0 oy
547 göst.
Aile kategorisinde (1,437 puan) tarafından
Kızlar meme kanseri için kemoterapi alacagm biliyosunz. Bi kızım var 2 yaşında bende 30 yaşına girecegm 2 ay sonra. Yumurta dondurma işlemi yaptirmadm. Kemoterapi Yumurtaliklara da zarar veriyor biliyorm ama henüz yaptirmadm. 2. Çocuğu hastalığı atlattıktan sonra elbette istiyorum. Rabbım nasip ederse tabi.. etrafmda hiç yok kemoterapi sonrası Çocuğu olan kimse.. sizin etrafınızda var mı hiç Yumurta dondurma işlemi olmadan da çocuk sahibi olan. Kanseri yendikten sonra.. bunu merak ettm sadece.. 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Onu bilmiyorum da canım dondur sen yine  
-Reklam-
0 oy
(1,027 puan) tarafından
Oncelikle gecmis olsun. Sen tedavine odaklan , hangi sureclerden geçeceğini biliyor musun ? 

Evet canim duydum cocuk sahibi olanı. Ama tedaviden 3 4 sene sonra öneriliyor. O zaman risk azalıyor ve 5 yıla kadar hormon ilacı veya iğnesi yapılıyor. Hormonları korumak için. Bundan dolayıdır belki bekleme süresi. 
(1,437 puan) tarafından
Evet biliyorm  . Dediklerini de biliyorm canim
(1,437 puan) tarafından
Teşekkür ederim bu arada
(1,027 puan) tarafından
Yumurta dondurma islemini yaptırmak istemiyor musun
0 oy
(5,443 puan) tarafından
Canım meme kanseri kemoterapi protokolü farklıdır. Seni geçici menopoza sokacaklar. O nedenle en 3 4 yıl bebeğin olmayacak. Ha sonrası ne olur bilmiyorum ama hastalarım hep tüp bebek yaptılar çünkü olmadı. 
(1,437 puan) tarafından
Şehir hastanesine gidiyorm uzatıyor lar sureci... çok korkuyorum başka yerimde de vardr diye :(
(5,443 puan) tarafından
Korktuğuna uğratmasın rabbim.
(12,721 puan) tarafından
Fkolgun yine ben :) bende tedavi görüyorum demiştim hani daha önce. Şimdi benim hormon testlerim negatif çıkmış menopoza sokmamıza gerek yok demişti doktor. Sizce olması gereken bu mu. Yoksa yine de menopoza giememde fayda mu var
(5,443 puan) tarafından
Canım ben o kadarını bilemem bunu en iyi Dr un bilir Dr un karar verir.  Şimdi ben ne desem yanlış olur. :)
(12,721 puan) tarafından
Az çok bilirsin ama ya :)
0 oy
(792 puan) tarafından
Canım öncelikle çok geçmiş olsun şimdi bunu düşünme öncelik senin sagligin birde olmayacak mı acaba diye araştırıp da canını hiç sikma varsa nasibinde elbet olur. Komşum olmuştu daha sonradan 2cocugu daha oldu bu arada. Rabbim açık şifalar versin sana. 
0 oy
(535 puan) tarafından
Rabbim safi isminin yüzü suyu hürmetine şifa versin inşallah canım sana. Meme kanseri belirtileri nelerdi cnm benimde sol tarafım çok ağrıyor. Sanki içinde ateş varmış gibi yanıyor. Rabbim senide ailene bağışlasın 
tarafından
İlk belirtisi aslında pek farkedilmiyor çünkü bazı bayanlar adet dönemi yaklaşınca göğüs şişer ve ağrı yapar aslında kanserin de ilk belirtisi o sonrası ileri evre göğüste portakal görünümlü kızarıklık ve küçük çukurluklar şeklinde oluyor
(1,437 puan) tarafından
Benm kızarıklık akıntı ve meme ucu içine çökük tu. Akıntı gitti ama diğer belirtilrr hala var..bide sabit kitle olacak oynamayacak..maalesef bende var sabit kitle. Ve göğsümde birde fazla varmış o yüzden o doktor göğsünu alacagz dedi kemoterapi den sonra
tarafından
