0 oy
190 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (15 puan) tarafından

Ya kadin dogum kontrol hapini 10 yil kullanip birakmis 3 ay adet olmamis ve 1 sene sonra hamile.kalmis 

Bende halen adet olmadim yaa varmi biraktiktan sobra uzun sure adet olmayan veya her ay normal adet goren  veya hemen hamile.kalan  bendemi uzun sure adet olmicam yada olmamak yumurtlamayi etkiler mi ki hamile kalamammi:'(;)

4 Cevaplar

0 oy
(12,583 puan) tarafından
ben 2 sene doğum kontrol hapı kullandım. hapı bıraktım, sonra 3-4 ay eşim korundu. belki haptan sonra vücut normale dönmezse falan diye düşündük. hiç adet düzenim bozulmadı. korunmayı bırakınca da 4 ayda hamile kaldım 
(15 puan) tarafından
Yaa ben niye adet olmadim yada hamile.olmadim arastirdim hic adeti geciken yok sadece duzensizlik var demisler yani ya 2 3 gun omce yada 2 3 gun somra olmular halen adet belirtim.yok sadece sag kasigim belim agriyo ben hic bi adetimde boyle agri yasamadim ayrica 10 gundur agriyo zaten dusunceler icindeyim
(12,583 puan) tarafından
başka bir sorunun mu acaba
(15 puan) tarafından
Bilmiuorum ki kadin doguka randevu 28sine bulabildim ancak ozamna kadar beklemem gerek ne olcaksa
-Reklam-
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Bünye meselesi ilacı bırakıp bir yıl sonra hamile kalanoda gördüm ikinci ay hamile kalanida 

Allah gönlüne göre versin inşallah çok stres yapma 
(15 puan) tarafından
Yani bi adet olsaydim hamilelik sonra da olsa olurda hem betam negatif hem adetim geciyor  adet duzensizligi ysamak istemiyrum bekarken kisten yasadim berbat bi durumdu
(1,970 puan) tarafından
Stres yaptikcada adet gecikmesi olur benmde düzenli her ay sonu gireririm iki gün erken yada geç ama ay sonu girerim
Stres yaptığım için benmde bazen geçiyor artık ay başi giriyorum yani stres yapmama caliş gebelik varsa bile geç tutmuş olabilir sabırla bekle
(15 puan) tarafından
Hadi insallah yaa
0 oy
(15 puan) tarafından
??????yokmu baska cvp verecek
0 oy
(2,199 puan) tarafından
 4 yıl kullandım Bıraktığım ay hamile kaldım hiç adet düzeni bozulmadı benim
(15 puan) tarafından
Gec dollemme yasiyor olabilirmiyim acabaa kan verdim negatif bugun yada nebilm kanda 1 haftalikta olsa ufak degerle cikiyormus benim 5 gunum geciyor ne adet ne hamilelik var sadece belmm ve sag kasigimda yogun agri var bugun goguslerimde agrimaya basladi ee 1 haftadir cok uyuma istegimde var zatem adet gunu geleme kadar hic kafamda hemen hamile.olacagima dair bi dusuncwm yok cok yorum hikaye okudum genelde ya 2 ay sonra yada 6 ay yada 1 yil sonfa kalan olmus hatta bnde 2 ay sonra hamile.kalabilcegimi dusunuyorum aksine ama adetim 5 gundur geciyor ister istemez dusunuyorum neden boyle oldu diye
(2,199 puan) tarafından
Bende de buna benzer birşey oldu hapı bıraktım o ay ,15 gün gecikti ara ara ağrım oldu sadece en sonunda test yaptım çok silik çıktı kan verdim 75 çıktı doktor bu kada gecikmeye çok az değer artmasını beklicez dedi yavaş yavaş arttı geç döllenme dedi kızım hep 2, hafta geriden geldi sizde bekleyin bakalım biraz daha
(15 puan) tarafından
Ayy yorumun bana okadar umut.oldukii yaaa cok mutlu oldum simdii yaa insallah benimde oyledirr insallahh bayramdan sonra kadin doguma eansevu aldim ozaman kadar olmazsam eger varsa bisey ogrenirim yoksada bi tedaviye girerim neden olmuyorum diyee umarim bayram sonrasi mujdeyi alirim cok tesekkurler ♡♡
(2,199 puan) tarafından
İnşallah canım (⁠✯⁠ᴗ⁠✯⁠)
Test yaptınız mı acaba kaset veya erken gebelikte testi
(15 puan) tarafından
Yaptim 2 tane kaset test ayni marka  3 saat somra silik cikti 2 gun sonra erkem gebelik yaptim sabah ilk idrarla oda 1 gun sonra silik cizgi cikti bugunde kan verdim negatif.ciktj

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 552 göst.
23 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Suda (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 243 göst.
6 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Smyra01 (1,778 puan) tarafından soruldu
+3 oy
46 cevap 2,636 göst.
9 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Aycan (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 259 göst.
29 Nisan 2021 Diğer kategorisinde 26032020 (826 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,612 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...