0 oy
98 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,565 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızım 21 aylık, bugün dudak bağı çok aşağıda. Kaç yaşında kesilmeli. Bu engel mi konuşmasına falan

3 Cevaplar

0 oy
(61 puan) tarafından
Bnde beklim surda bnm kızımda da var 8 aylık 
(494 puan) tarafından
Kestir dişi çıkmadan erteleme ne kadar çabuk olunca o kadar iyi.1 yaşında hem dil hem dudak bağı kestirdim anestezi oldu dişleri vardı diye
(61 puan) tarafından
Pekı dudak bagı ne gibi sıkıntı yaratır
(494 puan) tarafından
Dil bağı için konuşmasını engeller demişti peltek olurmuş dili dönmekte zorlanır demişti Dr ama dudak bağını farketmedi o zaman 4 günlüktü. Üniversite hastanesinde ameliyat Dr u dudak bağını farketmişti 1 dikiş atılmıştı  ameliyattan 3 saat sonra taburcu edildik korkma anlatırsınız. Ben tek gittim bi o biraz zor olmuştu ama yine üstesinden geldim
(61 puan) tarafından
Peki konuşmada fln bir sıkıntı yaratır mı kesilmezse
-Reklam-
0 oy
(15 puan) tarafından
Benim oglumda vardi bir akraba kestirmis doktor hatasi sebebiyke agzi bogazi iltihap.ile kapliydi 1 ay hastanede yatti cocuk korkudan bnde onu gorunce kestirmedim hem gec komustu hemde bazi harfleri soylemiyor cikaramiyor suan 1 sinifa gidiyor dogru duzgun okuyamiyor diye okadar uzuluyrki bende uzuluyorum o halinee keske kucukken kestirseydimm bence uzamn bi doktora gidin kestirjn ben pismanim cunku
(15 puan) tarafından
Benim.oglum 7 yasinda iste 1 2 yaslarinda olsaydi yapilirdi 2 bucuk yasinda konusmaya yeni yeni basliyordu zaten okuyo okuyoda bazi harfleri net cikaramiyor dönmüyo mesala R harfini Y olarak okuyo V harfini F olrak okuyo  ewt benim oglumun disleride ayrik :/
(2,565 puan) tarafından
Hâlâ yaptırabilirsiniz. Eltimin oğluna yapıldı, 10 yaşında neden bekiyorsunuz yazık değil mi
(988 puan) tarafından
Nur hangi doktora goturmeliyiz
(2,565 puan) tarafından
Kulak burun boğaz doktoruna
(988 puan) tarafından
Sağol cnm
0 oy
(1,246 puan) tarafından
Benım oğlumda üst dudak bagı var   doktora götürdüm her hangı bıseye engel olmaz dedı zamanla yukarı cıkabılır ama ilerde baktınız çıkmadı rahatsız olursa getırırsınız keseriz dedı 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 61 göst.
15 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 90 göst.
11 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berliz35 (1,140 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 35 göst.
0 oy
4 cevap 149 göst.

408,404 soru

12,270,014 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...