Göğüs alınsın o önemli değil yeterki erken müdahale edilsin ve çok iyi araştırın göğüs alınırken iyi temizlesinler bi de dişi mi kitle
tarafından
Benim bildiğim ilk göğsü alıyorlar sonra kemo uyguluyorlar bi kaç doktora daha sorun
(1,437 puan) tarafından
Özele Bi doktora gittm prof.  Alanında baya iiyi once kemoterapi sonra göğüs alinacak dedi..
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun imkanınız varsa özele gidin çünkü gerçekten devlette herşey çok yavaş benim annem de meme kanseriydi ama o çok geç farkına vardı 5.evreydi özelde tedavi gördü hocası çok iyiydi atlattı .doktorlar sadece senede bir kontrollerini yaptır dedi 2 sene sonra doktoru ordan gitti o da gitmedi kontrollere başka doktor istemiyorum dedi tekrar karnında çıktı bu defa imkan yoktu devlete götürdük işten çıkmştm ama acil hastaya 1 ay sonraya biyopsi için randevu verdiler ve süren o kadar yavaştı ki annem ellerimizde eridi gitti keşke devlet hastaneleri öyle olmasa Rabbim şafi ismiyle şifa versin size bu hastalığın en güçlü ilacı moral ve kafaya bişey takmamak
(1,437 puan) tarafından
Bende onu anlamıyorum ya . Kanser hastaları için neden böyle umursamaz davranıyorlar.. erken teşhis hayat kurtarır diyolar bide
tarafından
Bu ülkede parası olan kurtuluyor malesef keşke kanser hastalarına öncelik olsa zaman çok önemli onlar için
0 oy
tarafından
Bu süreçte aile desteği çok önemli size olumsuz gelen herşeyden uzaklaşın olumsuz konuşan boş konuşan insanlardan size tavsiyem çok faydasını görürsünüz imkan varsa özele gidin ameliyattan sonra orda süreç daha hızlı siz hangi şehirde siniz bilmiyorum ama İstanbul'da çok iyi bi doktor var daha önce özeldeydi sonra devlete geçti hala orda devam ediyor mu bilmiyorum 
(12,721 puan) tarafından
Doktorun adı nedir acaba
tarafından
Prof. Dr. Ali osman kaya İstanbul'da daha önce beylikdüzü medicanadaydı sonra çam Sakura şehir hastanesi açılınca oraya gitti hala orda mı yoksa tekrar özele mi geçti bilmiyorum ama çok iyi bir doktor alanında
(12,721 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(1,632 puan) tarafından

image

Bu hesabın sahibi seninle aynı durumda canım şuan tüp bebekle ilgili tedavi oluyor dilersen iletişime geç çok geçmiş olsun 

(1,437 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bakaym bi
0 oy
(742 puan) tarafından
Teyzem ameliyat oldu kuzum göğsü alındı 7 8 yil once gecen yilda bi bayram hamile oldugunu öğrendi ama onlar istemeden hamile kalmis ve kullandığı ilaçlar yuzunden bebek karninda ölmüş tabii sen yine doktora danis onlar daha iyi bilir
(1,437 puan) tarafından
Önce sağlık versn de Rabbım sonra evlat inşallah..
0 oy
(3,538 puan) tarafından
Canım kemoterapi den sonra menopoza sokuyorlar annemi zorla sokmuslardi zorla soktular menopoza hayla kanaması var doktor iyi değil dedi rahime bulaşmış bizimki 
(1,437 puan) tarafından
İnşallah başka yermde yoktur çok korkuyorum  :(

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 801 göst.
25 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Bosverin (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 749 göst.
0 oy
9 cevap 351 göst.
4 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,321 puan) tarafından soruldu
0 oy