0 oy
228 göst.
Aile kategorisinde (1,139 puan) tarafından
Kızlar konuya hemen gireyim biz bi araba aldık ucuza motor yakmıştı bizimde az paramız vardı 3 ay para biriktirip yaptırmaya karar verdik eşim bi tamirci bulmuş facebook tan 40 bine cektirdi arabayı karısının ibanına attırmış parayı 1 hafta sonra 15 bin daha istedi borc bulduk verdik dün instegramda gördüm cete cökertilmiş diye icinde bizim tamircide var gitti eşim arabayı zor bulmuş sanayinin kör noktasında okadar cok üzgünümkü yavrum özel haliyle markette çalışarak para biriktirmeye çalışıyor eşim şikayetci oldu ama kimse olmamış20 arac var en az motorsuz diyo polisler de bunlar mafya abi kimse şikayetci olmuyor demiş geri cek şikayeti para alamazsın diyorum innat ediyor sizce alabilirmiyiz para karısınıda tutuklamışlar adamın 

4 Cevaplar

0 oy
(11,571 puan) tarafından
valla herkes dolandırıcı olmuş. keşke daha şyş araştırsaydı eşin. parayı alabileceğinizi ben de sanmıyorum maalesef. milletin güç bela biriktirdiği mala çöküyorlar
(1,139 puan) tarafından
İbanda motor tamir parası yazmış mesajlarda var kendi emegim olsa bu kadar üzülmem yavrum iki büklüm markette çalışıyor ayakta duramıyor yeri geliyor başımıza bela olurlar diye korkuyorum bu seferde haram olsun
(11,571 puan) tarafından
canım istediği kadar yazsn, sonuçta kendi rızanızla verdiğiniz para :/ haram olsun yiyene
(1,139 puan) tarafından
Bayram öncesi cok üzüldük gün yüzü göremezler inşallah ((
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah yardımcınız olsun ama geri gelmez para dolandırıcı olanın verdiğini hiç görmedim 
(1,139 puan) tarafından
Rabbim cıkartsın oglum cok üzgün bayram öncesi hic iyi olmadı maaşı alacak borc verecek cocuk
0 oy
(2,269 puan) tarafından
Kwske sanayiye gidip arastrip verseydnz internetten artik kimseye guvenlmwz asla.yani aprqnizida alabilceginizj sanmiyorm canm.rabbm insallah kat ve kat fazlasini size geri nasip eder 
(1,139 puan) tarafından
Sanayiye gitti 40 bin verdikten sonra yapılıyor motor gelecek felan oyaladı daha cökertilmese sürekli para isteyeceklerdi galiba yada arabayı yok edeceklerdi cok pisliklermiş şimdi şikayetci olduk diye zarar görmektende korkuyorum
0 oy
(65 puan) tarafından
Çok üzüldüm valla inşallah o para size geri dönsün 
(1,139 puan) tarafından
Amin canım evin icinde bi sesizlik bayram öncesi cok üzgünüz oglum maaşını alacak borca verecek 40 bin gitti geri ödeme 80 bin zararımız

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 733 göst.
1 Haziran 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 398 göst.
0 oy
6 cevap 163 göst.
18 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gizemli sevdam (323 puan) tarafından soruldu

405,632 soru

12,153,588 cevap

36,580 kullanıcı

...