0 oy
100 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (97 puan) tarafından
bebegim sut ve sut urunlerine alerjisi var. farkinda olmadan biskuvit yedim. emziriyorum. cok gaz sancisi yapiyor bebekte. nasil onlem alabilirim. sütümü mü sagiyim 

2 Cevaplar

0 oy
(11,541 puan) tarafından
Sütünü sağıp dök sağıp dök bu geldi aklıma
-Reklam-
0 oy
(310 puan) tarafından
Süt alerjisi genelde 1 yaş civarı geçiyor. Sütünüzü sağacaksanız dökmek yerine muhafaza edin. Alerjisi geçtiğinde verebilirsiniz. Diyetin delinmesi genelde süreci başa alır, ne kadar zamandır diyet yapıyorsunuz süt ürünleri ile ilgili? 

Ancak şöyle de bir şey var, süt ürünleri diyetini açarken öncelikle içinde süt ürünü olan fırınlanmış ürünlerle başlanır. Yani ilk aşamada içeriğindeki süt proteini en az olduğu için peynirli poğaca, hamurunda süt olan kek, bisküvi gibi şeyler tüketilip gözlem yapılır. Çok fazla da yemediyseniz bence sağmayın, emzirip gözlem yapın ve diyete kaldığınız yerden devam edin.
(97 puan) tarafından
2 ay oldu diyet yapiyorum
(310 puan) tarafından
Bazı doktorlara göre 21 günlük diyet bile yeterli oluyor. Belki de alerjisi geçmiş ya da duyarlılığı azalmış olabilir. İçiniz rahat etmeyecekse sağın tabii ama bence çok fazla mesela bir paketi tamamen yemediyseniz bekleyebilirsiniz
Geçmiş olsun.
(1,713 puan) tarafından
Katılıyorum. Bebeğinizi en iyi siz bilirsiniz ancak benim bebeğimin alerjisi azalarak ilerliyor ve yediğim / yedirdiğim besinler artıyor. Artık ben çoğu şeyi yiyorum sadece ona kaşar peyniri yedirdiğimde vücudu fazla tepki veriyor. Yoğurt ve beyaz peynir yiyebiliyor mesela

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 942 göst.
9 Şubat 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde nihanimmm (7,484 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 135 göst.
3 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Frtnzn (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 85 göst.
8 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,126 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 32 göst.
17 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,126 puan) tarafından soruldu

410,227 soru

12,336,551 cevap

39,389 kullanıcı