0 oy
98 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (289 puan) tarafından
Hanımlar ben kasım 20de erken doğum yaptım ikizlerimi kaybettim doğum esnasında da çok kan kaybettim 4 gün yoğun bakımda kaldim 2 ünite kan takviyesi yaptılar bana. Doğum yaptığım günün dışında kanamam olmadı gelen kan avcumun içini geçmezdi. Kırkım çıkana kadar da kanamam olmadi. Sonra kontrolü gittim pis kanı atamamısım.

Adet söktürücü verdiler onun kullandığım halde yine kanamam olmadı 15 gün sonra kontrole gittim pis kanı almak için kürtaj oldum sonrasında yine kanamam olmadı. Şuan reglim zamanında geliyo ama o kadar az ki 1 buçuk gün sürüyo normalde benim 4 gün sürerdi normal olurdu.

Doğumdan sonra 1 seneye kadar düzensizlikler normal biliyorum o yüzden çok üstüne düşmedim. Tabi birde benim doğumdan sonra çok akıntım olmaya başladı her gün iç çamaşırımı değiştirmek zorunda kalıyorum bazen günde iki kez su gibi akıntı koku felan yoktu. Ama şu 2 gündür akıntım da kötü koku var şuan Bayram arefesi olduğu için randevu bulamıyorum malum 9 günde tatil eklendi anca tatilden sonra gidicem doktora.

Doktora gidene kadar evde yapabileceğim bişey var mı bol su içmek gibi mesela. Birde zamanla eskisi gibi düzelir mi benim gibi olmasa da böyle bi durum yaşayan oldu mu ?

3 Cevaplar

0 oy
(9,864 puan) tarafından
Karbonatlı suyla taharet almayı dene koku için. 
(289 puan) tarafından
Teşekkür ederim denicem
-Reklam-
0 oy
(2,896 puan) tarafından
Soğan kürü iyi geliyor diyorlar ama bilemiyorum denemedim. Ben 10 gün oluyorum. Daha beter bence 
(289 puan) tarafından
Yaşamayan bilmez canım sende haklısın
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Kokulu akıntı vajinal enfeksiyondur diye biliyorum ama senin durumun farklı oldugu için tavsiyeler uygun olmayabilir. Acile de gidebilirsin tahlil de çıkar. Yoğurt ye , bol su iç. Bol ve beyaz pamuklu iç çamaşırı kullan. Taharetlenince ve kurulaninca temizliğini önden arkaya doğru yap nemli kalmasın özel bölgen.
(289 puan) tarafından
Bende sen gibi düşünüyorum daha öncesinde hiç böyle bişey yaşamamıştım çünkü özel bölgemi güzel temizlerim kurularimda hiç yaş birakmam. Yoğurt ve bol suyu denicem teşekkürler

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 96 göst.
8 Mart 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Kadinca_3324290 (3 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 279 göst.
0 oy
7 cevap 165 göst.
11 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Zeynepysza (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
29 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,621 soru

23,682,310 cevap

310,357 kullanıcı