0 oy
122 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,864 puan) tarafından
Bgun doktora gittim nst ye girdim sancı yok adet tarihine göre 33 hafta 5 gün ama ultrasonda 2 hafta geriden geliyormuş karın çevresi 2 hafta geriden tehlikeli bir durum yok ama takibe alacagiz dedi cuma günü yine gidicem böyle bı durum yaşayan var mı 

10 Cevaplar

0 oy
(64 puan) tarafından
3 haftaya kadar normal ama kontrol gerektiren bir durum biliyorum benimki en son 2 hafta gerisi.. 
(2,864 puan) tarafından
Korkulacak bir durum yok yani
-Reklam-
0 oy
(159 puan) tarafından
Benim de öyleydi yemene icmene dikkat et bişey olmaz canim
(2,864 puan) tarafından
Tmm canim çok sagol
0 oy
(13,310 puan) tarafından
doğduğunda 2 hafta geriydi. sç35 haftalık doğum yaptım ama bebek 33 haftalıktı. erken doğduğu için küvezdeydi, şimdi yaşına girecek nerdeyse
(2,864 puan) tarafından
Çok sağol canım
0 oy
(4,538 puan) tarafından
Ben yaşamadım ama doktorum 2 haftaya kadar geri veya ileride olmasını sorun etmiyoruz demişti. Takipte kal, sağlıkla alırsın inşallah kucağına. Şimdi bir arkadaşım hamile 2 hafta ileride görünüyor onun da ama onu da sadece takipteler zaten 3 haftaya doğumu olacak muhtemelen.
(2,864 puan) tarafından
Çok sağol canim amin inşallah
0 oy
tarafından
17.haftadan itibaren hep geriden geldik doğumda da 3haftaya yakın gerilik vardı bir şey olmadı sadece zayıf doğdu o kadar 
(2,864 puan) tarafından
Çok sağol canım Rahatladim
0 oy
(490 puan) tarafından
Bizim karın çevresi kilosu hep iki hafta geriden dediler canım bebeğim 3 kilo doğdu şuan da gelişimi gayet iyi bir bebek sıkıntı olmaz merak etme beslenmene biraz dikkat et ben son aylarda dikkat etmiştim farketmişti kaşar süt ceviz kuru baklagil tüket sık sık.
(2,864 puan) tarafından
Çok sağol canım tmm yerim bunlari
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Cogu gebelikte yasanan bır durum ıkı hafta onden ya da geriden gelmesi normaldır. Dollenmeye baglı olmalı bu durum sanırım. Uc ve sonrası sıkıntılı 
(2,864 puan) tarafından
Anladım canım çok sağol
0 oy
(7,751 puan) tarafından
Bana bir buçuk ay geriden geliyor deyip yatış verdiler ertesi gün o özele gittim hiçbir sorun yok gayet iyi yanlış ölçüm olmuş dediler bir hafta sonra tekrar gittim bu sefer 2.5 hafta gerilik var dediler perinatolojiye gönderdiler orada da ölçüm yapıldı bu bebek geride değil hatta ileride denildi tombiş tombiş yanakları var yanlış ölçüm yapmışlar dediler.  3710 gram doğdu kızım 
(2,864 puan) tarafından
Maşallah suphanallah  bana da ilk kızımda olmayan şeyleri çıkarmıştı doktor özelde kolu eksik kafası küçük geriden geliyor falan ben başka doktora gttim normal dedi birşeyi yok smdi kızım 3 yaşında
(7,751 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım ilk kizimda da 4 hafta gerilik var karında denildi ama bir müdahale edilmedi kilosu 3100 çıkıyordu 2190 doğdu :)  hiçte bir sorun yaşamadım bu sebepten
(2,864 puan) tarafından
Amin inşallah canim
0 oy
(38 puan) tarafından
Benim bebeğimin ilk başta gerilik 1 haftaydı sonra 2 3 4 diye ilerledi yememe dikkat ettiğim halde. benim sürekli değil bazen aniden tansiyonum yükseliyordu kusuyordum idrarda proteinde çok az çıkmıştı. İlk başlarda yememe dikkat ettim yakın takip edildi sonra gerilik 4 haftaya yaklaşınca ve kilo almayınca 37artı 0 da sezaryenle aldılar. Korkmayın şuan endişe etmeyin tabi ki benim böyle oldu diye sizinde olacak değil belki haftasını yakalar yada gerilik 2 hafta olarak kalır ve sorun olmaz.. genelde 1 2 haftalık gerilikler sorun olmayabiliyor önemli olan bebeğin kilo alıp o geriliği arttırmaması. Bence tansiyonu takip edin nolur nolmaz ayrıca bana doktorun dediği bebeğin hareketlerine dikkat et yavaşlarsa hemen gel buna dikkat et bence tabi sancıdır su gelmesidir bunlarda acil durum beklemeyin gidin hastaneye.ben 3 güne bir kontrole gittim nst ile bebeğe bakıldı ultrason ilede kontrol edildi sürekli .ihmal etmeyin ama eğerki gerilik artıyorsa ciğer geliştirici iğneyi doktorunuza danışın belki erken alma durumunda iyi olabilir biz yaptırmıştık çok şükür bebeğim 2420 gram doğdu ve küveze de girmedi çok şükür şuan 3 buçuk aylık. Allah size de kolaylıkla sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 
(2,864 puan) tarafından
Amin inşallah canim hareketleri düzenli sıkıntı yok
(38 puan) tarafından
Dikkatli takip etmeye devam edin protein ağırlıklı beslenin ve tansiyonunuza bakın kesinlikle arada
(2,864 puan) tarafından
Tmm canim çok sagol
0 oy
(134,547 puan) tarafından
hic korkma saglikli beslen duzenli uyu doguma kadar bebek gununu yakalar 3 hafta kadar geri veya ileri olmasi buyuk bi problem degil toparliyo demisti benim dr 
(2,864 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 98 göst.
13 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aysegul&20 (5,466 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 845 göst.
26 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 311 göst.
2 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,466 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 195 göst.
26 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aysegul&20 (5,466 puan) tarafından soruldu

410,550 soru

12,350,762 cevap

40,467 kullanıcı

Kategoriler

...