0 oy
171 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,491 puan) tarafından
Başlık kabul etmediği için saçma sapan yazdım kusura bakmayın. Her şey o kadar hızlı gelişti ki henüz ayak uyduramadım bile. Bir ay iğnemi yaptırmadım gebelik olursa nasipte varsa olsun diye geçen ay kaldım reglim geçmeden öğrendim bir haftaya kanamam başladı beş haftalık doktora gittim kese aşağı inmişti o gün gitti bebek ertesi gün tekrar gittim düşmüş içerisi temiz kürtaja gerek yok dedi doktor kanamam o gün bitti işte dört gün filan oluyor doktorla spiral için görüştüm regl başında gideceğim fakat bu arada korunmayıp aman daha yeni düştü düşüncesinde değilim muhakkak korunmam gerekiyor diye düşünüyorum fakat regl olmadığım için  ne korur bilmiyorum hap mi alayım gidip iğne yaptırsam korur mu ne düşünüyorsunuz? 

1 cevap

0 oy
(80 puan) tarafından
Sen sen ol sakın iğne olma ben 3 aylık iğne oldum , sürekli lekelenme gördüm 6 ay boyunca ve her gün hergun ağrı kesici almadan ayağa bile kalkamıyordum. Kardesimde aylık iğne vurdu neredeyse bir yıla yakın düzensiz leke görmeye başladı , aylar geçiyor yeni adet oluyordu.hap düzenli kullanabileceğine inanıyorsan kullan , yada eşler içinde hap var kocalarda kadınlar gibi içip koruyabilirsiniz. Kaynanam çevremde çok kişi hap kullanıyor. Sprial takan bir kaç arkadaşım var ilk üç ay baya zor kanamalı geçiyormuş sonra ilesiyorlar.  Tabi sprial için düzenli muayene şart . Çünkü takip çok gebe kalanı gördüm 
(1,491 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim yorumunuz için hayırlı bayramlar. Gebeliklerimden önce aylık iğne kullanıyorum en sorunsuz o bana göre fakat düşük olup regl olmayınca etki eder mi bilemedim hap kullanıyorum şuanda düzenli alıyorum yan etkisi oluyor bende yan etki yapmayan bulursam hap ile devam etmeyi düşünüyorum eczacı kafasına göre veriyor çok uyku ve aşırı asabiyet yapıyor bebeğim var öyle uykum geldiğinde uyuma şansım yok eskiden kullandığım hap vardı kaldırılmış düzgün bulursam hap ile devam edeceğim inşallah
(80 puan) tarafından
Tabi iğne her bünyede aynı değil ama bize baya zarar verdi . Eşin koruna biliyorsa o korunsun hatta erkeklerde artk kadınlar gibi kendini bağlayıp sonra actirbiliyorlar , tabi ben eşimi ikna edemedim o ayrı :⁠,⁠-⁠) hap kullanmasina da güvenemem onun çünkü çok çocuk istiyor hemen hamile yine birakr . Siz hormonlarınıza baktırın doktorla görüşün öyle karar verin . Bende şimdi gebeyim nasıl korunacam diye şimdiden düşünüyorum. Deri altı implant düşünüyordum ama bir kaç tanıdık dedi sakın yapma sonuçta civa var içinde kana karışıyor hormonları kötü yapıyor vs vs . Gerçekten bende şuan ne yapacağımı bilmiyorum :⁠-⁠(:⁠-⁠( biz kadınlar çok gunahiz yaa adeti ayrı , gebeliği ayrı, doğumu ayrı büyütmesi ayrı , korunması ayrı dert vücut bünye mahvoluyor her seferinde . Allah bize kolaylık versin.
(1,491 puan) tarafından
Allah'ın yarattığı her canlının mucizesi ayrı onca şeye bir evlat dünyaya getiriyoruz kolay değil tabiki bakalım Dr hap ile ilerlememi düzeni tutturamazsam sonraki ay spirali önerdi hap ile bir süre bakacağım artık teşekkür ediyorum yorumunuz için
(80 puan) tarafından
Rica ederim cnm
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 322 göst.
0 oy
5 cevap 443 göst.
0 oy
2 cevap 151 göst.
25 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eceinn (122 puan) tarafından soruldu
0 oy