0 oy
261 göst.
Diğer kategorisinde (316 puan) tarafından

Beta hcg nasıl kızlar ama doktor kese göremedi neden acaba değer yüksek değil mi sizce 

image

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Bende önce bir doktora gittim beni alttan muayene etti kese yok dedi . Sonra başka özel bir hastaneye gittim 1 hafta sonra 6+4 haftalıktı kalbide duyuluyordu 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Benimde boye çıkmıştı kan verdikten 1 hafta sonra gittim doktora kese görünmüştü kaç haftalık şuan 
(316 puan) tarafından
5+3 haftalık cnm
(316 puan) tarafından
3 gün önce 581 Di üç günde bu kadar yükselmiş
tarafından
Allah Allah bende 5+4 ye gittim görmüştüm keseyi ultrason kaynaklı olabilir beta degerlerimiz çok yakın ona dayanarak söyledim 7 haftada tekrar gidersin kalp atışıyla birlikte görürsün artik
tarafından
Abla sana bişey diyim mi beta çok hızlı yukseliyosa çoğul gebelik olabiliyo
0 oy
(13,436 puan) tarafından
Kaç haftalık ki? Vajinal baksaydı
(316 puan) tarafından
5 +3 günlük 3 gün önce 581 Di değer 3 günde bu kadar yükselmiş cnm iyi mi acaba,
0 oy
(2,935 puan) tarafından
Sağlıklı gebelik canım gozun aydın 
0 oy
tarafından
Aslında değer kesenin görüleceği bir değer ama bazen ultrason kaynaklı olabiliyor.doktor ne dedi peki 
(316 puan) tarafından
Daha çok yeni sanırım dedi ama tam görülmüyor görülmek üzere dedi
(316 puan) tarafından
Dış gebelik değildir inşallah cnm
tarafından
İnşallah canim ama betanin çok hızlı yükselmesi dış gebelik mol gebelik ya da çoğul gebelik gibi ihtimalleri de beraberinde getirir sana tavsiyem araya bayram girmeden önce başka bir uzmana daha görün bakalım o ne diyecek. Bu arada betanjn yuksekme hızı ve durumu da kişiye göre değişir yani belki de tamamen normal bir hizdir sadece bize göre çok hızlı artmıştır bunu keisnlikle bilemeyiz.  Kese gozukme olayı önemli ultrason cihazı kaynaklı olabilir dediğim gibi başka bir yerde başka bir cihazla bakın derim
0 oy
(462 puan) tarafından
4 haftalıkken beta baktirdim 9300 çıktı,5 haftalıkken de doktora gittim keseyi gördü.

6 hafta falan diyosun görmesi lazım aslında keseyi
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Benim beta 10 binken bile görememişto 7 haftalıkken bile kese yok dedi kaliteli bi ultrasonu olan doktora gittik kalp atışını bile duyduk
0 oy
(3,335 puan) tarafından
Eğer kiloluysan karından görememiş olabilir vajinal ultrasondan baksaydi

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,301 göst.
19 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruveydacacan (959 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 526 göst.
25 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 150 göst.
31 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Anemo (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 233 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Herzamanhaklibiri (2,737 puan) tarafından soruldu

412,386 soru

12,414,729 cevap

44,977 kullanıcı

Kategoriler

...