Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_7dfab162aeb6069343cad226cd45a03f, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Koridor yollugu aldım nasıl sizce-Alışveriş-Hediye
0 oy
415 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (139 puan) tarafından

Kizlar ev aldık şükür yeni bı yolluk arayisindaydim attığım gordeldekini aldım ama dört adet boy farkları var tabi  güzel mi sizce daha gelmedi kargo da hala

image

10 Cevaplar

0 oy
(1,453 puan) tarafından
Bayildimmmmmmm güle güle kullan 
(139 puan) tarafından
Çok sevindim umarım gorseldeki gibi gelirler
(1,453 puan) tarafından
Trebdyoldan aldıysan geliyor
(139 puan) tarafından
Evet oradan aldım dört parça aldım koridorum biraz değişik te
(1,453 puan) tarafından
Benimde koridor 4 parça oluyor degisik ,güle güle kullan canmm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok güzel canım 
0 oy
tarafından
Bende bunun grisini aldim pek kaliteli degil malesef ben makinada yikadim kenarları açılacak gibi
(139 puan) tarafından
Öyle mi daha gelmediği için  kalitesini bilmiyorum rica etsem yaninizd ise cekme şansınız var mi
tarafından
Yok kaldirdim malesef mutfaga almistim misafir gelince kullaniyorum leke olunca yikamak gerekiyor yikadikca yipraniyor
0 oy
tarafından
Çok güzel güle güle kullan 
0 oy
(721 puan) tarafından
Görüntü olarak çok güzel fakat arkadaşımda aldı makinada yıkamış üstü torbalandi. Altiyla üstü ayrilmis bı garip olmuş. Belki yıkama hatasıdir onu bilemiyorum. Yıkarken dikkat etmek lazım 
0 oy
(14,088 puan) tarafından

Benim de hoşuma giden bi model bu mutfak için baktım ama sonra vaz geçtim göz yoracak diye  :)

0 oy
(837 puan) tarafından

image

Aynısı benim mutfağımda çok seviyorum çok kullanışlı kirlendikçe makinaya atıyorum 
(139 puan) tarafından
Sizin ev de de çok güzel durmuş ne zaman dan beridir kullanıyorsunuz ve torbalanma oldu mu
(837 puan) tarafından
2 sene oldu canım bende hiçbir değişim olmadı sürekli de makinada yıkıyorum ona rağmen taş gibi
(837 puan) tarafından
Dolaptan almıştım ben. Mutfağıma göre kestirmiştim
0 oy
(4,033 puan) tarafından
Çok güzel fiyatı nekadar ucuzmuş güzel günler de kullan
0 oy
(2,729 puan) tarafından

image

bizim de köydeki halı onun koyusu.
0 oy
(569 puan) tarafından
Herkeste var kız keşke başka baksaydın

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 169 göst.
13 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aydagul (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 84 göst.
26 Ocak 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Amour (1,022 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 220 göst.
+12 oy
29 cevap 1,230 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Eslem 01 (263 puan) tarafından soruldu

413,934 soru

12,459,027 cevap

46,609 kullanıcı

Kategoriler

...