0 oy
236 göst.
Diğer kategorisinde (941 puan) tarafından
Kayinvalidem kupe hediye almisti disi ciktiginda ama ben kiyip deldiremedim her gormesinde de soyler deldir diye bende heves ediyorum ama bir yandan da korkuyorum tramva olur mu agri sizi enfeksiyon vs olur mu? Siz kac ayllikken deldirdiniz

12 Cevaplar

0 oy
(5,327 puan) tarafından
Ayni gun icinde unutuyorlar canim 
(1,713 puan) tarafından
Ben de deldirmek istiyorum 12 aylık ama kulağını çekiştirir diye korkuyorum
(12,906 puan) tarafından
Ay hic cekistirmiyo kiz. Deldirceksen hemen deldir. 16 aylikti ben deldirdim hic ellemedi
(1,713 puan) tarafından
O zaman delireyim de taksın minnakım küpelerini
-Reklam-
0 oy
(11,601 puan) tarafından
14 aylık 2 gün önce deldirdim. Dükkandan çıkar çıkar çıkmaz unuttu. İlk kızımda yaptıklarımı yapıyorum. Krem sürüp ara ara çeviriyorum küpeleri. En az 20 gün kalıcak küpeler 
(941 puan) tarafından
Nerde deldirdiniz eczaneye siruyorum yok diyor ozel saglik kabinini aradim 2 yas oncesi yok diyor
(7,775 puan) tarafından
Gümüşçüler deliyor
(11,601 puan) tarafından
Gümüşçüde deldirdim
0 oy
(8,342 puan) tarafından
Benim kızım küpeyi geç saçında toka durdurmuyor 14 aylık bizimki çok isdiorum ama alır asılır kulagini die korkarım 
(7,775 puan) tarafından
Benimki de saçını yola yola lastiğini çıkarttığı için kahkül kesmek zorunda kalmıştım gözünün önü açılsın diye ama küpe de hiç dokunma olmadı
(11,601 puan) tarafından
Benimki de 14 aylık canım inan asılmıyolar kulağını ellettirmiyor bile
0 oy
(264 puan) tarafından
Kızımın kulağını 24 aylıkken deldirmistim 5 dakika ağladı sonra unuttu. Eczanede deldirmeni tavsiye ederim deldireceksen
(941 puan) tarafından
Eczanelere soruyirum delmiyoruz diyorlar
(264 puan) tarafından
Ben ilk gittiğim eczanede deldirmistim. Eczanede bir sprey sıkıyorlar o acısını azaltıyor bir tane de küpe takıyorlar bir hafta kalması gerekiyor. Başka nerde deldirebilirsin ki bnece baska eczanelere de sor Allah korusun mikrop falan kapmasin
(7,775 puan) tarafından
Eczaneler bırakalı çok oldu kuyumcular ve gümüşçüler deliyor
(11,601 puan) tarafından
Eczaneler yasak diyor artık delmiyorlar
0 oy
(779 puan) tarafından
İlk kızımı 5 aylıkken 2. Kızımı 8 aylıkken yani dün deldim :) 

Arkadaşımın bebeği 2 aylıkken kulağını deldiler:) 
0 oy
(41 puan) tarafından
Bana deldiriceğim yer 1yas öncesi delmeyelim dedi kızım 18 aylık bende çok istiyorum ama  hem korkar hemde oynar çıkarmaya çalışır yara yapar diye korkuyorum o yüzden anlayana kadar beklicem saniirm 
0 oy
(7,775 puan) tarafından
10 aylıkken deldirdim şimdi 4.5 yaşında tek sevdiği takı küpe. Hiç elini kulağına götürmedi çünkü kendinden bir parça olarak büyüdü bir sorun yaşamadım. Küpe takmak sünnettir güzeldir (⁠◕⁠ᴗ⁠◕⁠✿⁠)
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Benim kızımda 15 aylık ama daha deldirmeyi düşünmüyorum biraz daha aklı başına gelsin istiyorum çünkü çocuklar bilmeden kulağını cekebiliyor arkadaş oyununda yani. Yahut bi yere takılacağı tutar dikkat edemez kulağına zarar verebilme ihtimali var diye. Aslında çok özeniyorum çok cici oluyorlar 
0 oy
(28 puan) tarafından
Bn 6 aylıkken deldirdim ne kadar erken olursa bnce daha iyi bilincinde olunca elini atiyolar 
0 oy
(1,347 puan) tarafından
13 aylık deldirdim sürekli vazelin sürdüm bir şey olmadı şükür 
0 oy
(1,542 puan) tarafından
12 aylıkken eczanede deldirdim
0 oy
(110 puan) tarafından
Benim kızımda 17 aylık annemle babam küpe aldılar takmam için , deldirmeyi çok istiyorum ama eşim izin vermiyor . Kızım eşimin en hassas noktasıdır ,ne desem ikna edemedim

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 6,269 göst.
8 Mart 2021 Diğer kategorisinde Istanbullu 34 (5,273 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 166 göst.
29 Kasım 2023 Moda kategorisinde Gull23 (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 310 göst.
14 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (2,765 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 557 göst.