+1 oy
865 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Günlerdir sizden dua istiyorum Rabbım sizlerden razı olsun duru ervam şükür biraz daha iyi makinayla nefes alıyor onun da az bir aşaması kalmış onu da geçerse kendi başına nefes alabilirse kavuşacağım yavruma sizlerden sadece kızım için dua etmeniz belki bir arkadaşımın duasıyla yavrum iyileşecek ne olursunuz yavrum için dua edin (hakkınızı helal edin sürekli buraya yazarak belki rahatsızlık veriyorumdur) 

25 Cevaplar

0 oy
(228 puan) tarafından
Canım şuan 9 aylık hamileyim 1 hafta sonra dogumum var inşallah tüm kalbimle dua ediyorum Rabbım evladına Şafi ismiyle şifa versin inşallah dermansız dert bırakmasın hepsini silsin supursun inşallah vücudunda Sağ saglim kavuşun evladıniza çok çok geçmiş olsun Rabbım size bağışlasın kucaginizda koysun Amin inşaAllah 
-Reklam-
0 oy
(231 puan) tarafından
Allahım Şafi ismi ile şifa versin Allahım yarve yardımcınız olsun inşallah :(
0 oy
(2,538 puan) tarafından
Allah'ım şafi ismiyle şifa versin rabbim kavuştursun tez zamanda 
0 oy
(52,106 puan) tarafından
böyle bir seyin rahatsizligi mi olur rahatsiz olan insanligindan utanmali 

geçmiş olsun Rabbim sifa versin inşallah 
0 oy
(241 puan) tarafından
Estagfirullah canim benim ne rahatsizi müminin mümine ettiği dua tezelde kabul olurmuş Allah peygamber duası seninle olsun insallah

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 1,748 göst.
23 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde Zynp❤R❤S❤E❤ (1,060 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 871 göst.
31 Ağustos 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 196 göst.
19 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Anonim (338 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 907 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,031 puan) tarafından soruldu

412,675 soru

12,424,334 cevap

45,396 kullanıcı

Kategoriler

...