0 oy
309 göst.
Diğer kategorisinde (555 puan) tarafından
Kizlarr aksama kadar temizlik hapicam bugun tum tezgah dolaplarimi indirip yikiyim dolabida silip yerlestiricem camlari yapicam insallah yetisir tedayli temizlik yapicam bide heryeri silip supurucem

17 Cevaplar

0 oy
(4,581 puan) tarafından
Niye tek 1 günde yapıyorsun ki bugün tezgah ve dolaplari halletsen digerlerini yarin yapsan olmaz mı aşırı yorulursun canim
(555 puan) tarafından
Tek gunde yapimda bitsin istiyorum bide daha yarinada isler var bir suru o yuzden aslinda
(4,581 puan) tarafından
Anladım canım kolay gelsin, bende kalkıp camları kapıları silcem.
-Reklam-
0 oy
(13,926 puan) tarafından
Kolay gelsin bende mutfak ve lavabo önü halisini yıkayim dedim birini yıkadım diğeri kaldı suları kestiler (her gün kesiliyor burda) mutfagim çok kötü bende buzdolabını silip yerlestircem bugün mutfakta aksam ederim sanırım 
0 oy
tarafından
Bugün hiç bi iş yapmayacak olan ben :)
0 oy
(2,939 puan) tarafından
Bu sıcakta? Hayatta yapmam baygınlık geçiririm hem o zaman cocukla ilgilenemem. 
0 oy
tarafından
Temizlik yapıyordum ama şuan hastanedeyiz bugünde birsey yapamam yarın devam ederim insallah
0 oy
(429 puan) tarafından
Ben dün ilk mutfak tan başladım yoksa gözümde buyuyo baya bugün de yatak odası 
0 oy
(11,927 puan) tarafından
Ben iki gündür o sekilim daha yatak odami ve holü bitirdim.ha gerçi bu arada oda oda dip köşe halilarina varıncaya yıkıyorum ondan gidim gıdım gidiyorum
0 oy
(768 puan) tarafından
Mutfagı bitirdim allahtan camlarımı sildim kışlık yazlık kıyafet değişimini yaptım yatak odasını temizledim son güneşliklerimle tülüm kaldı ütülencek gerisi normal ev temizligi olucak ütü gözümde büyüyor yaa bu sıcakta hemde kolay gelsin canım
0 oy
(13,925 puan) tarafından
yapacam ama hayatta yetişmez:) 11aylık bebeğim sağ olsun
(555 puan) tarafından
Ayni durum zorla yapiyorum simdi uyudu Allah'tan
0 oy
(20,665 puan) tarafından
Ben temizlik yapmıştım ütü yapıp evi silicem birazdan evime giderim
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Suan pertim pazara gittim geldim sicakda kahvaltida yapmamistim diyetteyim diye oglumda arabasinda uyudu eve zor attim.kendimi evde asansor yok oglum uyuyor bebek arabasi iki pazar torbasi 2.kata ciktim ama nefes nefes kalmisim dün gece koltuklarimi sildim evi sildim süpurdum bugun kendimi iyi hissedersem toz alip cam ve perdeleri halletcem yarında mutfagi ve banyoyu hallederim 
0 oy
(3,591 puan) tarafından
Kız çocuk bebek yok mu

Yoksa evet yorucu olur ama biter

Bebek varsa çocuk varsa 

Onu ağlatıp yaparım dersen olmaz
(555 puan) tarafından
Kizim var 11 aylik ben nereye pesimden surunup geliyo hem oynatip hem is yapiyorum aglari gonlunu alip sarilip opup devam nefes nefese kaliyorum hem is yapip hemde kiza bi yandan sarki soyluyorum simsi uyudu allahtan
0 oy
tarafından

Kaç gundur yapiyorum artik yolun sonuna geldim :))

Halilari hallettik yikamaya giiip geldi

Kucukleri esimle yikadik

Tuller yikandi 

Koltuk altalri baza alti temizlendi

Mutfak dolaplari temkzlendi

Petek ve kapilari sildim 

Banyo tuvalet komple temkzledim fayanslari kapilari 

Bi camlar kaldi onuda haftasonu yapcam bayrama temiz kalsin diye 

Herseyi de. Yikadim tum battaniye nevresim kirlentler
(555 puan) tarafından
Benimde son isler yarinada var yarindan sonra bitiyo insallah
0 oy
(835 puan) tarafından
Bikac gündür bittim tükendim vallahi her yeri ince ince temizledim bugün en sevdiğim gün tekrar üstten geçip halilarimi sericem ve bitiyor inşallah :)))
(555 puan) tarafından
Ay sen sonuna gelmissin
(835 puan) tarafından
En keyifli yeri şükür bitti ya ama bende bittim:))
0 oy
(1,910 puan) tarafından
Hepsi birgunde önceden hep yapardım oğlum olduktan sonra 1 haftada yapabiliyorum ancak benim.bayram.temizlik bitti cam perde mutfak banyo hallettim dun dip köşe temizlik yaptim şimdi keyi kahvesi içiyorum:)  kolay gelsin inşallah bitirirsin sende 
(555 puan) tarafından
Amin insallah ya bi bitseydi coknzormus cocukla is yapmak
0 oy
tarafından
Bende yaapcagim oğlum bugün huzursuz kıyamadım dün mutfak tezgahı temizledim Sarı güç mavi güçle her yerini dolap içleri de temiz bayram öncesi sil şupur yaaprim sadece tasinacagim burdan o yüzden detaya girmiyorum 
0 oy
(479 puan) tarafından
Camları silmeyi düşünüyordum bugün hamile olduğum için eşim karışma dedi haftasonu yaparız beraber 
(555 puan) tarafından
En guzeli gercekten dikkat etmek gerekiyo kendini cok yorma bencede

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 193 göst.
8 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Frezya (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 136 göst.
5 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Pasakizz (913 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 358 göst.
21 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde Songülhira (241 puan) tarafından soruldu