0 oy
432 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (828 puan) tarafından

image

ben morunu aldım sizce hangisi güzel Bebekler ? :) 

11 Cevaplar

+8 oy
(14,328 puan) tarafından

Mor rengi güzel :)

(828 puan) tarafından
Teşekkür ederim:))
-Reklam-
+1 oy
(2,361 puan) tarafından
Mor daha güzel sanki
(828 puan) tarafından
Teşekkür ederim:)
0 oy
tarafından
Bence mor güzel 
(828 puan) tarafından
0 oy
(1,222 puan) tarafından
Mor daha guzelmış
(828 puan) tarafından
0 oy
(4,155 puan) tarafından

Kesinlikle mor . Doğru seçim yapmışsın:D bu arada fiyati ne? Nerden aldın

(828 puan) tarafından
Kargo dahil 975 TL bayram indirimi var şu an 875 e aldım ☺️Nuhbeden.Tesekkur ederim.
Siyah ,haki,saks mavi,gri,siyah, lacivert, pudra, vizon,koyu vizon,bej,fildişi ,nar çiçeği gibi renklerde var benim o renklere yakın elbise feracelerim olduğu için olmayan renk seçtim cokda güzel renk bence:)
0 oy
(16,764 puan) tarafından
Mora bakınca mor güzel geliyor pembeye bakınca pembe karar veremedim :)
(828 puan) tarafından
Doğru :) teşekkür ederim
0 oy
(6,316 puan) tarafından
Mor rengine bayıldım ☺
(828 puan) tarafından
0 oy
(4,121 puan) tarafından
Moru canım:)
(828 puan) tarafından
0 oy
tarafından
İkisi guzel.....
(828 puan) tarafından
0 oy
tarafından
Mor daha güzel duruyor.
(828 puan) tarafından
Teşekkür ederim:))
0 oy
(10,610 puan) tarafından
Varya gerçekten su platformdaki kadınları çok içten tebrik ediyorum maşallah ne kadar düzgün tesetturunuze dikkat etiyosunuz ah nefsimmmmm ahhhhhhh 
(828 puan) tarafından
:)) Teşekkür ederim Allah razı olsun.Elimden geleni yapmaya çalışıyorum nefis bazen benide tetikliyor rimel falan kullanıyorum umarım hepimizde tesetturumuzu hakkıyla yerine getiriririz
(10,610 puan) tarafından
Ah ah abdest alıyorum namaz kılıyorum çok şükür günümün çoğunu ibadetle geçiriyorum ama şu giyim konusunda kendimi bi turlu yememiyorum genelde elbise giyiyorum adetliysen pantolon tunikte giyiyorum gönül istiyo ki ferace giyeyim ama nefsini yenemiyorum ha güzel olmak için mi asla değil böyle de çok güzel oldugumu düşünmüyorum da benim boyum kısa bi de zayıfım 153 boy 46 kiloyum bol şöyle güzel ferace alayım giyeyim diyorum onda da iyice zayıf küçücük bişey mi kalırım diye korkuyorum
(828 puan) tarafından
Aksine. Robalı modeller çok.yaksiir size
Arkadaşım sizden daha kısa ona çok yakışıyor bence şans vermelisiniz
(10,610 puan) tarafından
Zayıfım ya bi de yani hani özenti cocuklr oluyo ya küçük yaşta özenip yapiyolar açıkçası öyle durmak istemiyorum zaten herkes oğlumu kardesim saniyo
(828 puan) tarafından
Ben hiç düşünmüyorum öyle duracağını daha kalıplı görünüyor insan giyenlerden görüyorum :)
(10,610 puan) tarafından
Öyle mi dersin :)
(828 puan) tarafından
Bence öyle ama model çok önemli :))
(10,610 puan) tarafından
Mesela ne onerirsin 2 gün sonra doğum günüm eşim hediye almak istiyo ne alcani bilmiyo sen beni heveslendirdin almak istiyorum şuan
(828 puan) tarafından
Benim aldığım ferace var eski postuma bakarsan görürsün feracem de feracem diye paylaştım sanada eminim çok yakışır:)) foto atamıyorum cevap olarak
(10,610 puan) tarafından
Ayyy canım noldu biliyo musun arefe günü doğum gunumdu kaynanamlarda konusmustuk ferace giymek istiyorum diye kaynım hedi almış bana çok mutlu oldum seninkine de bakiyim
(10,610 puan) tarafından
Kız seninkinin aynı rengi hemde
(828 puan) tarafından
Model olarak nasıl :) çok sevindim
(10,610 puan) tarafından
Yani seninki kadar robalı değil tam bedenimi de bulamamislar oyuzden belli değil modeli tadilattan gelince resim atarım sana da şey robalı pileli değil ama geniş kalıp dizden aşağı da pilesi var bollari dirsekten bileğe kadar balon kol füme rengi bi de annemde varmış şimdi onu da aldım o da tadilat olacak onunda bedeni geniş değil dar kalıp ama zayıf olduğun için üstüme oturmuyo zaten önden metal renk düğmesi var fırfırlı farklı bi model yeni basliyorum hele bunları becerebileyimde ilerde daha da bollastiririm insallah
(828 puan) tarafından
Anlattığınız modelin aynısını da aldım füme rengi benimde  sanırım aynısı güle güle giyin ben çok severek giydim:) hala da giyiyorum
(10,610 puan) tarafından
Ay inşallah inşallah sende çok sevap kazandın heveslendirdin beni Allah razı olsun çok dua edicem sana da
(828 puan) tarafından
Teşekkür ederim  Allah razı olsun ben feraceli foto atacaktım ama olmadı ya :(
(10,610 puan) tarafından
Ay bende atacam da tadilata gitmedi ki daha kim bilir ne zaman olur
(828 puan) tarafından
Hayırlısi:)
(10,610 puan) tarafından
Canım son postuma bakar mısın

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 68 göst.
31 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melis... (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 281 göst.
14 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Zhlfrk (7,639 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 398 göst.
0 oy
2 cevap 50 göst.
5 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Buse655 (19 puan) tarafından soruldu

404,443 soru

12,116,149 cevap

36,461 kullanıcı

...