keske anam olsaydi da.degil 8 saat gunler suren yollara cikardim 

Bence degerlendir 

Ben gurbetteydm ama *** sk annemin yanina giderdm donuste annemi getirirdim o anilar kaldi simdi yanima.
(3,058 puan) tarafından
Allah kavustursun cnm.zamanla alisrisn ilk zamanlar zor oluyor zamanla cevre iyiyse insAllah gurbet nimette oluyor
(1,006 puan) tarafından
3 yıl bitti 4 gırdım bu zamanda anladığım kadar insanların menfaatinci o kadar insanların işi bıttene kadardır
(3,058 puan) tarafından
Artik oyle bu devirn insanlari ben beklentim yok yuzeysel ilisniler daha iyi geliyo
Merhaba merhaba iki hosbes tamam
Dost sanip fedakarlik yapip derdini anlatinca hancer manyagi yapiyolar
(1,006 puan) tarafından
Öyle vallahi bu hamile halimle ne yapsam yaranamıyorum ama kimsede işime elini  sürmez
(3,058 puan) tarafından
Sen iyi niyetoni koru anlayan yoksa mesafeni koy

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 457 göst.
18 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Emir112021 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 504 göst.
21 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 327 göst.
12 Nisan 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 389 göst.
31 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,196 puan) tarafından soruldu

410,171 soru

12,333,650 cevap

39,303 kullanıcı

Kategoriler

...