0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (2,174 puan) tarafından
Arkadaşım yeni evlendi 2 ay oluyor, çocuk istiyorlar. Bu ay günü 4 gün geçti regl olmadi. Evde idrar testi yapıyor ama sonuç negatif. Dün kan verdi bugün de doktoru demiş değerin yüksek bayramdan sonra kadın doğuma git. Fakat değerlerini henuz görmedi e nabiza daha düşmemiş. Sizlerde böyle olan ve hamile olan varmiydi aranızda ? Yani idrar testinde negatif ama kanda hamilelik görünüyor. Arkadaşım kimyasal gebelik olmasından korkuyor buraya da bir sorayım dedim sizce bu durum normal midir? 

4 Cevaplar

0 oy
(7,992 puan) tarafından
Benim kanda da negatif çıkmıştı sonradan çıktı. Evliliğinin tadını cikarsaydi çocuk her zaman olur djfjdj
(2,174 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(5,723 puan) tarafından
İdrardan önce kana yansır gebelik.bayramdan sonra gitsin bakalım hakkında hayırlısı olsun inşallah.
(2,174 puan) tarafından
Varsa bile erken olduğu için belki böyledir hayırlısı olsun canım teşekkür ederim
0 oy
(6,732 puan) tarafından
Daha çok yeni olabilir adete yakında kandaki hcg oarnı artıyor demişti bana Dr öylede olabilir 
(2,174 puan) tarafından
Bu hiç gelmedi aklımıza teşekkür ederim canım
0 oy
(310 puan) tarafından
Henüz yeni bir gebelikse idrar testiyle tespit edilememiş olabilir. Zaten evde kullandığımız test kitlerinin güvenilirliği tartışmalı. Doktor kanda beta hcg değerini gördüyse hamilelik vardır büyük ihtimalle. Kimyasal olup olmadığı da ultrasonla bakılmadan test tekrarlanıp degerin yükselmesini karşılaştırmadan anlaşılmaz. İçini ferah tutsun. Gidebiliyorsa özele gidip muayene olsun. Yoksa randevu bulana kadar ilaç içmekten, ağır kaldırmaktan, bazı bitki caylarından uzak dursun. Allah gönlüne göre versin.
(2,174 puan) tarafından
Tamamdır canm teşekkür ederim
(310 puan) tarafından
Rica ederim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 70 göst.
7 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 2323 (2,174 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 445 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (287 puan) tarafından soruldu
+1 oy