0 oy
139 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (326 puan) tarafından
Sorum yukarda 

2 Cevaplar

0 oy
(745 puan) tarafından

image

bunu kullanıyorum günde bir çay kaşığı sabah aksam
(326 puan) tarafından
Teşekkürler canım tadı nasıl acaba bebeğiniz seviyor mu ben bir çok tane aldım içmedi hep kusuyordu tadını beğenmiyorlar benimkiler ikiz bebek
(745 puan) tarafından
Tadını beğendi sabah aç veriyorum 10 dakika sonra baya yiyor benim kızımda aşırı iştahsızdi inan arastirmaktan uykularım kaçtı en sonunda bunu buldum tamamen organik hiç bir ilaç katkısı yok içim rahat veriyorum
(745 puan) tarafından
Pekmez gibi tadi
(326 puan) tarafından
Yaş inşallah benimkilerde de işe yarar inanki benimde öyle hiç bir şey ne yiyip ne içiyorlar kan damlası da aldım yeni bir tane sidefer diye dediler iyi aldım onunda tadını beğenmediler 600 TL ye aldım bide
(745 puan) tarafından
İnşallah yarar faydası olur canım ya annelerin en büyük sorunu iştahsız çocuk işte akşama kadar dolanıyorum peşinden yesin neyse ki en azından artık bir tabak rahat yiyoruz 1 2 kilo alana kadar devam edeceğim bende
(326 puan) tarafından
Benimki de yese valla duacın olurum gerçekten dediğiniz gibi arkasından dolanıyorum ki bir lokma bir şeyler yesin
(745 puan) tarafından
Yesinlerde canım tek inşallah faydasını görürsün bide sıcaklarda çok etkiliyor bebekleri
(2,304 puan) tarafından
Canm.nereden aldın bunu benim kız da zayıf
-Reklam-
0 oy
(98 puan) tarafından
Bnada eczaci nutrigen önerdi ve ise yaradı bizde
(326 puan) tarafından
Banada nutrigen dediler al vitamin için ben şeyi kullanıyorum iştah açıcı var çok işe yarıyor ama vitaminin tadı nasıldır bilmiyorum
(2,304 puan) tarafından
Hangi iştah açıcı kullanıyorsunuz acaba benim kızım için bnde bakıyorum da
(326 puan) tarafından
Canım valla ben kullandım maşallah çok faydası var şimdi resmini atarım sana doktor önerdi ilk dedim belki buda işe yaramaz ama şans verip denedim ama iyiki de denedim
(326 puan) tarafından
Resim paylaşım yapamadım internette zaten tek o var bakın ismi nutrigen üzüm çekirdekli iştah açıcı şurup o serinin tek iştah şurubu inşallah işe yarar sizinkininde

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 114 göst.
0 oy
4 cevap 85 göst.
8 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gulcannacak (326 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 90 göst.
0 oy
1 cevap 54 göst.

410,938 soru

12,366,225 cevap

42,049 kullanıcı

Kategoriler

...