0 oy
153 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,591 puan) tarafından
Kızlar bugün yapsam şerbetini bayram günü döksem olur mu 

5 Cevaplar

0 oy
(1,591 puan) tarafından
Bilen yok mu ya
-Reklam-
0 oy
(3,019 puan) tarafından
Canım zaten yarım saatte oluyor. Aynı gün yapmanı tavsiye ederim. Cevizini filan ayarla bayramdan önce ki gece yap. Yine senin kararın ben öncesini denemedim hiç 
0 oy
(1,810 puan) tarafından
1 gün önce olsa tamam da çok erken değil mi canım sen cevizini ya da fıstığı ayarlasan zaten diğer çok kolay..

Yarım saat hazır 
0 oy
(2,523 puan) tarafından
Dün bende çevremden kaç kişiye sordum aynı soruyu kimse bilmiyor internete baktım orda da yok anneme baklava yapacaktım
(4,852 puan) tarafından
Evet hazır yufkadan, ben hep serbetı ılık dokuyorum biraz erken dok servis etmeden o gün içinde çıtır oluyor. Normalde yapsam da tatlıyı soğutuyorum ıyıce serbet ılık oluyor bı kac Gune yumuşar zaten serbetı cektikce
(4,852 puan) tarafından
Tatlıyi yapıp pişirip öyle saklıyorum ama istediğim gun serbetliyorum çiğ kaldırma sakın
(2,523 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
(4,852 puan) tarafından
Rica ederim. Tatlıyı yap cnm yagını dok ıyıce yavaş yavaş pısır kıpkırmızı olsun soğusun strecle kaldır. İstediğin yere götüreceksen gotur. Sonra serbetle.. Kadayıfı da öyle yapıyorum ben cok güzel oluyor cıtır citir
(2,523 puan) tarafından
Aldım yufka şimdi yapacağım tşk ederim:)
0 oy
(11,672 puan) tarafından
Canım bu günden hazır yufka ile olmaz.yagindan yırtılır hazır yufka.
(4,852 puan) tarafından
Canım ben yapıyorum tatlıyı pişirip öyle saklıyorum. Hangi gün istiyorsam serbetliyorum.
(11,672 puan) tarafından
Hazır yufka da pişince duruyor mu kız
(4,852 puan) tarafından
Tabi cnm yapıyorum öyle duruyor kuru kuru. Kadayıf ta yapıyorum onuda kaldiriyorum
(4,852 puan) tarafından
Nefis yemek tarifi de paylaşmıştım ama şifreyi unuttum giremiyorum.. Sonra serbetı ılık döküyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 110 göst.
25 Haziran 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 100 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 200 göst.
12 Mayıs 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Neşe26 (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 79 göst.