0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (3,677 puan) tarafından
Kızlar memnun kaldığınız klozet adaptörü ve lazımlık atar musnuz ve kaç aylıkken ögrettinşz tuvaleti suan 25 aylık ama hiç yapcak gibide durmuyor ögret en var mı suan

8 Cevaplar

0 oy
(20,257 puan) tarafından
Ben 26 aylıkken denedim. Ama ağladı korktu vazgeçtim. 30.aylikken klozet aparatı aldım. Trendyoldan ben begendiklerimi sepete ekledim . O kendi seçti içlerinden birini. O gelince artık çiş kaka tuvalete yapılacak diye konuştuk hep. Heyecanlandı kendi de seçince hem. Sonra öyle öyle öğrendi iştebirqzdan sana fotolarını bulup atsyim. . 
(3,677 puan) tarafından
Tamam canım sevinirim lavaboya eremşyolar onun içinde ne aldın
(20,257 puan) tarafından
Bime iki basamaklı merdiven gelmişti. Çok öncesinde almıştım. Ellerini yıkarken de kullaniyordu. A101 de falan da görüyorum arada. O da şart. Yoksa sen indir kaldır belin kopar.
-Reklam-
0 oy
(4,128 puan) tarafından
Ikeanin klozet adaptoru. Bi de duz beyaz lazimligi vardi. 
0 oy
(20,257 puan) tarafından

image

ilk başta bunu aldık. 1 seneyi gecik.kullandik. bu hem yumuşak. Hem de şekilli olduğu için çocukların hoşuna gidiyor. Ama zamanla delindi. Kötü koku oldu. 1 ay önce yeni bir tane aldım. Bu aldığım daha sade ve temizlemesi daha kolay. 

image

0 oy
(20,257 puan) tarafından

image

bak böyle bisey
0 oy
(218 puan) tarafından
Ben 21 aylıkken öğrettim bir haftada öğrendi. Fisher Prince konuşan lazimlik almıştı dayisi doğum gününde onunla öğrettim. Ama 9 ay boyunca lazimlik hep ortadaydi onunla oynuyordu arada oturtup buraya çiş yapıyoruz diyordum. O yüzden çok kolay öğrendi. Daha sonrada zuccaciyenin birinden klozet adaptörü aldım şimdi klozete gidiyor kendisi 22 aylik oldu 
(3,677 puan) tarafından
Maşallah canım
0 oy
(2,939 puan) tarafından
E bebekte var. Hem lazımlık oluyor hem adaptör. Postatif bacakları açılıp kapanıyor asla taşıması zor olmuyor. 
(3,677 puan) tarafından
O nasıl kızz bilmşyom
0 oy
(364 puan) tarafından
ben ikizlerde 30 aylikken basladim. Masallah 1 haftada ögrendiler. Oğlumada 30 aylikken baslamayi dusunuyorum 
0 oy
(769 puan) tarafından

image

Bundan var bende, kızım çok seviyor, kendine özel peçete de katıyor yan tarafına asma yeri var, bide sifon sesi var yalancıktan ışıklı, hemde acil işim olunca kendisi çişini felan yapabiliyor 3 buçuk yaşında, bizim kullandığımız klozete takılan adaptörden de var bende ama kızım onu sevemedi 
(3,677 puan) tarafından
Yaa gğzel miş buda canım ne zamn ögrendi tuvaleti
(769 puan) tarafından
28 aylıkken öğrettim canım. Hiç altına yapma durumu bile olmadı bin şükür. Birden kestim gündüzü ve geceyi 3 günde tamamen öğrendi çok hevesliydi zaten

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 54 göst.
+2 oy
2 cevap 57 göst.
0 oy
1 cevap 44 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Cobansehriban42 (13 puan) tarafından soruldu

411,716 soru

12,394,433 cevap

44,058 kullanıcı

Kategoriler