0 oy
1,059 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12,209 puan) tarafından

Kızlar gorumcemin gelini var 8 9 aylik evliler çok tanımıyorum gelini aramızda da çok yaş farkı yok 3 4 yaş bu sabah eşyaları köye gorumcemin boş  evine tasiniyormus bizde yardıma gittik eşimle neyse eşyalar taşınıyor döndü nur yenge kocanda ne kadar dikkat çekiyor boylu poslu yakışıklı falan dedi bunu daha önce de söylemişti çeyizi taşınırken o günde tuhafıma gitmişti bugünde söylemesi tuhafıma gitti teşekkür ederim canım öyledir dedim öyle valla arayipta bulamadığımız koca modeli dedi gorumcem de bozuldu hadsiz vs dedi bende çok bozuldum hakkında asla yanlış düşünmüyorum düşünmekte istemiyorum ama gerek varmi sizce böyle bir diyaloğa bence yok olmaması da gerek ;)

34 Cevaplar

0 oy
(18,168 puan) tarafından
Kızı olsa sorun yok ama gelinse tabiki sıkıntı insan konuşmadan iki düşünür bu sözün sonu nereye gidiyor diye 
(12,209 puan) tarafından
Daha önce eşimin kendi kız yeğeni de aynı şeyi söylemişti ama bu kadar takılmadım açıkçası dayısı demekki seviyor iyi huylu buluyor demiştim gelin ve yabancı gelin olunca ne bilim tuhafıma gitti
-Reklam-
0 oy
(364 puan) tarafından
YaRabbi YaRabbi nedir bu arsızlık. Ben milletin kocasını görsem tanımam. Ama maşAllah süzmüş bir de marifet gibi söylüyor. 
(12,209 puan) tarafından
Bende öyle hiç tanımam kafamda tutmam şunun bunun kocası diye
0 oy
tarafından
Benim kuzenim birkaç kez eşimden bahsederken sürekli olarak işte .... Abi gibi birini bulursam kaçırmam bir saniye düşünmem hemen evlenirim çok şanslısın şöyle böyle gibi şeyler söylüyordu en sonunda öyle bir tersledim daha diyemedi ama açıkçası içimde öyle bir korku kaldı ki artık teyzeme bayramdan bayrama gidip 5 10 dj kalıp eşimin kolundan çeke çeke çıkıyorum evden. Kızın gözü göz değil zaten açıkçası her şeyi beklerim valla 
(12,209 puan) tarafından
Çok sinir bozucu bir durum ya
0 oy
tarafından
Ne kadar seviyesiz geline bak teyzemin gelini de babaaaneme senin oglanlarda çok yakışıklı demiş nişanlı iken kuzen çocukları 
(12,209 puan) tarafından
Dengesizlik başka bisey degil
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Milletin ar damarı çatlamış 
(12,209 puan) tarafından
Ya o kadar da ağır sözler söylemek istemiyorum hadsizligine veriyorum ama tedbirimi de alacağım tabiki
0 oy
(19,839 puan) tarafından
Hakkında yanlış düşünmen gereken ilk insan bu. Yuh çüş. Bu da denmez. Terbiyesiz . Ben bozardim biri öyle dese. 
(12,209 puan) tarafından
Gorumcemi çok seviyorum onun hatri için sustum aslında
0 oy
(2,351 puan) tarafından
İnsan böyle birşeyi içinden geçirince bile rahatsızlık hisseder evli bi adama yani. Bide dışından söylemek hele ki hanımına. Utanması kalmamış belli
(12,209 puan) tarafından
Normal geliyor ona heralde
0 oy
(2,386 puan) tarafından
Onu var ya rezil ederim hadsiz laflara bak. 
(2,386 puan) tarafından
Yırt onu yırt yırt çeyrek mafyam benim dmdksldö
(12,209 puan) tarafından
Hahah bunu ben sana diyecektim sen bana dedin :D
(2,386 puan) tarafından
Hadi ama sen de benden aşağı değilsin bacikoo dkdkdk
(12,209 puan) tarafından
Yerine göre aşkom:D
(2,386 puan) tarafından
Olması gereken :)
0 oy
(5,117 puan) tarafından
Yanı ınsan yakısıklı, güzel bulabilir ama bu da dile gelmez yani. Gelırse art nıyet vardır bence. Dusunsene kocana bırı dıyor arayıp dda bulamadıgımız karı :D
(12,209 puan) tarafından
Onuda dedim orda ağzını burnunu kırarım o adamın diyor :D
0 oy
(631 puan) tarafından
Sen bu muhabbeti eşine soyleme yine de 
(12,209 puan) tarafından
Söyledim kız °●°
(631 puan) tarafından
Tüh iyi olmamış yine de :)))
0 oy
tarafından
Valla ben gayet hakkında yanlış düşündüm o ne demek kız valla bak saat 6 buçuk olmadan aşağı indik binanın önünde oturduk 12 daire var yaşlı yok genc ya da orta yaş kadınların hepsini tanıyorum erkeklerin hiç birini tanımıyorum binaya kaç erkek girdi çıktı hangisi hangisinin kocası bilemem bu ne terbiyesizlik o nasıl laf veremedin mi cevabini nur hayirdir gozunmu var deseydin ya 
(12,209 puan) tarafından
Kız ne bilim aile o kadar da olmaz dedim ben herkesi kendim gibi sanıyorum
tarafından
He sen bu kafayla devam et Allah aşkına nur laf yeri gelince söylenir o nasıl şakayla soyluyosa sene şakayla şöyle laf yerine gider zaten
0 oy
(2,146 puan) tarafından
Fikir neyse zikir de o olurmuş. Bence yanlış anla haddini bildir.
(12,209 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun
0 oy
tarafından
Canım seni doldurmak  değil niyetim ama belliki beyenmis kocani o gözle bakmiski bu duygular gelmiş.sonucta insana beyendigi güzel gorunur....neler görüyoruz mugede esrada vallah daha herşey inaninirim insanoğlundan. fikrini soran oldumu deseydin...
(12,209 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun canım
0 oy
(3,500 puan) tarafından
Yanlış dusunecegin bi durum yok zaten canım sadece kocasini istemesi kalmış yani 

Açık açık kocana asılmış canım yanlış dusunmesen ne olacak terbiyesiz lafını veremedin mi
(12,209 puan) tarafından
Veremedim valla m.l gibi kaldım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 131 göst.
13 Haziran 2024 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,064 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 167 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Safbiri66 (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 84 göst.
0 oy
2 cevap 116 göst.
20 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,695 soru

12,316,049 cevap

38,830 kullanıcı

Kategoriler