0 oy
1,096 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
Kızlar merhaba. İlk olay bundan 3 ay önce başlıyor eşimin iş arkadaşı var bu kızla benle tanışmadan önce de arkadaşlar baya o yüzden ses etmiyor ya da şüphelenmiyordum. Kızla ben de tanışmıştım bu arada, bana yenge diyor falan. Her neyse bir gün eşim laptopunu açık bırakmış ben de hemen Wp webine girdim bir baktım ki kızla konuşmaları o kadar iğrenç ki. Bizim ki çok azgınım senin başka adamlarla yatmanı çok kıskanıyorum vs diyor. Hep böyle y******y******konuşmalar. O gün sinir krizi geçirdim 1 ay boyunca işte hatalıydım vs dedi görmezden geldim. Dün de diğer telefonundan kızla 1 ay önce konuştuğunu yüz yüze geldiklerini hatta içtiklerini gördüm. 1 aydır da hiç görüşmemişler. Dün çok sakin kaldım, boşanacağım büyük ihtimalle bağırmadım çağırmadım artık zaten hislerimin kalmadığını ona söyledim sevmediğimi söyledim. Kendimi çok değersiz ve çaresiz hissediyorum. Kadına yazsam mı diye bile düşünüyorum ne yapmalıyım ? 

19 Cevaplar

+2 oy
(6,963 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kolay bir durum değil niyetin boşanmaksa ikisinide rezil et sonrada boşa 
-Reklam-
+1 oy
(2,668 puan) tarafından
Senin muhattabın eşin iyi düşün ailenlede konuş kendini ve çocuklarını düşün ona göre karar ver Allah yardımcınız olsun
+1 oy
(745 puan) tarafından
Ne oluyor bu insanlara ya ara et ağzına içinde kalmasın hiç bişey 
+1 oy
(611 puan) tarafından
Kanıtları al boşan ama adamında neyi varsa hepsini al en sonda ikisinide rezil et git, yada boşan gene hakkın olanını al ikisini Allah'a havale et 
0 oy
(3,342 puan) tarafından
Önce kafanı toparla ne yapacağına karar ver ondan sonra bosaniyorsan tüm delilleri topla ikisini de rezil et herkese göster çek git 
0 oy
(492 puan) tarafından
Allah boylelerin belasını versin inşallah pisliklerr
0 oy
(394 puan) tarafından

Çok zor bir durum canım çok üzüldüm senin adına inşallah o adamdan bir an önce kurtulursun deyyus pis herif :angry:

0 oy
(1,881 puan) tarafından
Ne alaka arkadas canisi yaa hiç kabul etmemen gerekirdi.
0 oy
tarafından
Benim sana tavsiyem boşanman Çünkü bir kere affetmişsin bir daha yapmış Artık eskisi gibi güvenin de kalmayacak zaten o konuşmaları gördükten sonra soğumuşsundur Ama belki mecburen Eşinin yanında durmuşsundur ama kendine saygın olsun biraz bence. Kendi ayaklarının üstünde durabilirsin. 
0 oy
(474 puan) tarafından
Alabiliyorsan ekran resmi al yazışmaları  im söyle bir plan yap kizi eve cagir öyle muhabbet edelim de iyi niyet gibi sonra kendi ailenize onun ailesi nde çağır ikisinin ağzına sıç or da evden kov  yok. Sen gideceksen evde hiç bir şey sağlam bırakma kır düzen kalmasın senden sonra hayatına devam etmesin koltuklara hepsine hipo bıçakla çık be. Olsam öyle yapardım benden sonra neden hayatına devam etsin ki dunbuk
0 oy
(3,173 puan) tarafından
Sen kendini değersiz yada çaresiz hissetme asıl değersiz olan yüzüne gülüp arkadan iş çeviren o iki pislikte ikiside midesiz ahlaksız altını çöpe atarsan çöp olmaz çöpü de altınların yanına koyarsan değer kazanmaz derler burda sen altın onlar ise sadece çöp 
0 oy
tarafından
Kadına sakın yazma sana yenge deyipde kocanla yılısan bi insanla kesinlikle muhattap olma iyice düsün tasin hislerin kalmadiysa zaten zor olur bosanacaksan delillerini kaybetme sakla bi yerde dava da isine yarar en azindan uzamaz.Allah yardımcınız olsun.
0 oy
(14,612 puan) tarafından
Bu nasıl bir varlık Başka adamlarla yatmanı kaldıramıyorum diyor 

Suratına tükürseydin utanmazz 
0 oy
(20,475 puan) tarafından
Çok üzücü bi durum canım :( ne desem bilmiyorum
0 oy
(29,055 puan) tarafından

Allah'ım yardımcın olsun zor durum gerçekten affedilir yani yok :/

0 oy
(9,685 puan) tarafından
Kızla işin yok senin eşinle konusman lazım. Onları delil olarak kullan donuna kadar alırsın Cok uzuldum 
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Kadınla iletişime geçme . Sana ihanet eden eşin sonuçta canım ayninu yaşadım ihaneti yani ben dava açtım ve affetmedim affedilmez Allah'ın dan bulsunlar 
0 oy
tarafından
Asla şans verme boşa alışmış kudurmuştan beterdir 
0 oy
(722 puan) tarafından
Ben sakin kalamazdim ve muhtemelen kızı rezil etmek için ugrasirdim hatta ailesi varsa ailesine bile atardım bu yazışmaları. Dışardan hiç bilmediğim görmediğim biri olsa amenna kıza bişey demem. O bo.ku benim kocam yemeyecekti der kıza bişey etmem. Ama karı seni tanıyor sana yenge diyor bide senin kocanla fındık kırıyor. Öyle bir dünya yokk. Ben olsam kızı da kocamida rezil rusfa eder. Önce süründürür sonra basardim. Donuna kadarda alırdım. Seref yoksunlarinin. 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 606 göst.
20 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kardi777 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 858 göst.
5 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde mustafaalinim (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,011 göst.
18 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Merve33soyturk (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 233 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,668 puan) tarafından soruldu

408,566 soru

12,276,455 cevap

37,773 kullanıcı

Kategoriler

...